arnyman 1729 Napisano Avgust 11, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Moze li mala pomoc, dobio sam set dihtunga A ne znam gdje pola djelova ide, evo recimo ovo mi se čini da je dihtung na izduvu, ali nisam siguran jer ga pre nije bilo A dobio sam i sedam velikih o-ringa s kojima ne znam kuda Ova dva narandzasta mi djeluju kao da idu ispod glave, ali ne znam dali idu ispod ili iznad dihtunga, a ova četri crna pasuju spolja na košuljice cilindara tamo gdje ulaze u deklo ali šta će mi četri? I na kraju imam ovaj sedmi koji je najveći i pojma nemam dje ću sa njim P.S. Set je bio za KLE, ne znam je li to pravi neku razliku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada185 56 Napisano Avgust 16, 2010 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Black Adder F4isport Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi nov sam u ovoj temi, ali sam nesto gledao ove er 5 pa mozda vam se i pridruzim. Sta kazete za ovo? Posto bi ako bi uzeo ovaj motor pucao na ovakav izgled. Zna li ko gde se moze naci ovakav ili slicni far? Pravi li ili prodaje li ko sta slicno. Moze i sa cenama (na pp ako je protivustavno ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajosk8 1 Napisano Avgust 18, 2010 U prolazu, 67 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Kawasaki Er-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam Er-5 sa slicnom maskom,nisu skupe.... Da li moze neko da mi objasni koji je problem kod Er-5 sa magnetom?Sta je taj magnet uopste??Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada185 56 Napisano Avgust 18, 2010 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Black Adder F4isport Prijavi odgovor kao problematičan E rece sa imas masku slicnu onoj na slici (zeleni er 5) ako nije tajna gde si je nabavio i koliko kosta, ako mozes okaci neke slike iste. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajosk8 1 Napisano Avgust 18, 2010 U prolazu, 67 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Kawasaki Er-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio motor sa maskom...al znam da nisu vise od 100 e,moze da se naruci iz louisa ili sa se kupi na motosustretima i u pegazu mislim da ima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajosk8 1 Napisano Avgust 18, 2010 U prolazu, 67 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Kawasaki Er-5 Prijavi odgovor kao problematičan Evo par slika moje kawe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajosk8 1 Napisano Avgust 18, 2010 U prolazu, 67 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Kawasaki Er-5 Prijavi odgovor kao problematičan ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajosk8 1 Napisano Avgust 18, 2010 U prolazu, 67 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Kawasaki Er-5 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajosk8 1 Napisano Avgust 18, 2010 U prolazu, 67 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Kawasaki Er-5 Prijavi odgovor kao problematičan On smjesu vazduha i goriva radi sam, nesto drugo ti nije podeseno Kako mislis radi sam? Pa mora valjda imati sraf za podesavanje kolicine vazduha u smesi na oba karba?! Neznam sta bi drugo moglo biti. U voznji na visokim obrtajima hoce da zatrokira i izbaci malo crnog dima, kad ga zaturira u mestu sve ok. Obe svecice su mu crne i ler nije bas stabilan. Neznam, mi smo prvo pomislili na prebogatu smesu... Imao sam isti problem...skini karbove,ocisti,nasteluj,nasteluj ventile,zameni svecice i radice kao lud...:)nece biti vise od 50 e Pozdrav.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada_d 203 Napisano Avgust 19, 2010 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Sokobanja - Nis Motocikl: XJ550 brat/cafe Prijavi odgovor kao problematičan svaka chast za kawu! I ja sam razmisljao da fiknem nosac tablice, pa tablicu odozdo... Ima u louis-u univerzalni farovi sa svojim drzacima koji jebeno izgledaju... Kad si stavio streetfight korman, da li si imao problem sa sajlama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Avgust 19, 2010 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan On smjesu vazduha i goriva radi sam, nesto drugo ti nije podeseno Kako mislis radi sam? Pa mora valjda imati sraf za podesavanje kolicine vazduha u smesi na oba karba?! Neznam sta bi drugo moglo biti. U voznji na visokim obrtajima hoce da zatrokira i izbaci malo crnog dima, kad ga zaturira u mestu sve ok. Obe svecice su mu crne i ler nije bas stabilan. Neznam, mi smo prvo pomislili na prebogatu smesu... Imao sam isti problem...skini karbove,ocisti,nasteluj,nasteluj ventile,zameni svecice i radice kao lud...:)nece biti vise od 50 e Pozdrav.... To je i uradjeno i sad stvarno radi ko lud! