Parlich 89 Napisano April 29, 2023 U prolazu, 65 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha Virago XV250 Prijavi odgovor kao problematičan Bio 2021. godine u jesen. Planirao sam da ponovim detaljnije a uz ovakve opise sledi dopuna i bolja razrada plana. Hvala. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adnan1985 207 Napisano April 29, 2023 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast,odlicni video clipovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Parlich 89 Napisano April 30, 2023 U prolazu, 65 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha Virago XV250 Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, Adnan1985 said: Svaka cast,odlicni video clipovi. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8507 Napisano Maj 1, 2023 4_tocka_i_karoserija, 1889 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bivao redovno na Pešteru pre 10-12 god, i u više navrata i ovde pisao o tome. Prilično me nervira sav taj novi asfalt Kučaj-Beljanica "gore" i Pešter "dole" su krajevi koje je greota "približavati civilizaciji" i na bilo koji način modernizovati/urbanizovati, ali jbg... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5902 Napisano Maj 1, 2023 Drug član, 1376 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, zaludan said: Ja sam bivao redovno na Pešteru pre 10-12 god, i u više navrata i ovde pisao o tome. Prilično me nervira sav taj novi asfalt Kučaj-Beljanica "gore" i Pešter "dole" su krajevi koje je greota "približavati civilizaciji" i na bilo koji način modernizovati/urbanizovati, ali jbg... Mestani naravno imaju sasvim suprotno misljenje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8507 Napisano Maj 1, 2023 4_tocka_i_karoserija, 1889 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 41 minuta, slave74 je napisao: Mestani naravno imaju sasvim suprotno misljenje. Generalno, da, u pravu si. U to vreme kad sam išao, bilo je podeljenih mišljenja. Tad je nešto bila pokrenuta priča oko autoputa za CG koji ide preko Peštera, i dosta njih tamo je to smatralo lošim. Asfalt koji će jednostavno unaprediti postojeće puteve koji su u upotrebi, naravno svi podržavaju. Ali, urbanizacija i novi putevi nisu svima rado viđeni noviteti. Ovo pričam isključivo na osnovu iskustava u kontaktu s ljudima koji su živeli tamo 2009-2011. S druge strane, na Kučaju i Beljanici suštinski nema meštana i asfalt na Velikoj Brezovici je...idiotizam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adnan1985 207 Napisano Maj 2, 2023 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan Njih su ti isti putevi upravo i ostavili u selima,da njje bilo asfaltiranih puteva svi bi ti oni dosli u TT-Np-Sj ovako sada imaju i svoje ambulante,pumpe,markete i sve potrebno za miran zivot gore.Stim da autoput jedva cekaju ne samo oni nego i mi iz okolnih gradova jer mi trenutno prvi izlaz na autoput je u Cacku. Nadamo se za par godina autoputu kroz Goliju i Pester radovi prema Ivanjici od Pozege vec su u toku 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adnan1985 207 Napisano Maj 2, 2023 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ostao sam duzan informaciju oko prelaza za Cg koji se nalazi ispod sela Bare,ima neki 15/17km od toga je 10/12 asfalt i to uradjen prosle god a ostalao dobar makadam,tim putem se stize do Rampe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adnan1985 207 Napisano Maj 2, 2023 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adnan1985 207 Napisano Maj 2, 2023 (promenjeno) U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam rampu zaobisao i dosao do Manastira Kumanica,tu je i policijska kucica gde sam se upisao,kaze da malo granucni prelaz i da prave izuzetke retko koga vracaju.Posle toga sw nalazite u medjuzoni tj levo je Belo Polje a desno gde sa ja i isao je Prijepolje pa sam otisao do Vodopada Sopotnica. Promenio Maj 2, 2023 član Adnan1985 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adnan1985 207 Napisano Maj 2, 2023 (promenjeno) U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan Promenio Maj 2, 2023 član Adnan1985 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7193 Napisano Maj 5, 2023 Drug član, 3001 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Da li postoji neko mesto za kampovanje? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano Maj 5, 2023 Drug član, 796 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Kampovanje nekako ima smisla kada je noćna klima prijatna i kada je skup privatni ili hotelski smešta. U ovom slučaju, smeštaj u okolnim mestima je vrlo povoljan, a domaćini su izuzetno ljubazni i gostoljubivi tako da je šteta izbeći to iskustvo. S druge strane, ja ne bih rizikovao noćenje gore ni u letnjim mesecima jer znam kolike su temperaturne razlike preko dana. Adnan sigurno zna kako je tamo i preko noći pa će ti on bolje reći. Koliko znam iz ranijih pretraga (ribolovačkih), ima nekakav kamp na Sjeničkom jezeru, ali pitanje kakva im je infrastruktura... