bokilic 6101 Napisano Januar 12, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan kupujem volan za boldora,znaci ne onaj koji se kaci za samu viljusku/helovi/ vec klasican volan,nemora da bude od boldora,a moze i neki lep enduro volancic,naravno rado primam i volan na poklon,ako neko ima viska :D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5948 Napisano Januar 12, 2009 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Može li od Fap-a, 5-tonca? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Januar 12, 2009 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Može li od Fap-a, 5-tonca? ;D jel ima vazdusni jastuk? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet 1 Napisano Januar 12, 2009 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Kac Prijavi odgovor kao problematičan Tebi treba korman. A ne volan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano Januar 12, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nista nerazumem sta ti treba mislis na deo gde se kace rucice i koji drzis u ruci a da je od enduraca . nov ili polovan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 12, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ma bitno je da je korman,volan,itd,nov polovan sve jedno,,moze od endura a nemora.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano Januar 12, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan zovni gileta pa pitaj mislim da ima nove a mozda i polovne 064/3368-289 ili 063/265-737 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Januar 12, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan ma bitno je da je korman,volan,itd,nov polovan sve jedno,,moze od endura a nemora.. Pa sad bas da ne mora... Moj poznanik je kupio Afriku sa zamenjenim kormanom. Korman je nesto nizi od fabrickog (neprimetno) i jedini nacin da se to primeti je sto ne moze da postavi volan maksimalno levo ili desno jer udara u neki deo motora (ne secam se koji). Dakle, vrlo je bitno da bude odgovarajuci korman. U stvari, meni je vrlo bitno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet 1 Napisano Januar 14, 2009 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Kac Prijavi odgovor kao problematičan http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=21095&trazi=1&ur=1&model=94&m=--Oprema-i-delovi-korman Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 125 Napisano Januar 15, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Boki,moze li od Horneta? Fabricki,malo uzi i vislji,meni nije potreban,stavio sam siri. Dzabe,samo nemoj da me teras da saljem postom,da ga pakujem,uvezujem... Ma,POSALJI ADRESU, ako ti pase. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mata16v 15 Napisano Januar 15, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Mladenovac N44.26.967 E020.42.012 Prijavi odgovor kao problematičan imam i ja jedan, mogu ti posaljem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...