GunnerHan 135 Napisano Maj 5 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd, Vladičin Han Motocikl: NC 750 X Prijavi odgovor kao problematičan 17 minutes ago, RankoBg87 said: Napisi nesto, trazim nesto za navigaciju da imam, jel moze da se skine da ne bi dobio noge kad je negde ostavljen motor? Iskreno nisam stigao da istrazim dovoljno, ali funkcionise po principu multimedie u ovim novijim autima. Kamera snima sve vreme voznju, saama se pokrece. Ima i pritisak u gumama. Zanimljiva stvar. Što se tiče sigurnosti, moze da se počupa kao i sve ostalo na motoru, tako da ne obraćaam previše pažnju na to. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4176 Napisano Maj 5 Drug član, 2266 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Jurim nesto da imam za navigaciju, ostalo me ne zanima, muziku imam na telefonu, kameru na kacigi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GunnerHan 135 Napisano Maj 5 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd, Vladičin Han Motocikl: NC 750 X Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, RankoBg87 said: Jurim nesto da imam za navigaciju, ostalo me ne zanima, muziku imam na telefonu, kameru na kacigi. Temu, aliexpress.. Ili neki telefon i dobar nosač.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šoomi 47 Napisano Maj 5 U prolazu, 25 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda NC 750x Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, RankoBg87 said: Jurim nesto da imam za navigaciju, ostalo me ne zanima, muziku imam na telefonu, kameru na kacigi. Ovo je kao Car Play, zakcis tel i mozes koristiti google maps, vidis kada te neko zove i sl. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Korto Malteze 283 Napisano Maj 7 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Svuda po svetu, gde god me puste. Motocikl: SYM CRUiSYM α 300, Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko radio remap Honde NC750X DCT i kakva su iskustva sa tim? Da li je i koliko pametno to raditi? Danas sam sreo momka koji je na svojoj Hondi to uradio i kaze da mu motor radi bolje, da je odziv na gas umereniji, generalno ceo sklop mu radi ugladjenije. Koliko sam shvatio to kosta oko 300 evra, i ima neki stage 1, 2... skida se i katalizator itd. Vidim nekoliko tema na drugim modelima da to dosta ljudi radi, ali pitam se kakvo je iskustvo sa Hondom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4176 Napisano Maj 7 Drug član, 2266 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Moto doktor radi to, pricao sam s njim i skoro je radio xadv, motor se preporodio, gas je bolji, prima bolje gas, decko kom radio slao mu klip i sve mu ono salje da je skroz drugi motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kadezi 1392 Napisano Maj 7 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Zemun, Srbija, Jugoslavija Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam radio remap pre mesec, dva kod Moto brudera. Skida se katalizator i jedan stage remap ima samo. Istina je da motor radi ugladjenije i da bolje vuce. Rekao i bi i da je potrosnja zeru manja. Barem kod mene. Isao sam sad do Durmitora. Supruga, ja natovareni sa koferima i lepo sve to radi. Ja zadovoljan. Na kakve sam sve gluposti bacao pare, ovo je dobro ispalo. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
midnightdk 107 Napisano Maj 7 U prolazu, 69 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: NC750xd Prijavi odgovor kao problematičan Imate li preporuku za neki drzac telefona ali da ne ide iznad displeja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4176 Napisano Maj 7 (promenjeno) Drug član, 2266 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Kopija quadlock, radi posao, evo dve god bez problema, kupujem prodajem, nekih 15e Odmah uzeti sa ublazivacem. Za masku se lepi nosac, imam dve maske, malo nekad i smeta to iza pa kad sam na motoru koristim ovu masku sa nosacem. Promenio Maj 7 član RankoBg87 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kadezi 1392 Napisano Maj 7 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Zemun, Srbija, Jugoslavija Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Preporuka i od mene za ovaj nosač koji je Ranko predložio. Tri godine odlično služi.Sent from my Mi 9T using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4176 Napisano Maj 9 Drug član, 2266 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je sve do vozaca. Na koliko ste km menjali prednje pločice? Skidao sam, dobre su ali me zanima koja je to km kod nekog drugog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16582 Napisano Maj 10 Integrisan, 9470 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 47.000km preventive radi pred duži put... inače gurale bi 50.000km (oem). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4176 Napisano Maj 10 (promenjeno) Drug član, 2266 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Znaci jos 10 g Skrecem u dvoriste i eto ga 15000km Promenio Maj 10 član RankoBg87 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki77 7 Napisano Ponedeljak u 20:44 U prolazu, 14 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Honda nc750x Prijavi odgovor kao problematičan Uocio sam da se masovno grijesi prilikom montaze vizira kod ovlastenih dilera. Takav je slucaj i kod mene a vidim i kod vecine forumasa ovde barem po slikama. Kao sto znate motor dolazi sa ne montiranim vizirom pa ga tek u salonu postavljaju. Kada sam kod sebe mijenjao vizir naisao sam na problem da mi je gumena čahura jako deformisana a nailonska podloska isto tako. Onda sam malo cackao po slikama i uputstvima i uvidio problem. Postavicu slike sa redosljedom koji ide i onda ne bi trebalo da dolazi do deformacije ni jednog ni drugog. Prvo slika nepravilne montaze(obratite paznju gdje dolazi providna nailonska podloske koja treba da sprijeci deformaciju gumene čahure)pa onda par slika pravilno i na kraju po uputstvu( ako to uspjednem posloziti nisam vican ovome) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki77 7 Napisano Ponedeljak u 20:49 U prolazu, 14 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Honda nc750x Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ce nekome pomoci da na vrijeme sprijeci trosak i probleme a ja sam morao naruciti i jedno i drugo iz Honde i nije bilo jeftino. