Endurac 962 Napisano Mart 13, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Neke fotkice od jesenas.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano April 28, 2009 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Djecica igrala fudbala: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Maj 1, 2009 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Biciklisticka trka koja me zatekla kod mesta Miokus u blizini Misara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dudip 6 Napisano Jul 16, 2009 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: bgd Motocikl: Piaggio Skipper st125 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Jul 23, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Malo ragbija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Katarina* 5 Napisano Septembar 6, 2009 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan MX3 Finnish GP 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Septembar 6, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Xrta Katja;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Septembar 7, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan MX3 Finnish GP Fabuloso...!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Novembar 30, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Evo, prvi put sam se oprobao i u sportskoj fotografiji: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2093 Napisano Novembar 30, 2009 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ova poslednja i nije losa. Ja vise necu ni da pokusavam sa kit objektivom. Samo bez veze trosim vreme. Em je slabog dometa, em svetlost mu slaba, nije to za to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Novembar 30, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Za sport trebaju bas jake sprave. Bez toga ne vredi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Novembar 30, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Od 80-tak fotki jedva da par vrede, ali...sta je tu je :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2093 Napisano Decembar 29, 2009 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam probao sigmu u sali i nisu neki rezultati. Ne radi kompletna rasveta i onda pravi problem + hi ISO...Moracu malo da sacekam da se prolepsa vreme pa da krenu livadski sportovi. Gledajuci exif primetio sam da bi u ovj sali bio dovoljan 85mm 1.8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano Decembar 30, 2009 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Hellena svaka cast za izbor sporta ako imas jos ti kachi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Decembar 30, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Hellena svaka cast za izbor sporta ako imas jos ti kachi Imam jos, okacicu ovih dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Decembar 30, 2009 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo par fotki od letos, raznih zanrova .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Decembar 30, 2009 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Decembar 30, 2009 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Tomo ovo su tvoje fotke ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Decembar 30, 2009 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Tomo ovo su tvoje fotke ? Ne fotke, nego akter. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 30, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tomo ovo su tvoje fotke ? Ne fotke, nego akter. Simpatican mladic... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2093 Napisano Decembar 30, 2009 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ova Hitmanova 5a jes' malo morbidna al' je vrh, onako bez glave i noge A ovaj tomov ima vrhunski teren za voznju. Eeee da mogu da se vratim malo na tu spravu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Decembar 31, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 2, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Marko, odlicne su ti ove sa "oranja"...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 2026 Napisano Januar 2, 2010 Drug član, 758 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Voah ! Dobro s' ovo izvinjetiiroo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Januar 4, 2010 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sliko`, Mikka vinjetiro` ;D Vala Picasso bas su ga izorali, ja se nesto kanim da privravnicki zaorem, Mladen me ganja al sam suv ko radikal vec god dana bez motora, nije mi odma da uzjasem tudje pa na meko ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...