Astral 6236 Napisano Mart 14, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan kako si zadovoljan snopom? ja sam na kolima nesto kombinovao projektore sa ksenonima i to nije bilo dobro nisam mogao da ih ustelujem i snop je bio razudjen..pa sam vratio fabricke farove i samo ubacio bi xenone i evo srecan vec 5 god.. tako da cu i na er-a samo da ubacim bi xenon.. video sam ima na kp za 2300din.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad.M 13 Napisano Mart 14, 2015 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC700D Prijavi odgovor kao problematičan Jos nisam montirao, s obzirom da sam skinuo far, malo utezem kablove i cistim sat.. Cim testiram javljam impresije.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad.M 13 Napisano Mart 14, 2015 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC700D Prijavi odgovor kao problematičan Evo da podelim jos jedan detalj: https://www.flickr.com/gp/91240826@N06/8265Zx 1. ociscena patina sa sircetom 2. ispoliran neabrazivnom pastom 3. i na kraju, ono sto je razlog ovog posta: nanet i utrljan nano premaz, koji cini povrsinu hidrofobnom, stvara mikro/nano sloj koji ne dozvoljava prijanjanje tecnosti/prasine. Ja sam zadovoljan kako se u praksi pokazao, ciscenje tretirane povrsine je ultra lako, ako uopste i treba da se cisti... Jedan tip je za staklo i keramiku, drugi za metal i plastiku, treci za tekstil... Da ih ne reklamiram, ima kod nas da se kupi na nekoliko mesta...google.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Mart 15, 2015 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan To sočivo je teško đubre što se prodaje kod nas. Ja ga imao i proculilo pa sam stavio drugo provereno . Valjda tebe neće zadesiti isto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad.M 13 Napisano Mart 15, 2015 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC700D Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam u radnji po preporuci iskusnog servisera..Imam garanciju..pokazace se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad.M 13 Napisano Mart 15, 2015 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC700D Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko cemu sluzi ova plasticna cuturica, koja se kod mene dezintegrisala: https://www.flickr.com/gp/91240826@N06/67361e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoTs 6 Napisano Mart 15, 2015 U prolazu, 58 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: Suzuki Bandit GSF 600N ,Sky rst50 Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko cemu sluzi ova plasticna cuturica, koja se kod mene dezintegrisala: https://www.flickr.com/gp/91240826@N06/67361e mislim da postoje dve takve, jedna sluzi da antifriz dolazi u karburatore zbog grejanja istih a druga mislim da ide na neko crevo koje ide na rezervoar.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Mart 15, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ono sto je rekao Marko, za grejanje karbova. Nemaju ih svi modeli gpz-a na primer tako da mislim da ne utice na rad motora ali ne znam kakva je razlika zimi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad.M 13 Napisano Mart 15, 2015 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC700D Prijavi odgovor kao problematičan Skinuo sam rezervoar, i crevo sa tom cuturicom vodi do rezervoara ? Po uputstvu bih rekao da je to "6. Fuel Tank Lower Drain Hose" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Mart 16, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ta cuturica bi trebala da je povezana sa crevima koja idu pored karburatora From Wikipedia: Carburetor, or carb icing, is an icing condition which can affect any carburetor under certain atmospheric conditions. Carburetor icing occurs when there is humid air, and the temperature drop in the venturi causes the water vapor to freeze. The ice will form on the surfaces of the carburetor throat, further restricting it. This may increase the Venturi effect initially, but eventually restricts airflow, perhaps even causing a complete blockage of the carburetor. Icing may also cause jamming of the mechanical parts of the carburetor, such as the throttle, typically a butterfly valve. Znaci ako ne vozis na nekoj extremnoj zimi, moze da radi i bez toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad.M 13 Napisano Mart 16, 2015 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC700D Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da pricamo o razlicitim cuturicama, ova se nalazi sa desne strane motora. Kod mene crevo izlazi iz rezervoara na 30 tak cm cuturica (slikana) iz cuturice crevo se spusta do zadnjeg tocka i tu je crevo zatvoreno. A ta na karburatoru je puna antifriza... