ivchaNB 506 Napisano Mart 7, 2023 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda Forza Prijavi odgovor kao problematičan To mi je jedna od lokacija za smeštaj za narednu godinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivchaNB 506 Napisano Mart 7, 2023 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda Forza Prijavi odgovor kao problematičan Imam u planu neku vožnju do Bosne, pa kroz CG u Albaniju. Videću da li ću i kada moći da je realizujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3057 Napisano Mart 7, 2023 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Disko Nindža je napisao: Zato odeš u Donji Štoj veliku plažu kod Ulcinja i nema gužve, staviš peškir i 100m okolo nema nikog, milina. Ja koliko se sećam od pre par godina sve je bilo zakupljeno, obezbeđenje teralo ko neće da plati. Slobodan je bio mali deo oko kanala, koji baš i nije najčistiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10601 Napisano Mart 7, 2023 Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok, nešto si pobrkao kolega, to je ooogromna 10km dugačka peščana plaža i koliko znam celom dužinom je slobodan je ulaz, mi gde god da smo otišli niko nas pogledao nije, samo poneki delići su uređeni sa suncobranima i ležaljkama, ali ni tamo ti niko ne brani da uđeš, i tako godinama unazad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3057 Napisano Mart 7, 2023 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel to ovo, tu su nas čuvari sa motorolama terali ako uđemo dublje u plažu. https://maps.app.goo.gl/HCaaBnpHguGwkP83A Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10601 Napisano Mart 7, 2023 Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan To je sam početak plaže, imaš dalje još plaže dokle god ti oči vide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4719 Napisano Mart 13, 2023 Drug član, 1013 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Samo je tu sranje što je plićak 100m i što od kajtova baš i ne možeš da se kupaš tek tako posle 12h, naravno da zavisi od dela plaže. Ali da je plaža ogromna, ogromna je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wildserbian 278 Napisano Maj 11, 2023 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...