NoCopy 20 Napisano April 10, 2023 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Pazar Motocikl: Xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, evo par reci o sebi.. Dolazim iz Novog Pazara, suprug, otac, preduzetnik. Ljubav prema motorima gajim jos iz detinjstva, ali sam se na taj za mene veliki korak odlucio tek u 37.godini zivota tj. prosle godine u septembru sam upisao za A. Moje prvo iskustvo sa motorom je bilo malo bolno, jer sam na obuci za motor imao nezgodan pad i povredu ramena koje me par meseci izbacilo iz stroja. Nakon dosta razmisljanja, a uz nagovor i podrsku drugara, iskusnih bajkera, ljubav prema motorima je prevagla, odlucio sam da prevazidjem strah i pokusam ponovo, odvozio nekih 10ak casova ove godine i trenutno cekam dan polaganja voznje. Plan je da pocnem sa skuterom radi sticanja iskustva, a cilj za kasnije je neki motorcikl , videcemo sta buducnost nosi. Posebno sam zainteresovan za Hondu SW400 kao prvi skuter, iscitao svih 80 stranica tog odeljka na forumu, odgledao dosta recenzija i prosto sam odusevljen motorom. Ako postoji neka ponuda SW400 rado bih je razmotrio. Nadam se da cu zvanicno postati vas kolega ovog proleca, zelim vam puno srece u voznji i vidimo se na ulici. Dino 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano April 10, 2023 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2106 Napisano April 10, 2023 Drug član, 788 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав и добро дошао 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 812 Napisano April 10, 2023 Zainteresovan, 678 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Nemoj ti meni 37 god. i neki dekica, moze neki od 57 god da se uvredi Ja prosle zime polozio i do sada pregazio 15.000km. Moj prijatelj polozio pre nedelju dana u 62. godini. Dobro dosao u zajednicu 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4575 Napisano April 10, 2023 Drug član, 1174 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 602 Napisano April 10, 2023 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan 37 je bas dobro doba za motor, spoj i mentalne i fizicke zrelosti. Nemoj da te pad obeshrabi, desava se, pogotovo ako budes vozio i van puta. Dobar je plan krenuti od skutera, ali ne moras dugo. Ako nisi previse aktivan, radi malo na fizickoj spremi, kondicija, snaga, sve to dosta znaci na motoru, a i kod pada. Mozes li reci kako se pad desio, jesi analizirao greske? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano April 10, 2023 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao Nikad nije kasno za pravu stvar 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5345 Napisano April 10, 2023 Drug član, 1905 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1570 Napisano April 10, 2023 Zainteresovan, 428 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NoCopy 20 Napisano April 10, 2023 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Pazar Motocikl: Xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Blackened je napisao: Ako nisi previse aktivan, radi malo na fizickoj spremi, kondicija, snaga, sve to dosta znaci na motoru, a i kod pada. Mozes li reci kako se pad desio, jesi analizirao greske? Mislim da je generalno situacija kod vecine autoskola, a to nije promasilo moju, da se kod njih za obuku javlja veliki broj osoba koje vec imaju svoje motore i neko prethodno iskustvo u voznji. Problem nastaje kad instruktor misli da si i ti jedan od njih i zeli da 20 casova obuke koje su zakonom propisani "ugura" u 2-3casa zbog razloga u koje ne bih ulazio. Iako sam svom instruktoru nekoliko puta naglasio da nemam nikavog iskustva, on je nonsalntno zeleo da prodjemo sve vezbe, tako da eto mene na Burgmanu 650cc prvi cas obuke radim slalome tj zaobilazenje cunjeva. Kod 2 ili 3 cunja da motor ne bi pao u stranu, dao sam gas malo jace nego sto je trebalo, motor je prosto skocio, a onda sam potegao kocnice vise nego sto je situacija zahtevala i eto mene na zemlji. 100% se slazem za fizicku spremnost i verujem da bih bolje prosao da je drugacije bilo. Hvala svima jos jednom na recima dobrodoslice. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 602 Napisano April 10, 2023 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Bezveze im je pristup. Skole su bas problem, nemam ni i ja dobro iskustvo s njima kada sam polagao pre 10 godina. Samo par casova, polaganje pre vremena i kraj. A nikad vozio motor pre toga nisam (samo skuter par nedelja). Bas sam pogledao ovu emisiju skoro i kakvi su kursevi - vredelo bi i za iskusije (koliko vidim ide neki kratki test i onda naspram znanja se ide na razne tehnike). Eto kad dodje vreme, to bi dosta vredelo u startu, da ne ucis sve sam i na greskama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8228 Napisano April 10, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9619 Napisano April 10, 2023 Ne silazi, 2265 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, NoCopy je napisao: Nadam se da cu zvanicno postati vas kolega ovog proleca Čim si se prijavio na forum, ti si postao naš kolega, da te to ne brine ! Pozdrav, i dobrodošao ! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8009 Napisano April 10, 2023 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan I od mene pozdrav i dobrodošlica! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2523 Napisano April 10, 2023 Drug član, 1074 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan To je to ,skinuo si maler jeftino,nema više,sad lagano uživanje .. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2982 Napisano April 10, 2023 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao komšo.Srećno sa tim polaganjem i sa potragom naravno. Budi pažljiv i detaljan, pa se javi kad se budeš vozao prema KV.Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drelens 377 Napisano April 11, 2023 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSR 600, APN 4 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao kolega. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...