N.F.S. 21963 Napisano Jun 25, 2023 Integrisan, 9483 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Daaa pokojni Dule iz Kg je imao zutog 850 i ja ovu hiljadarku To je tamo 2000-te godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4255 Napisano Jun 25, 2023 (promenjeno) motoras, 2457 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Onako razmišljam, bez veze, dok na plaži čekam početak trke moto gp... Ja ovo nikad ne bih prezalio da prodam. Zato valjda i kupujem samo. Još uvek kad vidim Marshalla i jazz bass u oglasima meni srce zaigra. I čekam da se možda pojave moji instrumenti da se prodaju, da odem po to. Da vratim nazad. I eno pod kotobanjom pune kutije delova za Tomosa. Prodah davno mog prvog apena. Sad sam nakupovao svega da sklopim da imam... Promenio Jun 25, 2023 član stari roker 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rast 1174 Napisano Jun 25, 2023 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Leicester , Beograd Motocikl: Yamaha TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Bumblebee Sin nije ispuštao iz ruku žutog Transformersa period pre kupovine motora... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21963 Napisano Jun 25, 2023 Integrisan, 9483 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ako je za utehu tog sam suzukija poklonio (a taj ko ga je dobio prodao iste godine!)... Kao klinac sam i bt50 dao na poklon, drugaru koji mnogo voli a nije imao...Nsu pretis 175 poklonio Prci iz Kg, mz250 poklonio Parezanovicu iz Kg...Sent from my iPhone using Tapatalk 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5231 Napisano Jun 25, 2023 Drug član, 782 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Belo govno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4109 Napisano Jun 25, 2023 Nemanja Stojanović, 1383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Supruga krstila Motorko, mada je meni ona - Hondica. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8360 Napisano Jun 25, 2023 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Dok sam imao Diversion 900, inače mi je bio veoma drag motor nekako sa dušom, zvao sam je "drugarica Gvozdenka". Velikog Versysa zovem "bedevija", svaki motor mora da bude ženskog roda, nema šanse nešto muško ja da jašem..... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1300 Napisano Jun 26, 2023 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Kymco VisaR 110 od milošte zvan Kimić. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...