Andrej_Hotstepper 7376 Napisano Januar 24, 2013 Drug član, 3068 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Ja volim hondu, al ruku na srce, Zephyr je i za CB750 5 u glavu što se tiče lepote. I da, što se tiče registracije, 10k ili 15k din godišnje nije mala razlika. A onda idu druge stvari... 2 seta pločica napred, 4 svećice, uštelovati 4 karburatora, potrošnja, pa i gume su skuplje ... Sve ima svoje prednosti.... samo treba i platiti. Dobra stvar je što motor nikad nije bio stvar zdravog razuma nego srca Stilgar, ovaj tvoj je 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Januar 25, 2013 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/oglas2906179/kawasaki_gpz500s/ Ovo je kralj prodaje motor a pazi sliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7376 Napisano Januar 25, 2013 Drug član, 3068 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan '93god 1200e.... mnooogo je kume... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 238 Napisano Januar 25, 2013 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da vide ljudi da moze da ide i samo na jednom tocku! A dobar je i za stunt. @Andrej, sta te to cudi, vidis da je costume rep,pa top,pa ove soc' nalepnice... a i toliko mu treba. Da se kladimo da nikad nije padano s njega? P.S. Ruku na srce, napisao je da moze korekcija cene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10544 Napisano Januar 25, 2013 Hronični Motociklopata, 7339 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan ali malo jacu korekciju cene, za ovu budzotinu, posto nije u original stanju odma -10% od cene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Februar 3, 2013 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ja se opet dvoumim da li da prodajem ili ne nemam pojma ni sam sta da radim. Zeza me sto je desna cizma viljuske kvrcnuta a postavljao sam vec teme o tome, a nisam uspeo naci polovnu ama bas nigde a da odgovara. Tako da bih morao pustiti cenu dosta, a ni ne prodaje mi se bas , zaeana situacija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7376 Napisano Februar 3, 2013 Drug član, 3068 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan a shto da prodajesh? da uzmesh neshto novije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Februar 5, 2013 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Jok ovako da prodam, mada za sada nista od toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12894 Napisano Februar 5, 2013 Ne silazi, 7409 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sta da kupis onda? Pouzdan motor, malo trosi, lepo ide, ne bije po dzepu a moze da stigne svuda. Sredi viljusku i vozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Februar 5, 2013 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ma vozim ga tako otkada sam ga kupio, ne mogu naci taj deo za viljusku (polovan) nikako. Nista sredice se nesto pa teram nema mi druge Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Februar 26, 2013 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Rotop mi je bio sa 5 magneta , jedan je falio i motor je radio bez problema . Sada mi odlepila jos dva.Hocel da radi sa tri ,dal da lepim ova dva il da jurim nesto polovno il novo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Februar 27, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan e ima neki lik u Zemunu zove se rade tipa izadje 200 eur sa magnetom i montazom ali ti stavi novi tip magneta koji se nekvari tacnije nemoze da se odlepi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Februar 28, 2013 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan e ima neki lik u Zemunu zove se rade tipa izadje 200 eur sa magnetom i montazom ali ti stavi novi tip magneta koji se nekvari tacnije nemoze da se odlepi Koliko je samo magnet sa mojom ugradnjom.? Inace juce sam zalepio magnete danas ga upalio radi puni i cuti.Sutra ga malo vozim pa da otvorim deklu da vidim kako stoje i dal mrda sta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Februar 28, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan e pa neynam pa oko 150 eur odprilike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Inspektor Nagib 58 Napisano Mart 13, 2013 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit (ex Kawa ER5) Prijavi odgovor kao problematičan Evo da javim i ovde na temi, prodao bi mog ER 5 2006g, oglas je dole u linku, pa ako je neko zainteresovan, slobodno neka kontaktira. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/90750-kawasaki-er5-2006-g-500ccm/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikapostar 21 Napisano Mart 14, 2013 (promenjeno) Svrati ponekad, 161 postova Motocikl: honda cbf600 Prijavi odgovor kao problematičan e ima neki lik u Zemunu zove se rade tipa izadje 200 eur sa magnetom i montazom ali ti stavi novi tip magneta koji se nekvari tacnije nemoze da se odlepi Koliko je samo magnet sa mojom ugradnjom.? Inace juce sam zalepio magnete danas ga upalio radi puni i cuti.Sutra ga malo vozim pa da otvorim deklu da vidim kako stoje i dal mrda sta. Ako budes vozio tako na kraju ce da se odlepe i naprave veliku stetu na motoru.Ja sam svoj zamenio magnetom sa zzr600 trajno i pouzdano resenje.Magnet sam platio 80e.Sada ga prodajem pa ko voli... Promenio Mart 