тене рас 278 Napisano Januar 15 (promenjeno) Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Бор Motocikl: Yamaha XTZ660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 800+дин woby hous За сваки дан ашов-тестерица (имитација:) Promenio Januar 15 član тене рас 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkozic 53 Napisano Nedelja u 08:46 U prolazu, 8 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Royal Enfield Himalayan 2021 (prethodni Motogrini 3072) Prijavi odgovor kao problematičan Može li više detalja za ovo "solarno"? Gde si kupio i pokoja karakteristika. Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8337 Napisano Nedelja u 09:15 Solo Rider, 3195 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Može li više detalja za ovo "solarno"? Gde si kupio i pokoja karakteristika. Hvala unapred. "Temu" varijanta ... cena 2.000.- i nešto..... piše 35w....recenzije pozitivne. Radi, puni. Nisam nešto posebno testirao, beše sunčan dan pa sam probao. Kupio više kao gedžet iako imam 4 powerbanka pa ajde da se počastim. Npr imam jedan powerbank sa solarnom pločicom i rečimo na moru mi je stalno bio na suncu a uveče sam punio telefon. Tih 15 tak dana ga nikad nisam punio i nikad nije bio prazan tako da ceni da radi....isto "temu" varijanta . Pozdrav 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8337 Napisano pre 15 sati Solo Rider, 3195 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan килер.....видећемо 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8907 Napisano pre 14 sati 4_tocka_i_karoserija, 1952 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Je l' na baterije ili mora da bude priključen na nešto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8337 Napisano pre 14 sati (promenjeno) Solo Rider, 3195 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, zaludan je napisao: Je l' na baterije ili mora da bude priključen na nešto? Baterija....punjenje preko USB Promenio pre 14 sati član BaneVuk58 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...