QmBGD 4031 Napisano Mart 14, 2023 (promenjeno) Drug član, 918 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem svoj MP3, koji je kod mene malo manje od 2 godine. Kupljen nov u Srbiji, u PGS-u. - 300cc, 22ks - vozi se sa B i A kategorijom - trenutno malo ispod 22.000km na satu (vozi se svakodnevno) - ja sam ga uzeo sa 14.200km - pre cca 200km urađen redovan servis i kontrola svega (čak su čeljusti skidane) + zamenjena sajla parking kočnice, podmazan ležaj kormana... - pre 6.000km urađen veliki servis i zamenjene sve tečnosti - od kad je kod mene servisiran je kod Darka Satelis - ugrađen pokretni Givi nosač, Kofer Givi V46 u koji je ugrađeno Givi LED stop svetlo - TucanoUrbano Termoscud PRO (model koji ima i letnji okvir gde je spakovana kišna navlaka) - cirada Oxford Aquatex za trotočkaše, pokriva prednje točkove do poda i pozadi ispod tablice (sa koferom na motoru) - zadnja guma CityGrip2 prešla par hiljada km - Prednje isto CG2 gume, 2 godine stare ali im se bliži zamena - stabilizacija / blokada vešanja radi kako treba - motor ima par bočnih ogrebotina - uz motor ide i original naslon suvozača - cena 3.800€ Edit: Motor je lepši ad se opere, poliran prošle godine Kontakt: Goran 0665511999 Promenio Mart 14, 2023 član QmBGD 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4031 Napisano Mart 14, 2023 Drug član, 918 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Opran i postavljen u oglas: http://www.polovniautomobili.com/motori/21376657/piaggio-mp3-300ie-lt-b-kategorija Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4031 Napisano Mart 17, 2023 Drug član, 918 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Prodat po nabavnoj ceni od pre dve godine, u roku od 10h od postavljanja oglasa na PA... Može lock. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...