14, 2013 član cikapostar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Mart 15, 2013 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan e ima neki lik u Zemunu zove se rade tipa izadje 200 eur sa magnetom i montazom ali ti stavi novi tip magneta koji se nekvari tacnije nemoze da se odlepi Koliko je samo magnet sa mojom ugradnjom.? Inace juce sam zalepio magnete danas ga upalio radi puni i cuti.Sutra ga malo vozim pa da otvorim deklu da vidim kako stoje i dal mrda sta. Ako budes vozio tako na kraju ce da se odlepe i naprave veliku stetu na motoru.Ja sam svoj zamenio magnetom sa zzr600 trajno i pouzdano resenje.Magnet sam platio 80e.Sada ga prodajem pa ko voli... Magnet ili motor prodajes ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikapostar 21 Napisano Mart 15, 2013 Svrati ponekad, 161 postova Motocikl: honda cbf600 Prijavi odgovor kao problematičan Motor. GPZ500S 89-god. 39000 presao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Troublemaker 103 Napisano Mart 20, 2013 Svrati ponekad, 287 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kawasaki ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Alekre ti si bese menjao ulje u prednjim vilama? Ako bi mogao malo detaljniji opis ili neko drugi ko je to radio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12894 Napisano Mart 21, 2013 Ne silazi, 7409 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jesam Odsrafis kljesta, demontiras prednji tocak (ne zaboravi sajlu), demontiras blatobran, potom odvijes srafove stapa na jednoj strani, izvuces isti, odsrafis sraf na dnu stapa, izvadis stare semeringe, iscedis staro ulje, spremis nove semeringe, spakujes sve to, dolijes novo ulje (ne znam tacno koliko, razlikuje se po godistu!) zavrnes sraf nazad... Otp. to je to. Nije nista problematicno sem sto sam ja muke imao da odvijem taj sraf na dnu stapa, morao sam da prskam Loctite sprejem i uz pneumo odvijac, uspeo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Inspektor Nagib 58 Napisano Mart 22, 2013 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit (ex Kawa ER5) Prijavi odgovor kao problematičan Samo da dodam... Cep na vrhu stapa se skida tako sto se pritisne na dole, (treba malo jaci pritisak, moze, T kljucem bez nastavka), nakon toga se srafcigerom mora izvaditi osigurac iz lezista u obliku zicane opruge, nakon toga lagano popustati pritisak na cep da ne bi sve izletelo jer je opruga u stapu pod tenzijom. Ako se menja samo ulje, tj. ako su semerinzi dobri, posle skidanja cepa, samo istocis ulje i sipas novo, sacekas par minuta zbog vazduha u ulju, tj da mehurici izadju na povrsinu i to je to. Ja menjam ulje na kracim intervalima od servisnih jer je pravo cudo koliko se isto ustrokavi (pesak, prsina,voda) i onda kao takvo ostecije i semeringe i teflonske prstenove u vili. Ako se menjaju semerinzi, treba ih namazati mascu koja se dobija uz iste, pogotovo sa unutrasnje strane prstenova, voditi racuna da se okrenu na pravu stranu. Kada se stavljaju na stap, treba ih prilikom stavljanja-spustanja, blago okretati kruzno da se ne bi ostetile-prevrnule male resice sa unutrasnje strane prstenova semeringa koje omogucavaju dobro dihtovanje. Nikako ne cukati stafcigerom po semeringu da bi seo u leziste,ako se nema onaj komad alata izs louisa za semeringe, najbolje je naci neki komad plastike koji se savija, koji ima ravne ivice (da nisu ostre) i koji je malo uzi od debljine samog semeringa, saviti taj komad plastike oko stapa i po njemu lagano lupkati kako bi se sila kojom se pritiska rasirila po celom semeringu i time sprecilo ostecenje. Voditi racuna kada se semering nabija u svoje leziste (lagano cekicem po plastici koja ide oko vile i pritiska semering) da se ne osteti stap,komad drveta izmedju plastike i cekica to resava. Posle toga uglaviti osigurac semeringa i to bi bilo to. Ostalo ne bi trebalo da je problem. Nadam se da ce ti biti od koristi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Troublemaker 103 Napisano April 1, 2013 Svrati ponekad, 287 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kawasaki ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se menja samo ulje, tj. ako su semerinzi dobri, posle skidanja cepa, samo istocis ulje i sipas novo, sacekas par minuta zbog vazduha u ulju, tj da mehurici izadju na povrsinu i to je to. Znaci ja ne moram da demontiram tocak, kljesta i sve ostalo da bih samo promenio ulje, samo istocim na dnu u dodam novo?! Koliko ide po viljusci ulja i koje sipate? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano April 1, 2013 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi drugaru proapo agregat na svom GPZ pa je resio da ga rastura u delove i tako proda. Nov novcat ignitor, ostalo je vise manje dobro. magnet dobar ali ne znam koji model. Anlaser radi takodje. Felne ok, model sa dobosom pozadi. itd itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8583 Napisano April 2, 2013 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan kakva mu je prednja guma i koja je? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano April 2, 2013 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Prednji diskovi, koja im je debljina i jesu li ravni? Cjena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...