hard_rock 7449 Napisano April 21, 2013 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Izbegavam ih maksimalno Na nekim brzinama ne trese na nekim da, da li je to uobicajena pojava, tockovi treba da se izbalansiraju ponovo...??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano April 21, 2013 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Izbegavam ih maksimalno Na nekim brzinama ne trese na nekim da, da li je to uobicajena pojava, tockovi treba da se izbalansiraju ponovo...??? A jesi li balansirao tocak kad si stavio novu prednju gumu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano April 21, 2013 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Stavio sam zadnju novu i balansirao ali prednju nisam bila je balansirana e sad moguce da moram sve ponovo. Probacu prvo to uraditi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikapostar 21 Napisano April 21, 2013 Svrati ponekad, 161 postova Motocikl: honda cbf600 Prijavi odgovor kao problematičan Servisiraj prednju viljusku.Stavi nove semeringe ulje i problem ce nestati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano April 21, 2013 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan To znam da moram svakako i to odavno jer imam cimanje napred nazad pri kocenju ali problem treskanja levo-desno je postojao i na pocetku. Moram ja svasta raditi izgleda, pa cu poci od balansiranja cim budem u prilici. Hvala svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10544 Napisano April 21, 2013 Hronični Motociklopata, 7339 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan a jesi resio viljusku, sto te zezao jedan stap? ako nisi, prvo to resi, da viljuska bude perfekt, pa onda idi dalje, guma, mozda i lezajevi u volanu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano April 21, 2013 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Nisam resio jos uvek to. I ja bih da imam kesa trenutno prvo sredio to jel mi bode oci strasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano April 21, 2013 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Pa posto ti je to ionako za servis odavno resi prvo vesanje pa onda trazi krivca dalje. Ako bas nemas para za to probaj opet da izbalansiras prednju gumu mada montiranjem zadnje ne bi trebalo da remetis prednju ama bas ni malo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Troublemaker 103 Napisano April 23, 2013 Svrati ponekad, 287 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kawasaki ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan ER-ovci, kad skinem gumeni cep na vrhu vila, gde se doliva ulje, ima neka sajbna, ili sta vec, koja na sebi ima malo udubljenje i samo malo sa strane urezano kao za srafciger ali niti ja to mogu da iscackam niti ima za kljuc. Sta ste vi radili sa tim? I da li ja mogu da odsrafim sraf za ispustanje ulje koji je odozdo kad u manualu pise da mora spec alatom da se drzi matica sa unutrasnje strane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Troublemaker 103 Napisano April 24, 2013 Svrati ponekad, 287 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kawasaki ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano April 24, 2013 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Nenade sto si diro, sad si pokvario Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Inspektor Nagib 58 Napisano April 25, 2013 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit (ex Kawa ER5) Prijavi odgovor kao problematičan ER-ovci, kad skinem gumeni cep na vrhu vila, gde se doliva ulje, ima neka sajbna, ili sta vec, koja na sebi ima malo udubljenje i samo malo sa strane urezano kao za srafciger ali niti ja to mogu da iscackam niti ima za kljuc. Sta ste vi radili sa tim? I da li ja mogu da odsrafim sraf za ispustanje ulje koji je odozdo kad u manualu pise da mora spec alatom da se drzi matica sa unutrasnje strane. Tu sajbnu (cep) treba da gurnes ka unutrasnjosti viljuske (na dole) i onda ces moci sa nekim tanjim srafcigerom, da isceprkas osigurac (oprugu) koja drzi taj cep. Mozes koristiti T kljuc za malo jaci potisak. Iz tog razloga sam ja i skidao viljusku i rastavljao sve, jer treba solidna sila da bi se gurnulo to govno od cepa i isceprkao osigurac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Troublemaker 103 Napisano April 25, 2013 Svrati ponekad, 287 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kawasaki ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Nenade sto si diro, sad si pokvario MIslis 'opravio. @Inspektor. Toliko je zalepila sajbna da sam je jedva gurnuo na dole, provalio sam na kraju, i nije, bar kod mene, trebao neki potisak da bi to gurnuo, dok je nisam prvo odlepi, zapeklo bilo. Zamenio sam ulje, nisam metodom kojom svi rade, jes da nije majstoriski ali sam odradio. Sipao sam 400gr po preporuci Alekre-a posto