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 22, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Napokon smo Kawy i ja spremni za sezonu ,ova dva dana nije bilo odmora,zamenili smo ulje i filter u motoru i ulje u prednjoj kocnici ,pao je i nov akumulator ,prekontrolisani pritisci u pneumaticima i montiran kofer.. treba samo jos da ocistim lanac zamenimo svecice i da padne jedno kupanje od zimske prasine i to je to mozemo na put oko sveta. Svecice nisam zamenio jer nemam dobar kljuc.. mada radi perfektno upalio je iz prve (samo sam mu ispustio prljavstinu iz loncica koje nije ni bilo uzgred al reko ajde) iako nije paljen minimum 1,5 meseci nisam imao bateriju..Ah da,zaboravio sam registraciju.. moram i to U masinu sam sipao Bardahl xtc c60 10w40 bio je ipone unutra ali jednostavno nisam nasao da kupim a cuo sam bas lepe stvari o ovom ulju.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 22, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih.. po prvi put sam menjao ulje u kocnici po metodi spricem na klesta pa teraj uzbrdo ulje u cantricu i jeste lakse nego kad se samo ispusti.. brze je.. Ako nekog interesuje,cena ulja je 1040din/L a filter 700 din. da ne reklamiram prodavnicu,al mislim da su uvoznici za brend i jako ljubazni ali o tome ima druga tema.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola9 15 Napisano Mart 23, 2015 U prolazu, 86 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Yamaha Beluga 125 Prijavi odgovor kao problematičan Motor mi skroz loše radi na leru, tj. jedva, ako ne dodajem gas ugasi se, posle 2000-3000 obrtaja nema problema. Kad ga palim vergla pa tek onda sastavi, a palio je na pola ključa, danas mi se desilo da kad sam stisnuo kvačilomotor se ugasio i onda sam čak jedno desetak minuta pokušavao da ga upalim, vergla bez problema ali neće da stastavi. Desi se da nakon malo agresivnije vožnje prokine i radi kako treba. Ima li ko kakvu ideju šta bi moglo biti. I tako zadnjih par dana. Pokušavao sam karburatore neki dan da očistim malo onim sprejom kroz filter vazduha, čak sam danas skidao rezervoar i odvrnuo onaj poklopac gore na karburatorima pa sam i to prskao sprejom ali čini mi se da je posle toga još gore. Ima li ko kakvu ideju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 23, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Registrovah zver, i pogodite sta.. osiguranje je skuplje za 3000 nego prosle godine za 99god 498ccm 25kW cena registracije sa nalepnicom i sve oni da ti srede je 13100din u Bg-umada ne vidim zasto bi u drugim gradovima bila druga cena al rekoh da naglasim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 23, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Motor mi skroz loše radi na leru, tj. jedva, ako ne dodajem gas ugasi se, posle 2000-3000 obrtaja nema problema. Kad ga palim vergla pa tek onda sastavi, a palio je na pola ključa, danas mi se desilo da kad sam stisnuo kvačilomotor se ugasio i onda sam čak jedno desetak minuta pokušavao da ga upalim, vergla bez problema ali neće da stastavi. Desi se da nakon malo agresivnije vožnje prokine i radi kako treba. Ima li ko kakvu ideju šta bi moglo biti. I tako zadnjih par dana. Pokušavao sam karburatore neki dan da očistim malo onim sprejom kroz filter vazduha, čak sam danas skidao rezervoar i odvrnuo onaj poklopac gore na karburatorima pa sam i to prskao sprejom ali čini mi se da je posle toga još gore. Ima li ko kakvu ideju? a jel si ispustao prljavstinu iz loncica,to ume da pomogne.. povukao ti je mulj iz rezervoara .. zameni mu filter goriva,ispusti mulj iz loncica pa ako ne proradi cisti karbove.