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajosk8 1 Napisano Avgust 21, 2010 U prolazu, 67 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Kawasaki Er-5 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! :)Nisam imao problema sa sajlama...al je za masku malo promenuta instalacija...Sutra cu da uslikam motor i da stavim slike,,radio sam par stvari,da ocenite :)ima velikih promena....Stavi ti ako mozes slike od tvog da vidim... Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajosk8 1 Napisano Avgust 22, 2010 U prolazu, 67 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Kawasaki Er-5 Prijavi odgovor kao problematičan E,ovako izgleda moja kawa od pre par dana.... Kako vam se cini promena ??? :0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajosk8 1 Napisano Avgust 22, 2010 U prolazu, 67 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Kawasaki Er-5 Prijavi odgovor kao problematičan ........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajosk8 1 Napisano Avgust 22, 2010 U prolazu, 67 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Kawasaki Er-5 Prijavi odgovor kao problematičan .............. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada_d 203 Napisano Avgust 23, 2010 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Sokobanja - Nis Motocikl: XJ550 brat/cafe Prijavi odgovor kao problematičan Ofarbao si klesta i felne? Fino... Ja cu moje felne u boji motora (crvena). Na tvom mestu bih skinuo MOTUL nalepnicu i ispolirao taj aluminijum...bar se meni tako dja! Moj je kod majstora, pomesao benzin i ulje, bice za par dana... imam ga tek dva meseca pa nisam stigao da menjam drasticnije nesto, uzivam u voznji.... Je l' prska zadnji tocak? Prska i sa drzacem tablice, mogu da zamislim samo kako je sad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajosk8 1 Napisano Avgust 23, 2010 U prolazu, 67 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Kawasaki Er-5 Prijavi odgovor kao problematičan Felne sam plastificirao,a celjust sam ofarbao sa bojom do 900 stepeni...Prska jako,ali meni je ovako lepse,iovako ne vozim po kisi :)Kako da ispoliram te deove gde je motul nalepnica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajosk8 1 Napisano Avgust 23, 2010 U prolazu, 67 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Kawasaki Er-5 Prijavi odgovor kao problematičan Koji je razlog sto je pomesao ulje i benzin?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Avgust 25, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Iscurilo ti gorivo kroz karburatore u cilindre i dalje u deklu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada_d 203 Napisano Avgust 26, 2010 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Sokobanja - Nis Motocikl: XJ550 brat/cafe Prijavi odgovor kao problematičan Bas tako, a razlog je bila vakuumska slavina za gorivo kojoj je istekao rok upotrebe.... Zato sad stavljam elektronsku slavinu vezanu na kontakt, tako da ne bi trebalo biti opet problema slicne vrste. Poliranje kao svako poliranje: vodena smirgla 240 pa onda 100 pa za finish 2000 pa polir pasta za metal i fina krpica... i slobodno popodne ako nemas masinu za poliranje A video sam u oglasniku i lika koji radi niklovanje, to je jos bolja solucija.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Avgust 26, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Kako saznas da je pomesao ulje i benzin, koji su simptomi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Avgust 26, 2010 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Kako saznas da je pomesao ulje i benzin, koji su simptomi? Podigne niVo ulja i oseca se miris BENZINA u ulju..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada_d 203 Napisano Avgust 27, 2010 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Sokobanja - Nis Motocikl: XJ550 brat/cafe Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene su simptomi bili abnormalni: u karteru prima 3,5l ulja, istocio sam 6-7l "mesavine", benzin i ulje dospeju i u filter za vazduh, rezervoar skroz suv, sve je otislo dole... Ali najociglednije je da pogledas nivo ulja i miris istog! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajosk8 1 Napisano Avgust 27, 2010 U prolazu, 67 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Kawasaki Er-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije meni pomesao,samo pitam,jel nisam znao...al u svakom slucaju hvala na odgovoru.... Pozdrav... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tommislavv 0 Napisano Septembar 12, 2010 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa, zanima me jeli neko probo oklope od GPZ-a 500 poslje 94. upasat na GPZ-a 1993.? Novija generacija ima ljepsi far naprijed, rep mi je isto bolji, pa me zanimalo ako bi se to dalo sredit..Trazio sam malo oklope po Ebayu, ima dosta toga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...