Forsberg 5721 Napisano Mart 30, 2023 Drug član, 1205 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Vodonepropusna jakna iz Louisa sa zimskom postavom (celom dužinom rukava). Ima protektore na ramenima i podlaktici, kao i mesto za leđni protektor (ne ide uz jaknu). Ima dva luftera pozadi na sredini leđa (vide se na slici) i dva manja na ramenima sa prednje strane (mislim da se ne vide baš). Jakna ima i kapuljaču koja se skida, kao i držače rukava kroz koje se provuku palčevi (kao jakne za trčanje). Osim toga, na levom ramenu ima mali džep, kao i unutrašnje džepove (i jakna i postava). Jakna nije nova, ali nema tačkicu na sebi niti je igde poderana ili krpljena. Dužina rukava spoljašnja strana 62cm Dužina rukava unutrašnja strana 53cm Veličina M / 42. Prodaje se, jer mi je mala (a i imam drugu u kojoj vozim). Ja imam 180cm i 86kg. Mada mogu da je zakopčam, knap mi je u predelu stomaka i uska u ramenima. Čisto da možete da uporedite. Da mi nije mala, ostavio bih je za kišno vreme. Cena na KP 70e, za forum 50e . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 5721 Napisano April 11, 2023 Drug član, 1205 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Prodata. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...