punisa 16 3719 Napisano April 2, 2023 Astro Puki krsi sva pravila!, 917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Sta je ovo ? Neki veliki čip i covek koji gleda u 3 monitora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tošbo 213 Napisano April 2, 2023 Svrati ponekad, 368 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki GPX500R, Yamaha SR125, Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, punisa 16 je napisao: Sta je ovo ? Neki veliki čip i covek koji gleda u 3 monitora? Pogrešno misliš, čovek gleda u samo jedan monitor, a ima ih 3, ali ni meni nije jasno šta to treba da predstavlja, ili smo previše glupi da razumemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1909 Napisano April 2, 2023 Drug član, 790 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno je na slici Jevta na nekom mestu koje je relevantno za razgovor o struji... Na primer u Nacionalnom Distributivnom Dispečerskom Centru EPS Distribucije. A poenta slike je valjda da potvrdi da Jevta zna šta priča. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 686 Napisano April 2, 2023 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, BokyBoy je napisao: Malo previse futuristicki za moj ukus, ja sam ti old skul, mada...izgleda opasnije od nove Buse...samo da ne bude velicine giksera i sve ok... Futurisricki maksimalno... Sam dizajn je vrlo diskutabilan. Nego, drugo pitanje za sve - pustite sad elektro motore i ostale bakrace... Niko da prokomentarise 2WD na motociklu? Posebno sto najavljuju istu tehnologiju za siroke narodne mase (V-STROM)!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tošbo 213 Napisano April 2, 2023 Svrati ponekad, 368 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki GPX500R, Yamaha SR125, Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, Mr_Wolf je napisao: Verovatno je na slici Jevta na nekom mestu koje je relevantno za razgovor o struji... Na primer u Nacionalnom Distributivnom Dispečerskom Centru EPS Distribucije. A poenta slike je valjda da potvrdi da Jevta zna šta priča. Zna čovek o čemu priča, i ja podržavam skroz to, ima smisla priča Ali da se priča kako je glupost pričati da imamo potencijal i kako su nas u školi učili da smo nebeski narod je tako mehhh, pogotovo jer su iz našeg naroda izašli najbistriji umovi sveta ikada vezano za nauku, Tesla, Pupin, Vukobratović (čovek o kom se malo zna, otkrio Point Zero za robotiku, odnosno centar gravitacije robota bez kojeg robotika ne bi toliko napredovala), mi kao narod, kao država, imamo i previše potencijala, imamo vetar, sunce, biomase, vode, ali očigledno da nekom smeta napredak Srbije, da l našim vlastima ili stranim silama to je već neka druga tema. Šta to imaju Nemačka, Holandija i Švajcarska da mi nemamo??? Čovek iz mog mesta je stavio veliki broj solarnih panela, i zbog nekih regulativa mu ne dozvoljavaju da tu električnu energiju pusti u promet, tako da bačene pare... Voleo bih da me neko demantuje ako grešim, jer zato služi forum, da se čuju sva mišljenja, a ne ono ja sam u pravu ti nisi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tošbo 213 Napisano April 2, 2023 Svrati ponekad, 368 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki GPX500R, Yamaha SR125, Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, cikamike je napisao: Futurisricki maksimalno... Sam dizajn je vrlo diskutabilan. Nego, drugo pitanje za sve - pustite sad elektro motore i ostale bakrace... Niko da prokomentarise 2WD na motociklu? Posebno sto najavljuju istu tehnologiju za siroke narodne mase (V-STROM)!! 2WD bi imao veliku primenu u adventure trkama, tipa Paris-Dakar, ako uspeš da zaglaviš oba točka nije taj sport za tebe A za sport mi deluje kao ono nemamo šta više da ubacimo pa ajde kao dupli pogon Je l ide i blokada diferencijala uz to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano April 4, 2023 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zar ne beše neki Dakar model pre par godina (decenija?) sa hidrauličnim pogonom prednjeg točka? Yamaha mi u glavi ali ne znam više, davno bilo.Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogaceboy 77 Napisano April 8, 2023 Svrati ponekad, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Tenere Prijavi odgovor kao problematičan On 26.3.2023. at 13:48, opsidiannight je napisao: Ko nije kupio KTM čarape taj nije ni trebao da ide na sajam. Haha! Ovo je fenomenalno! Bas me zanima da li su carape istog kvaliteta kao I motori, sa ovom cenom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7139 Napisano April 8, 2023 Drug član, 2988 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 16 minutes ago, rogaceboy said: Haha! Ovo je fenomenalno! Bas me zanima da li su carape istog kvaliteta kao I motori, sa ovom cenom... Probije dihtung, diže temperaturu? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tošbo 213 Napisano April 8, 2023 Svrati ponekad, 368 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki GPX500R, Yamaha SR125, Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, rogaceboy je napisao: Haha! Ovo je fenomenalno! Bas me zanima da li su carape istog kvaliteta kao I motori, sa ovom cenom... To su offroad čarape 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...