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4176 Napisano Ponedeljak u 21:21 Drug član, 2266 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je montirano kao na prvoj. Mislim da bi sve izletelo napolje da nije kao na prvoj, probam sledecom prilikom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki77 7 Napisano Ponedeljak u 21:34 (promenjeno) U prolazu, 14 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Honda nc750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, RankoBg87 je napisao: Kod mene je montirano kao na prvoj. Mislim da bi sve izletelo napolje da nije kao na prvoj, probam sledecom prilikom. E mislim upravo zato da svi grijesimo. I ja sam isto tako razmisljao i bilo mi logicno ali kad krenes traziti čahuru i sliku kako se koristi NIGDJE neces naci da postoji podloska sa donje strane. Čahura je napravljena od kvalitetne gume tako da se u njenom donjem dijelu unutra nalazi kraci metalni dio sa navojem i kada ubacite saraf i krenete stezati, kako se donji dio cahure priblizava glavi cahure pocinje da se deformise i sama od sebe pravi podlosku i siri se sve vise a nailonska podloska koja treba da bude ispod same glave cahure ne dozvoljava glavi cahure da se provuce kroz nosac vizira na motoru. Probaj i vidjeces, mali žuti su to smislili svaka im cast. Promenio Ponedeljak u 21:37 član deki77 Greska u tekstu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4176 Napisano Ponedeljak u 21:36 Drug član, 2266 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Fabricki su mi otisli, imam dva neka druga seta, mozda negde nadjem original. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki77 7 Napisano Ponedeljak u 21:40 U prolazu, 14 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Honda nc750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, RankoBg87 je napisao: Fabricki su mi otisli, imam dva neka druga seta, mozda negde nadjem original. Ako dolazis u Bl na motofest 30.05 imas od mene 4 komada nisu org ali posluzice sigurno. Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4176 Napisano Ponedeljak u 21:57 Drug član, 2266 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, deki77 je napisao: Ako dolazis u Bl na motofest 30.05 imas od mene 4 komada nisu org ali posluzice sigurno. Poz Hvala, kupio sam dva neka seta, aliexpres i kao nesto bolje oxford Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mimahitna 24 Napisano pre 8 sati (promenjeno) U prolazu, 63 postova Lokacija: Vladičin Han Motocikl: Honda nc750xa Prijavi odgovor kao problematičan Postovanje svima. Juce dobih svoj motor pa da okacim par slika Pre ovog motora sam vozio Integru 750s sa dct menjacem i trebace mi malo vremena da se naviknem na rucne promene brzina ali nista strasno. Agregat mi je poznat i tu nemam sta da dodam. Okacio par Givi dodataka( hvala Banisi) a sledece nedelje stize OEM drzac kofera, OEM rolbarovi-znam da su skupi ali mi se jedino oni svideli uz sam motor. Takodje, uzeo sam i OEM zadnji kofer koji je polovan ali je vozen vrlo malo i kao nov je-od naseg forumasa SaleKg. Ja sam nizak rastom 173cm i sama visina motora mi je odlicna jer sam sa oba stopala na zemlji ali mislim da cu imati veci problem sa polozajem upravljaca/guvernala-isuvise mi je napred i nisko i jako brzo pocinju da bole ledja. Darko Satelis mi je skrenuo paznju da mogu da postavim risere koji max podizu upravljac za 25mm kako ne bi morale da se menjaju sajla kvacila i crevo prednje kocnice kao i instalacije ali sam nasao Puig risere, okacicu sliku, koji pored toga sto podizu upravljac oni ga povlace ka vozacu za nekih 16mm. E sada da li se oni mogu montirati bez da se menjaju instalacije ili pak postoje neki drugi koji su bolji a ne zahtevaju modifikaciju instalacija ? Da koja su ogranicenja tokom razrade motora, prvih 1000km-ja sam vrlo miran vozac ali nije na odmet da znam.. Veliki pozdrav za sve Forumase i poziv da u Junu mesecu dodju u Vladicin Han na Overload festival !!! A nista od ovoga ne bi bilo da nije bilo kolege Saše i Duleta iz Beograda-hvala jos jednom ! Promenio pre 7 sati član mimahitna 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 296 Napisano pre 7 sati Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym NHT 300 Prijavi odgovor kao problematičan Браво, прелеп је! Нек је са срећом, да се сит навозаш са истим! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mimahitna 24 Napisano pre 7 sati U prolazu, 63 postova Lokacija: Vladičin Han Motocikl: Honda nc750xa Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, dule2812 said: Браво, прелеп је! Нек је са срећом, да се сит навозаш са истим! Hvala puno...jos lepsi da kupite ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16582 Napisano pre 7 sati Integrisan, 9470 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @mimahitna Ugradi podizač kormana... nećeš imati problema. Srećna kupovina, suvi drumovi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mimahitna 24 Napisano pre 6 sati U prolazu, 63 postova Lokacija: Vladičin Han Motocikl: Honda nc750xa Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno, Darko. Moram da istrazujem koje podizace da ugradim a da ne moraju da se modifikuju instalacije-najradje bih stavio neke koji podizu ali i pomeraju korman ka vozacu. Za visinu ste mi rekli da je moguce do max 25mm ali za korak pomeranja ka vozacu... ne znam. Ako imate neki predlog, molicu da mi kazete... Iskren pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...