Miljko.83 1 Napisano Januar 30, 2015 (promenjeno) U prolazu, 32 postova Lokacija: Cuprija Motocikl: Kawasaki er 5 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se prijavim za druzenje.Danas sam imao malo slobodnog vremena pa iskoristio priliku da registujem moju maxinu.Sa novom tablicom i saobracajnom iznelo me 15.000,00din. 8.Miljko.83 Promenio Januar 30, 2015 član Miljko.83 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13312 Napisano Januar 31, 2015 Ne silazi, 7512 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Alekre 2. Hard_Rock 3. Stilgar 4. zagadjenje 5. astral 6. MarkoTs 7. Biker-Boy 8.Miljko.83 Zamolio bih drugare da kopiraju spisak u svoj post i dodaju svoje ime Inace, kao sto sam pisao, demontirao sam crashbarove i wingrack. Ofucali su se i ruzili su mi motoric pa sam ih ispeskirao i plastificirao. To sada izgleda ovako. Bocni poklopac hladnjaka uvece poliram "NevrDull"-om. Tacnije, to je vise za ciscenje metalnih povrsina. Svakako , poklopci su sada lepsi i cistiji. Trljacu jos para dana pre nego sto predjem na auspuh. Kako vam se cini? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Januar 31, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Lepo lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13312 Napisano Januar 31, 2015 Ne silazi, 7512 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedan info: Plastifikacija, peskiranje, postarina u oba smera, sve ukupno 2900 dinara i 8 eur je "NevrDull". Za sitne pare efektni rezultati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miljko.83 1 Napisano Februar 1, 2015 U prolazu, 32 postova Lokacija: Cuprija Motocikl: Kawasaki er 5 Prijavi odgovor kao problematičan Alekre izvinjavam se zbog spiska ali sam pokusao da copiram nekoliko puta spisak ali izlaze mi neki znakovi a ne slova sa spiska. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13312 Napisano Februar 4, 2015 (promenjeno) Ne silazi, 7512 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan . Promenio Februar 4, 2015 član Alekre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano Februar 7, 2015 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Kud svi Turci, tu i mali Mujo Vidim popularno plastificiranje pa aj i ja da odenem nešto u plastiku. Odradio nosač kofera. Peskiranje i plastificiranje, ja sam prezadovoljan kako je ispalo!!! Jedva čekam montažu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 7, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan bio sam u moto maniji pre neki dan i za nosac kofera i plocu traze 7700din.. sto po meni nije malo.. mislim da cu i ja napraviti sebi jedan nosac.. naj radije bi pazario wingrack to mi se jako svidja. ali ne znam ni gde toga ima.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano Februar 7, 2015 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je home made i ja sam prezadovoljan! Kačenje na moped je odrađeno vrhunski, za nosač kofera smo ga držali prilikom unošenja u zgradu uz stepenice (na zimski san). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 7, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan vidim da je pravljen, i ja cu poci tim stopama.. verujem da je visestruko jeftinije od Givi ili kappa nosaca.. a nasi motori nisu ni nesto skupoceni da im pravljen nosac kvari izgled ili narusava utisak o motoru.. (subjektivno misljenje) potrudicu se da se sto bolje uklopi naravno,i da izgleda lepo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miljko.83 1 Napisano Februar 7, 2015 U prolazu, 32 postova Lokacija: Cuprija Motocikl: Kawasaki er 5 Prijavi odgovor kao problematičan Hteo bih da promenim ulje u koznicama na ER 5 ,pa me zanima koje?Dali DOT 3,DOT 4 ili DOT 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10662 Napisano Februar 7, 2015 Hronični Motociklopata, 7397 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Hteo bih da promenim ulje u koznicama na ER 5 ,pa me zanima koje?Dali DOT 3,DOT 4 ili DOT 5 trebalo bi da pise na poklopcu gde sipas kociono ulje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miljko.83 1 Napisano Februar 7, 2015 U prolazu, 32 postova Lokacija: Cuprija Motocikl: Kawasaki er 5 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drug.Pogledao sam na poklopcu.DOT 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13312 