shoyyka 10276 Napisano Mart 20, 2023 Drug član, 3380 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ajde de probam ovde,dok ne kupim ... Dakle ako neko ima i hoće prodati bočne,isključivo je bitno da budi monokey,ostalo i nije...naravno ako bih birao,prednost dajem Givi V35N ili Kappa K33N... 069 780113 može PP ili Viber Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 385 Napisano Mart 20, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Imam bocne kofere ,Givi V35N crne boje ,katadiopteri crveni,koferi su neosteceni ,imaju 3 kljuca .Imam i njihove nosace za Kawasaki Z1000SX sa svim pripadajucim delovima za montazu Promenio Mart 20, 2023 član gixxer 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2561 Napisano Mart 20, 2023 ODUSTO OD DIJETE, 2636 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam ove Kapa 33, prezadovoljan. Izbor pao na njih isljučivo zbog estetike. Znam da su manji od ostalih ali mi na motoru mnogo lepše stoje nego oni veći i kabastiji. Žrtvovao sam kapacitet radi estetike. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10276 Napisano Mart 21, 2023 Drug član, 3380 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Sviđaju mi se ti Kappini,lepi,nije mi bitna toliko litraža koliko izgled ali im je slaba ponuda polovnih,novi su 40000.Ovi V35N su novi 45000.Ja sam spreman dati 250€ za par polovnih,bočnih.Jedan iz Niša mi traži 300 za par,ogrebani i td.,kaže novi su 45000...pa druže i noviGS iz 2022e je 24000,a prodaje se za 5000 iz 2005e... Najverovatnije ću uzeti Givi E22N,meni se oni baš dopadaju,što zbog cene,što zbog upotrebne vrednosti,svaki dan se mogu koristiti zbog otvaranja odozgo,a dopada mi se kako stoje. Našao sam neke vintage E38,nisu loši...videću,s obzirom kol'ko cene ove... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1887 Napisano Mart 21, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 636 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan pre 40 minuta, shoyyka je napisao: Sviđaju mi se ti Kappini,lepi,nije mi bitna toliko litraža koliko izgled ali im je slaba ponuda polovnih,novi su 40000.Ovi V35N su novi 45000.Ja sam spreman dati 250€ za par polovnih,bočnih.Jedan iz Niša mi traži 300 za par,ogrebani i td.,kaže novi su 45000...pa druže i noviGS iz 2022e je 24000,a prodaje se za 5000 iz 2005e... Najverovatnije ću uzeti Givi E22N,meni se oni baš dopadaju,što zbog cene,što zbog upotrebne vrednosti,svaki dan se mogu koristiti zbog otvaranja odozgo,a dopada mi se kako stoje. Našao sam neke vintage E38,nisu loši...videću,s obzirom kol'ko cene ove... @shoyyka Koliko su ti hitni? SBK Brcko daje -30% na Kappa program, pa na to-14.5% pdv... Lep popust... Ja idem tamo, nekad vise puta mesecno, nekad jednom u par meseci... Promenio Mart 21, 2023 član DjoleLO Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1887 Napisano Mart 21, 2023 Zainteresovan, 636 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam proverio... E22N su 247km V35 su 582km i -14.5% pdv na tu cenu... 1km = 61 din 1€ = 1.95km Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rik 190 Napisano Mart 21, 2023 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Yamaha XJ900S Diverzija Prijavi odgovor kao problematičan Samo probaj negde prvo E22. Privikao sam se na veće, pa kada sam njih pribavio zbog estetike bio sam iznenađen manjkom prostora. Doduše sve je to u rok službe jer sam ranije koristio skoro duplo veće. Ako ti završavaju posao, Đole ima odličnu cenu. Sent from my SM-A336B using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10276 Napisano Mart 21, 2023 Drug član, 3380 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, DjoleLO je napisao: @shoyyka Koliko su ti hitni? SBK Brcko daje -30% na Kappa program, pa na to-14.5% pdv... Lep popust... Ja idem tamo, nekad vise puta mesecno, nekad jednom u par meseci... Ništa hitno,spremanje za ROM polako...vidi te Kappa K33N,javni...može i na Viber. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1887 Napisano Mart 21, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 636 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, shoyyka je napisao: Ništa hitno,spremanje za ROM polako...vidi te Kappa K33N,javni...može i na Viber. Promenio Mart 21, 2023 član DjoleLO Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10276 Napisano Mart 21, 2023 Drug član, 3380 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ima ga gore Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1887 Napisano Mart 21, 2023 Zainteresovan, 636 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, shoyyka je napisao: Ima ga gore Pisao sam ti na Viber Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1887 Napisano Mart 21, 2023 Zainteresovan, 636 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan U sustini... Na Kappa proizvode -30% i -14.5 pdv Na Givi je -20% i -14.5% pdv Na Givi sto nema ulaz (nema u radnji) je -20% i dobavlja u roku od par dana. Shad je isto -20% i -14.5% pdv 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10276 Napisano Mart 21, 2023 Drug član, 3380 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Naručeni,hvala @DjoleLO,dugujem nešto uz Drinu...'rana... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1778 Napisano Mart 22, 2023 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan U sustini... Na Kappa proizvode -30% i -14.5 pdv Na Givi je -20% i -14.5% pdv Na Givi sto nema ulaz (nema u radnji) je -20% i dobavlja u roku od par dana. Shad je isto -20% i -14.5% pdvDjole a koliko su Givi V37nnt u Brčkom? Jel imaju neki sajt sa cenama ili ih zoveš za cenu?Kako proveravaš cenu, jer koliko vidim sajt ne postoji?Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svahbaz 56 Napisano Mart 22, 2023 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Er6n 2008 / Versys 650 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Sajt im ne radi iz nekog razloga http://www.sbk-motoshop.com/ Ali dosta toga moze da se pogleda na linku, mada definitivno tu nije sve sto ima SBK DOO - OLX Shop - OLX.ba SBKONLINE.OLX.BA OLX.ba - Svijet kupoprodaje - Kupovina, Prodaja, Iznajmljivanje, Sarajevo, Mostar, Zenica, Banjaluka, Tuzla, Stan, Stanovi, Kuće, Zemljišta, Poslovni prostori, Vikendice, Apartmani, Sobe... . Uglavnom, nagodan je tip i ok za dogovor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1887 Napisano Mart 22, 2023 Zainteresovan, 636 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, vidakn je napisao: Djole a koliko su Givi V37nnt u Brčkom? Jel imaju neki sajt sa cenama ili ih zoveš za cenu? Kako proveravaš cenu, jer koliko vidim sajt ne postoji? Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Zovem ga. Zvanicna full cena, pa popusti na to. Nije sajt bas azuran. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10276 Napisano Mart 24, 2023 Drug član, 3380 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Kupovina završena,primopredaja završena...Upoznah još jednu ljudinu u punom smislu te reči,hvala kolega @DjoleLO A Boga mi i V4 Duću,lagan,igračka (ljuta). Kako sedoh setih sa TDMa,kako je lagan ali ovaj dva puta opasniji... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...