Džim Džarmuš 2981 Napisano Utorak u 23:24 Drug član, 1303 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Da ,hoće da prevari,taj senzor sluzi vise kao dodatak a ne osnovno sredstvo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan 92 Napisano pre 13 sati Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio MP3 300 Prijavi odgovor kao problematičan moj drug Branislav, iz moto kluba bezbednost se pocastio sa novim Voge SR4 . Tako da uskoro ocekujem detaljan feedback kako mu se svidja motor jer prelazi ogromne kilometraze 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5300 Napisano pre 13 sati Drug član, 3926 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan @ivan možeš li mi reći, gde postoji servis za Voge u Šumadiji, gde bi se mogle završavati obeveze u garantnom roku? Konkretnije, koji je servis najbliži Kragujevcu. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan 92 Napisano pre 13 sati Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio MP3 300 Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, boza_kg said: @ivan možeš li mi reći, gde postoji servis za Voge u Šumadiji, gde bi se mogle završavati obeveze u garantnom roku? Konkretnije, koji je servis najbliži Kragujevcu. Hvala! jagodina ili cacak .... Valjda ce posle sajma da se javi neki serviser potencijani i iz Kragujevca 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 22 Napisano pre 13 sati Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Trenutno 0 bodova... Prijavi odgovor kao problematičan Moj primerak SR 4 Max ceka u salonu, dok se ne obave procedure u banci (kredit). Ocekujem u narednih par dana realizaciju svega. Inace, dobio sam info da imam radar mrtvog ugla (novi model) pa javljam utiske, nadam se uskoro. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5300 Napisano pre 12 sati Drug član, 3926 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Koju boju si izabrao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 22 Napisano pre 9 sati Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Trenutno 0 bodova... Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, boza_kg said: Koju boju si izabrao? Crnu. Bela mi je lepa ali nekako mi crni deluje "ozbiljnije"... Olive Grey sam tek video posle, nakon sto sam rezervisao crni.. Mada uz par detalja koje planiram (alu "patosnice" i jos neke alu detalje), mislim da ce crni biti pogodak... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaP85 0 Napisano pre 9 sati U prolazu, 1 post Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bivsi vlasnik Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan U kom si salonu uzeo? Nisam video da nude taj SR4 Radar, mada koliko sam citao, identican je kao SR4 Max samo ima detekciju mrtvog ugla i upozorenje od sudara. Ja hocu da sacekam sajam da vidim dal ce biti nekih boljih ponuda ili beskamatnih kredita Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 22 Napisano pre 8 sati Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Trenutno 0 bodova... Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, VladaP85 said: U kom si salonu uzeo? Nisam video da nude taj SR4 Radar, mada koliko sam citao, identican je kao SR4 Max samo ima detekciju mrtvog ugla i upozorenje od sudara. Ja hocu da sacekam sajam da vidim dal ce biti nekih boljih ponuda ili beskamatnih kredita CTC Unit.. Ima na Polovni Automobili, sajamska cena 5699, u opisu stoji da ima RADAR senzor mrtvog ugla. Generalno, isti motor, kapiram, samo ima taj dodatak . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5300 Napisano pre 8 sati Drug član, 3926 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih se baš pouzdao u taj opis, dok se ne uverim sopstvenim očinjim vidom. Oglase rade neki činovnici copy&paste ko zna odakle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NenadMat 94 Napisano pre 8 sati (promenjeno) U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sr4max Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam ispratio sada već ima nas desetak koji imamo sr4max . Svako može ostaviti utiske . Ja bih rekao neke mane ali pusticu prvo sveže kupce. Sto se tiče servisa u drugim krajevima tu sam pomalo skeptican , jer ni ovaj u Bg nije kako treba. Promenio pre 8 sati član NenadMat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 41 Napisano pre 8 sati U prolazu, 23 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge sr3 Prijavi odgovor kao problematičan Piši slobodno, ja planiram da menjam sr3 za nešto malo jače i nemam pojma šta bih uzeo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5300 Napisano pre 8 sati Drug član, 3926 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Piši, mane su jedino bitna informacija, ostalo je marketing 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...