Napisano Februar 7, 2015 Ne silazi, 7512 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan DOT4 iskljucivo. @Astral Koje ti je godiste ER5? Ja imam Wingrack i Monorack (nosac topcasea Kappa). Jedno mi stoji u sobi, ne koristim ga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miljko.83 1 Napisano Februar 8, 2015 U prolazu, 32 postova Lokacija: Cuprija Motocikl: Kawasaki er 5 Prijavi odgovor kao problematičan DOT4 iskljucivo. @Astral Koje ti je godiste ER5? Ja imam Wingrack i Monorack (nosac topcasea Kappa). Jedno mi stoji u sobi, ne koristim ga. 1999 mi je godiste.hteo sam da proverim plocice pa resih da menjam ulje jer moj er 5 zadnje tri godine nije vozen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miljko.83 1 Napisano Februar 8, 2015 U prolazu, 32 postova Lokacija: Cuprija Motocikl: Kawasaki er 5 Prijavi odgovor kao problematičan DOT4 iskljucivo. @Astral Koje ti je godiste ER5? Ja imam Wingrack i Monorack (nosac topcasea Kappa). Jedno mi stoji u sobi, ne koristim ga. 1999 mi je godiste.hteo sam da proverim plocice pa resih da menjam ulje jer moj er 5 zadnje tri godine nije vozen. Sto se tice nosaca kofera skoro sam prepravio nosac od automatika jos samo nesto da navarim.bice po meni zadovoljavajuci. Za koji dan mi stize vizir iz louisa pa iskreno ne mogu sve finansijski da ispratim.Postepeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 8, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan DOT4 iskljucivo. @Astral Koje ti je godiste ER5? Ja imam Wingrack i Monorack (nosac topcasea Kappa). Jedno mi stoji u sobi, ne koristim ga. Moj je '99 god. I imam gornji kofer sa metalnom plocom pa gledam nosace.. slobodno mi pusti pp ako ti je visak nosac mozda se dogovorimo oko cene.. to bi bilo ekstra . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Februar 10, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Februar 10, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi jel potrebno pri promeni semeringa viljuske menjati i one gornje semeringe (dust) ako su dobri? Da li se oni ostete pri demontazi? Posto ja ne mogu nigde naci zajedno i jedne i druge samo ove unutrasnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola9 15 Napisano Februar 10, 2015 U prolazu, 86 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Yamaha Beluga 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nije potrebno, te dust semeringe ostavljaš, ne bi trebalo da se oštete pri demontaži. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Februar 10, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ok hvala na odgovoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 10, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj lepi gpz gore cini mi se ima led stop svetlo. Ja sam narucio onaj blicer iz kine ,stici ce u narednih mesec dana ali ne znam dali da ostavim sijalicu sa vlaknima 5/21w ili da stavim led zamenu.. obicna silajica ima mnogo veci kontrast izmedju pozicije(5w) i rezima kocenja(21w) a led sija istim intenzitetom samo se popali vise dioda.. sto je 7 puta slabije od vlakna od 21w . Ali recimo za blicer je led bolji jel se brze pali/gasi dok obicna sijalica na blicanje velike frekvencije i opste ne reaguje,uzareno vlakno ne stigne da se ugasi i onda izgleda kao da gori konstantno.. i sad je pitanje .. dali postoje sijalice koje mozemo vezati na blicer a koje imaju vlakno od nekog drugog materijala,koji se brze hladi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 10, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan I naravno kakve vi sijalice imate? Dali imate blicer? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13312 Napisano Februar 10, 2015 Ne silazi, 7512 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sve sem migavaca zamenio LED. Zbog estetike i manje potrosnje. Zao mi je sto nismo danas mogli da posedimo i da pogledas Kawu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 10, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ima dana,mada baba i ja se ispricali.. fina zena, bitno da smo mi posao zavrsili.. a valjda ce i prolece uskoro.. jel si video za onu kukicu sto se stafi na kraj nosaca imam samo 3 na nosacu ako nije tu onda cu morati to da jurim da mi napravi neki strugar.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...