SaleKg 1385 Napisano Januar 26 Svrati ponekad, 298 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Problem tog fabričkog je što sve mušice i komarci završe na kacigi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 657 Napisano Januar 26 (promenjeno) Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 477 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: NC750X '24 Prijavi odgovor kao problematičan Pretresao sam forum, neko je pomenuo Givi touring. GP Kompozit mi je ružan sa onom crnom farbom. Dodavanje sistema za nagib i visinu deluje kao dobra fora. Vidim da se neki spremaju za nove pločice. Dok sam imao Integru, nisam se mirio sa slabim kočenjem. Delimično sam dobio bolje kočenje sa belim Brembo touring sinter pločicama. Kupljene i stigle bez carine sa Carpimoto.it . Što se izbora guma tiče, Pirelli Angel GT2 beže svima za jedno mesto. Posebno su dobre po mokrom. Dare i Ranko su vec rekli sve. Samo da dodam da je DCT savršeno jednostavan automatski menjač bez mana i skupih kvarova. Integra je imala lepse postavljen korman tako da sa podizačima mislim da ću ih dovesti u pravi položaj. Znam da zvuči čudno, razumeće me skuteraši, rado bih stavio zadnju kočnicu na polugu umesto nožice. Nisam siguran da je izvodljivo ali čini voznju mnogo lakšom kad imate obe noge slobodne, kao na x-adv. E da, srećom su mi Metzeler gume. Što se ogibljenja tiče, kupovina drugih amortizera je bacanje para. Tešo GM ima bolje rešenje. Nije džabe da znate. Slobodno ga pozovite za konkretan odgovor. Malo je uzdržan kad priča sa neznancem ali ce rado čuti da vam je Darko iz Beograda dao broj 064 4287876. Promenio Januar 26 član SQTR 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šoomi 42 Napisano Januar 26 U prolazu, 21 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda NC 750x Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam kappa, povisini vizir 11.700din. Meni licno vizuelno najlepsi, a stiti od vedra dosta bolje od fabrickog. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 657 Napisano Januar 26 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 477 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: NC750X '24 Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje izgleda od svih, mogu ti reći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3157 Napisano Januar 26 Drug član, 1852 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Šoomi je napisao: Ja imam kappa, povisini vizir 11.700din. Meni licno vizuelno najlepsi, a stiti od vedra dosta bolje od fabrickog. Da se nadjemo sva trojica i da vidimo te razlike u viziru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 232 Napisano Januar 26 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, SQTR said: Puig ima solidno resenje, rekao bih, cekam Ivana da mi dam predloge. Imam Givi vizir ako ti bude potreban. Takođe imam i crash bar u ponudi za njega. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šoomi 42 Napisano Januar 26 U prolazu, 21 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda NC 750x Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, RankoBg87 said: Da se nadjemo sva trojica i da vidimo te razlike u viziru Pametno zboriš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 657 Napisano Januar 27 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 477 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: NC750X '24 Prijavi odgovor kao problematičan @BanišaJel Givi isti kao Kappa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 232 Napisano Januar 27 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan @SQTR jeste, isto je samo je Kappa brend nižeg kvaliteta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 657 Napisano Petak u 18:30 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 477 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: NC750X '24 Prijavi odgovor kao problematičan Stigla, sutra vatreno krštenje. Vidimo se na mostu! 11 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 143 Napisano Petak u 21:29 (promenjeno) U prolazu, 76 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Cerak vinogradi, moj prastari kraj I ako dobro vidim, Crvenih hrastova 4? Promenio Petak u 21:30 član markommarko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1246 Napisano Petak u 21:33 BJB Maxi scooter club, 1673 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Lepota. Ja sutra idem 'baciti' oko na model 2025. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 657 Napisano Petak u 21:35 (promenjeno) Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 477 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: NC750X '24 Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, markommarko said: Cerak vinogradi, moj prastari kraj I ako dobro vidim, Crvenih hrastova 4? Dobro ti radi GPS I ja sam nišanio nov NC ali 10000+ ne vredi. I dalje je to isti motor. Promenio Petak u 21:40 član SQTR 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 143 Napisano Petak u 21:37 U prolazu, 76 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha, živeo sam u 10-ki 13 godina, do 1996, pa mi je ovaj pogled od 4-ke ka kecu veoma poznat 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 657 Napisano Petak u 21:43 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 477 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: NC750X '24 Prijavi odgovor kao problematičan Crni gavrane krajski! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4290 Napisano Petak u 22:01 Drug član, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Stigla, sutra vatreno krštenje. Vidimo se na mostu!Dare, srećna kupovina!!! Da se navozaš i uvek nasmejan vratiš kući....Послато са 2306EPN60G помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 657 Napisano Petak u 22:50 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 477 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: NC750X '24 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na lepim željama, nek se prenesu na sve ovde prisutne! Da ne kažem dvaput, mislim da je ovo budući "ćaletov motor". Prava kubikaža, boja, veličina i najbitniji DCT. Koči odlično u odnosu na Integru zato što je nov. Mislim da bi trebalo menjati i disk kad i lanac, recimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šoomi 42 Napisano Petak u 22:54 U prolazu, 21 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda NC 750x Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, SQTR said: Hvala na lepim željama, nek se prenesu na sve ovde prisutne! Da ne kažem dvaput, mislim da je ovo budući "ćaletov motor". Prava kubikaža, boja, veličina i najbitniji DCT. Koči odlično u odnosu na Integru zato što je nov. Mislim da bi trebalo menjati i disk kad i lanac, recimo. Puno lepih i bezbednih kilometara 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3157 Napisano Petak u 23:37 Drug član, 1852 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Provozao sam danas kratko afriku dct, svidja mi se kako radi, ne bi vozio al opet je ok za voziti. Prvi put seo i nije mi ruka ni noga tražila da saltam. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 446 Napisano Subota u 08:38 BJB Maxi Scooter Club, 598 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, SQTR said: Hvala na lepim željama, nek se prenesu na sve ovde prisutne! Da ne kažem dvaput, mislim da je ovo budući "ćaletov motor". Prava kubikaža, boja, veličina i najbitniji DCT. Koči odlično u odnosu na Integru zato što je nov. Mislim da bi trebalo menjati i disk kad i lanac, recimo. Srećnu i bezbednu vožnju ti želim komšija, NC osvaja Vidikovac i cerak 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djurcinovski 3 Napisano Subota u 23:09 U prolazu, 3 postova Lokacija: Nadalj Motocikl: nista jos uvek Prijavi odgovor kao problematičan Da li se zna kada ce biti 2025 NC u salonima, I mozda koliko novaca vise ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1246 Napisano Nedelja u 07:52 BJB Maxi scooter club, 1673 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Pisao u temi NC 2025. Juce sam bio ovde u blizini Stutugarta De,stize u februaru . Predpostavka da ce tako nesto i u Srb. Februar,pocetak marta. Ovde je nova 2024 DCT 9290e,znaci 10 000e kontam da ce biti 2025 DCT. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2614 Napisano pre 19 sati Slow rider, 941 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan On 1/31/2025 at 7:30 PM, SQTR said: Stigla, sutra vatreno krštenje. Vidimo se na mostu! Čestitam, nek je sa srećom. Hondica je bas prelepa. Da te lepo služi i da te uvek bezbedno kući vrati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2614 Napisano pre 19 sati Slow rider, 941 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan On 1/31/2025 at 10:33 PM, DaliborBP said: Lepota. Ja sutra idem 'baciti' oko na model 2025. I ja sam razmišljao o modelu 2025, zato sam svoj i stavio na oglase, ali doplata od preko 3000e za skoro isti motor mi za sad ne zvuči pametno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...