je iovako viljuska mekana, ne znam sta je idealno ali ja sam ovim zadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Inspektor Nagib 58 Napisano April 26, 2013 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit (ex Kawa ER5) Prijavi odgovor kao problematičan Bitno je da si zadovoljan i da je u oba stapa ista kolicina ulja. Prvi put ne najteze, posle ide mnogo lakse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Troublemaker 103 Napisano April 27, 2013 Svrati ponekad, 287 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kawasaki ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Bitno je da si zadovoljan i da je u oba stapa ista kolicina ulja. Prvi put ne najteze, posle ide mnogo lakse. To je to. Kolicina je prvobitno bila ista ali se nivo razlikovao, koliko sam citao vise je bitan isti nivo nego kolicina... Posle cemo zmureci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano April 27, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari gpz mi u gadnom problemu steuja mi haos pravi procurela vodena pumpa i procurela slavina za gorivo da popizdim. Teram kod majstora pa vam pisem sta radim na njemu sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1266 Napisano April 27, 2013 Drug član, 831 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Drugari gpz mi u gadnom problemu steuja mi haos pravi procurela vodena pumpa i procurela slavina za gorivo da popizdim. Teram kod majstora pa vam pisem sta radim na njemu sve za slavinu imas na prethodnim stranama. a sta je sa strujom opisi kvar. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano April 27, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan pa baca obrataje sa nule na 10,000 nemenja zvuk motora samo kazaljka brljavi ugasi dotok struje do jednog cilindra pa ugasi oba pa puca iz auspuha al kad ga opletom po gasu ako uspem uopste da dodjem do seste i 6000 obrtaja onda je sve ok sve dok ga ne ugasim a i to nije uvek nekad i na tih 6000 pocne da brljavi to je ukratko. inace ima magnet od novog modela, zatvoreni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1266 Napisano April 28, 2013 Drug član, 831 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan pa baca obrataje sa nule na 10,000 nemenja zvuk motora samo kazaljka brljavi ugasi dotok struje do jednog cilindra pa ugasi oba pa puca iz auspuha al kad ga opletom po gasu ako uspem uopste da dodjem do seste i 6000 obrtaja onda je sve ok sve dok ga ne ugasim a i to nije uvek nekad i na tih 6000 pocne da brljavi to je ukratko. inace ima magnet od novog modela, zatvoreni sa desne strane pored aku-a ispod plastike gde se nalazi i onaj glavni osigurac ima buksna (preko koje je zastitna guma) nju proveri da ne gubi kontakt, da nije zapekla pa cas pusta struju cas ne. Odatle ide struja na sve. ako je tu dobro, onda redom dalje prekontrolisi spojeve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikapostar 21 Napisano Maj 1, 2013 Svrati ponekad, 161 postova Motocikl: honda cbf600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta bi Rade?Proveri cdi oce on da pravi probleme sa paljenjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Maj 1, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Jao brate ne znam dosao sam danas u iskusenje da uzmem macolu i da ga izlupam. Ne znam sta mu je... Ima magnet od novog modela tako da tu nema frke a cdi ne mogu da prverim bar ne znam kako. Inace trokira, divlja kazaljka, cak je poceo kad dam konktakt da zavergla kao kao bih lupio cvrgu po onom start dugmetu gde se pali camo pecne ako me razumete... Agregat perfektan struja me razbi. toliko se sekiram da nije normalno, pa zar je moguce.... UGASI RAD JEDNOG KLIPA. TERAM KOD BOKILICA I NADAM SE DA CE MI RESITI PROBLEME... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Maj 2, 2013 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam vergla onda ti struja na relej od startera nesto brljavi, to je vjerovatno i razlog zasto ti igra kazaljka od obrtaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Maj 2, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Dogovorio sam se sa Bokilicem da mu oteram moped. On je pedantan i uporan pa verujem a ce naci sve sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1266 Napisano Maj 2, 2013 Drug član, 831 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan meni se er5 ugasio u voznji, pa nema struje na bravi, pa nema struju na jednoj svecici...za sve je uzrok bio taj glavni kontakt ociscen namazan i sad fercera kawa ko nova. aku je nov. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kakodasezovem 5 Napisano Maj 2, 2013 U prolazu, 54 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, da li neko zna gde bi mogao da se kupi centralni stender i nosac repnog kofera za ER 5? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...