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8507 Napisano Maj 5, 2023 4_tocka_i_karoserija, 1889 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Kamp je Markova ravan Google Maps GOO.GL Campingplatz Možda je neko bio poslednjih godina, pa može da kaže kakvo je stanje sad, ali pre 10-tak godina, infrastruktura nije postojala. A svakako je potrebna toplija oprema za noć. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4755 Napisano Maj 5, 2023 Ne silazi, 5548 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Noćio sam nekoliko puta u kampu, poslednji put pre neku godinu na Kepijadi, tada je već bio izgrađen normalan toalet sa tuševima, a ima i kafanica. Hladno jeste, ali nije ništa nenormalno (uz odgovarajuću vreću). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sdpunk 190 Napisano Maj 5, 2023 U prolazu, 34 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha xv950 bolt, Bmw f850GS Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo vrhunsko predstavljanje svog kraja. Svaka čast! Pre nedelju dana vozili pešter al sad moram opet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7193 Napisano Maj 5, 2023 (promenjeno) Drug član, 3001 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, ZoraNS said: Kampovanje nekako ima smisla kada je noćna klima prijatna i kada je skup privatni ili hotelski smešta. U ovom slučaju, smeštaj u okolnim mestima je vrlo povoljan, a domaćini su izuzetno ljubazni i gostoljubivi tako da je šteta izbeći to iskustvo. S druge strane, ja ne bih rizikovao noćenje gore ni u letnjim mesecima jer znam kolike su temperaturne razlike preko dana. Adnan sigurno zna kako je tamo i preko noći pa će ti on bolje reći. Koliko znam iz ranijih pretraga (ribolovačkih), ima nekakav kamp na Sjeničkom jezeru, ali pitanje kakva im je infrastruktura... Pare mi ne znače apsolutno ništa, nego sam prošle godine par puta kampovao (nikad pre toga) i svidelo mi se, pogotovo kad je neka lepa lokacija.. zato i pitam, kao čovek ima ideju, a možda još nekog interesuje. Promenio Maj 5, 2023 član Andrej_Hotstepper Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5902 Napisano Maj 5, 2023 Drug član, 1376 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Sad cujem da je najavljeno asfaltiranje puta sve od Bara do Kumanice. Pa ce i prelaz da se koristi cesce. Tuda sam prolazio desetak puta. Jednom sam podigao sam rampu, a nisam se ni javio pogranicnoj , koji su smesteni pri zeleznickoj stanici. Sad na Adnanovoj fotki , cini mi se da je postavljena rampa na dugme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adnan1985 207 Napisano Maj 5, 2023 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moram iz vise poruka odgovoriti svima, Andrej ako mislis za kampovanje kada je moto skup u Tutinu ima odvojen deo za satore,ako misli na podrucje cele pesteri na prethim stranama sam objavio mesta gde se inace kampuje.Sto se tice noci,pvde je noc uvek hladna pozeljna je bolja oprema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adnan1985 207 Napisano Maj 5, 2023 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kampova u Sjenici sada ima vise ali su i tu hladne noci kao u celom kraju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adnan1985 207 Napisano Maj 5, 2023 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sdpunk sada i obavezu vise da se javis i svratis naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adnan1985 207 Napisano Maj 5, 2023 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam je za pocetak zaobisao,bas je malo ostalo makadama,nadam se ubrzo da ce i to biiti reseno,da policija je u kucici pored manastira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeleniZub 131 Napisano Maj 7, 2023 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Honda NC750 DCT 2021 Kymco Agility 50 4T 2018 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala @AdnanTT i @Adnan1985 prelepo ste opisali vase krajeve, definitvno stavljam na listu za obilazak! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adnan1985 207 Napisano Maj 8, 2023 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 26.4.2023. at 21:46, AdnanTT je napisao: Kada se podje iz TT-a prema Pesteri,posle nekih 4km se put odvaja prema etno restoranu RADUSKE STAZE,daleko od gradske buke i pogleda, skriven u obližnjem šumarku ciju hranu i specijalitete morate probati i koji je nadaleko cuven po kvalitetu i ukusu mesa.Vlasnik je takodje nas bajker Salko Kahrovic poznatiji kao Ljaka,i jedan od osnivaca MOTO CLUBA TUTIN.Ovaj restoran je sinonim za bogatu trpezu,uz odlucnu domacu hranu. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adnan1985 207 Napisano Maj 8, 2023 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...