ПИпезос 8228 Napisano Mart 13, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Nesreća se dogodila oko 16 sati na putu Ruma -Inđija, kod mesta Žarkovac, kada su se sudarili motor i automobil. Motociklista je nastradao na mestu nesreće, dok je ženska osoba koja je bila sa njim na motoru teško povređena. Ona je prevezena u bolnicu - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem. Na licu mesta je policija koja obavlja uviđaj i tužilac. Jedan od komentara na 192.rs kaže da je poginuo motociklista star 25 godina i da je nastradao jer mu je vozač automobila presekao put. A Telegraf takođe saopštava da je na skoro istom mestu pre nekoliko godina takođe na motoru život izgubio još jedan mladić 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kavke 302 Napisano Mart 13, 2023 Svrati ponekad, 167 postova Motocikl: Suzuki Bandit 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno se taj sa kolima ukljucivao sa puta za Male radince. Mene isto danas tu isekli, sreca pa znam sta mogu da ocekujem pa sam usporio. Put je kao pista bukvalno. Sent from my PPA-LX2 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4575 Napisano Mart 13, 2023 Drug član, 1174 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan U komentarima na instagramu (192_rs) stoji da je stariji vozač oduzeo prednost motociklisti... Devojka ima 24 godine. Nek mu je laka zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4246 Napisano Mart 13, 2023 motoras, 2454 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 33 minuta, Kavke je napisao: Sigurno se taj sa kolima ukljucivao sa puta za Male radince. Mene isto danas tu isekli, sreca pa znam sta mogu da ocekujem pa sam usporio. Put je kao pista bukvalno. Sent from my PPA-LX2 using Tapatalk Može biti tu ili ono naselje iza ciglane. Tu isto izlaze bez pardona. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1575 Napisano Mart 13, 2023 Drug član, 795 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan 25 god vozač.Sent from my RMX2202 using Tapatalk 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2709 Napisano Mart 15, 2023 Drug član, 2105 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Tuzno. Neka mu je prosto i vecno da ga pamte. I nije bitna raskrsnica ili ukljucenje na put na bilo kakav nacin. Mora se voziti sa rezevom i u odbrambenom stilu. Gledaj, predvidi i predupredi. Tako se dugo vozi. Jbg kad je takva kultura u saobracaju. Ko god. 8 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2106 Napisano Mart 16, 2023 Drug član, 788 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Бог душу да му прости Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...