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola9 15 Napisano Mart 23, 2015 U prolazu, 86 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Yamaha Beluga 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pokušaću da ispustim mulj iz lončića, a filter nemam moram i to ugradit. Koliko vi imate crijeva koja idu sa rezervoara, sad gledam u uputstvu imaju tri neka crijeva a kod mene su samo dva. Ovo što je ovde pod B, tu kod mene nema ništa samo je ovaj izlaz ostavljen onako bez crijeva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 23, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan ma to crevo ti ni ne treba to tije crevo za odusak i visak goriva ako se ja ne varam zato ga je neko i skinuo..tebi ako nemas to crevo onda gorivo sa tog oduska kapljepo agregatu,, mada mislim da se to desava po vrucini i kada je pun pa se mucka i peni i nabije pritisak pa kaplje tu... nisam mehanicar,nemoj mi verovati. Valjda ce se javiti neko iskusniji . izguglaj malo ali mislim da ti nije to problem. a filter za gorivo obavezno ubaci kosta 150-200din onaj mali lepi.. ja kupio pre neki dan.. a puno znaci,puno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 23, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan u svakom slucaju dodaj to crevo i sprovedi ga tamo gde idu i ova ostala prelivna creva sa desne strane kod zadnjeg tocka.. mislim ne svidja mi se ni pomisao na to da i gorivo kaplje po vrelom agregatu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10549 Napisano Mart 23, 2015 Hronični Motociklopata, 7340 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Registrovah zver, i pogodite sta.. osiguranje je skuplje za 3000 nego prosle godine za 99god 498ccm 25kW cena registracije sa nalepnicom i sve oni da ti srede je 13100din u Bg-umada ne vidim zasto bi u drugim gradovima bila druga cena al rekoh da naglasim jbg, zaebalo te godiste, na http://www.registracija-vozila.rs/ za moju babu '94 godiste i 43kw izidje 9600din + tehnicki, tako da kontam da nebi trebalo da premasi mnogo preko 11000 din sve ukupno , a prosle godine mi je sve bilo 9050din, otprilike razlika 2000din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 23, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Pa da gledam staru polisu (od prosle god ) 2500din manja premija.. nisu se menjali oni premijski stepeni.. samo je osiguranje poskupelo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkooTs 1 Napisano Mart 24, 2015 U prolazu, 1 post Lokacija: Trstenik Motocikl: Kawasaki er5 Prijavi odgovor kao problematičan Motor mi skroz loše radi na leru, tj. jedva, ako ne dodajem gas ugasi se, posle 2000-3000 obrtaja nema problema. Kad ga palim vergla pa tek onda sastavi, a palio je na pola ključa, danas mi se desilo da kad sam stisnuo kvačilomotor se ugasio i onda sam čak jedno desetak minuta pokušavao da ga upalim, vergla bez problema ali neće da stastavi. Desi se da nakon malo agresivnije vožnje prokine i radi kako treba. Ima li ko kakvu ideju šta bi moglo biti. I tako zadnjih par dana. Pokušavao sam karburatore neki dan da očistim malo onim sprejom kroz filter vazduha, čak sam danas skidao rezervoar i odvrnuo onaj poklopac gore na karburatorima pa sam i to prskao sprejom ali čini mi se da je posle toga još gore. Ima li ko kakvu ideju? svasta se desi posle zimske pauze, ja bih prvo pogledao iglice na plovcima koje zatvaraju dovod goriva, mozda preliva pa ne moze da upali kad ima previse goriva.. i onda sacekas da gorivo ispari ili ga proguta i nekako upali... svakako je najbolje da popricas sa nekim mehanicarom ili ko se malo bolje razume.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad.M 13 Napisano Mart 24, 2015 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC700D Prijavi odgovor kao problematičan Na kojoj poziciji na motoru postavljate filter za benzin, pre ili posle slavinice goriva ? Da li je uopste bitno ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola9 15 Napisano Mart 24, 2015 U prolazu, 86 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Yamaha Beluga 125 Prijavi odgovor kao problematičan I mene to zanima i koliko je protok filtera kako šta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 24, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Meni je posle slavine a pre ulaska u karb. I svasta se nadje u njemu.. a za protok ne znam.. meni je neki maleni filter providni i radi sve ok.. i vidi se djubre koje se nakupi u njemu al promenis ga jednom godisnje sa ujem i to bi trebalo da bude prevencija gore pomenutim problemima.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...