caleb 4 Napisano Maj 7, 2010 U prolazu, 23 postova Lokacija: Sefkerin Motocikl: GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan auuuu , al ti napravi nauku od zamene ulja! Lepo ispustis, zamenis filter, zavrnes sraf, sipas ulje, ako fali dolijes, ako ima viska ispustis i gotovo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Maj 7, 2010 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan auuuu , al ti napravi nauku od zamene ulja! Lepo ispustis, zamenis filter, zavrnes sraf, sipas ulje, ako fali dolijes, ako ima viska ispustis i gotovo! Amin! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Maj 9, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan U nase agregate staje 2.8 bez zamene filtera 3 litra sa zamenom filtera a 3.4 litra ako rasklopite agregat Tako pise u manualu. Nemojte niko da vas laze da je maksimum 3.8L. Moze da stane i 6L LADNO al onda nece da ide kako treba ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Maj 9, 2010 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan ja sipam 3.4 sa zamenom filtera... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Maj 10, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Onda sipas previse. Meni do vrha prozorceta (cak malkice premasi onu crticu) stane tacno 3L nekad i 2.9... Gledajte vi u prozorce a sta pise na dekliju jer to je apsolutni maximum kad se rastura motor. Vi kad izlujete ulje uvek ostane malo starog u masini negde! Ako sipate previse moze da bude gore nego da je na minimumu!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Maj 10, 2010 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Vecina Vas i sipa bezolovni umesto obicnog koji treba u njega.... PA IDU I DALJE!!! Naravno NIVO ulja nije za igru, veci zna da izbije na semeringu, da izbljuje u kuciste filtera za vazduh i jos ponesto.... Prozorce je uvek merodavno NARAVNO, ako se PRAVILNO izmeri.... 3.2L bi trebalo da bude kolicina ako se dobro secam...., a moja preporuka je da bude 10w50!!! Bolje ce mu prijati.... Oni iskusniji znaju zasto.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Maj 12, 2010 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako moja kawa izgleda sada sa novim koferom i nosacem kofera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Maj 13, 2010 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu menjati za koji dan,ali prosli put stade 3,4L kao po manualu i to mu je bilo taman,nije se bunio ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Maj 13, 2010 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan @ Pauk, druze koliki je taj kofer ( L ), koja marka i ako nije tajna cena? pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Maj 13, 2010 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan @ Pauk, druze koliki je taj kofer ( L ), koja marka i ako nije tajna cena? pozz GIVI maxija,52 litra,ja je kupio polovnu od drugara,po jako povoljnoj ceni,mozda neko misli da je prevelika za ovakav motor,ali ja uvek putujem sa lepsom polovinom,i ne bi mi pomogle ni 3 ovakve maksije da sve stvari ponesemo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Maj 13, 2010 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan @ Pauk, druze koliki je taj kofer ( L ), koja marka i ako nije tajna cena? pozz GIVI maxija,52 litra,ja je kupio polovnu od drugara,po jako povoljnoj ceni,mozda neko misli da je prevelika za ovakav motor,ali ja uvek putujem sa lepsom polovinom,i ne bi mi pomogle ni 3 ovakve maksije da sve stvari ponesemo ;D ma super mu stoji! samo pici! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caleb 4 Napisano Maj 14, 2010 U prolazu, 23 postova Lokacija: Sefkerin Motocikl: GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan Ej GPZovci, ima li neko pojma gde bih mogao naci zadnje svetlo za GPZ500s `96 godiste (noviji model) ??? Naravno, sto povoljnije se podrazumeva Makice, jesi li se trkala na svojoj Plavoj Ptici?! Daaj neke slichice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toske 19 Napisano Maj 17, 2010 U prolazu, 45 postova Lokacija: Pinosava(Avala) Motocikl: Honda cbr1000f Prijavi odgovor kao problematičan Cao kolege,trebao bih da menjam ulje u GPZu pa me interesuje koliko staje sa zamenom filtera? :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Maj 17, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Cao kolege,trebao bih da menjam ulje u GPZu pa me interesuje koliko staje sa zamenom filtera? :D E nemoj da nas podjebavas, skrolaj malo gore :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caleb 4 Napisano Maj 17, 2010 U prolazu, 23 postova Lokacija: Sefkerin Motocikl: GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan Cao kolege,trebao bih da menjam ulje u GPZu pa me interesuje koliko staje sa zamenom filtera? :D Pa ne znam bas ... Ako ti prethodni postovi nisu pomogli ti sipaj Gajbu Piva, a sa zamenom filtera 7! :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Maj 19, 2010 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan @caleb Jedina trka na Plavoj Ptici je bila letos na stazi Adi huji... Ako mislis na temu 'Makica najbrza" -to je trka na stiklama u kojoj sam pobedila ali ne na Plavoj Ptici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Maj 19, 2010 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je na stiklama ;D A ovo na GPZ-u A ovde su mi oteli motor pa sam uzjahala neki crni koji mi je prvi dosao pod ruku i krenula u poteru svog motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Maj 19, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nema dve prve,Makica je prva :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Maj 19, 2010 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan @hard_rock Pa ja sam ova prva sto pobedjuje- u crvenom Pod hitno naocare stavljaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazasuzuki 0 Napisano Maj 19, 2010 U prolazu, 58 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bas me zanima kako bi Usain Bolt trcao na stiklama ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toske 19 Napisano Maj 19, 2010 U prolazu, 45 postova Lokacija: Pinosava(Avala) Motocikl: Honda cbr1000f Prijavi odgovor kao problematičan Cao kolege,trebao bih da menjam ulje u GPZu pa me interesuje koliko staje sa zamenom filtera? :D Pa ne znam bas ... Ako ti prethodni postovi nisu pomogli ti sipaj Gajbu Piva, a sa zamenom filtera 7! :) Gajbu piva cemo da ubijemo zajedno kada se vidimo.a sto se tice zamene ulja,i dalje mi nije jasno,malo je jedna strana pa sam mislio da nastavimo. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caleb 4 Napisano Maj 20, 2010 U prolazu, 23 postova Lokacija: Sefkerin Motocikl: GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan Heheh .. pa ja cuo da si pobedila, ali sam mislio na tockovima. Kad ono ti ih i na stiklama razbijash :) P.S. Dobri ti stoje ovi crveni rogici > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Maj 20, 2010 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan @caleb Hvala! Rogici su jedinstveni jer svetle nocu,pa narod ni ulicu nece da predje kad stanem ! Nego kad ce neka voznjica da padne na novom motoru pa da vidim masinu!? Posebno me zanima jer je ista sara kao moj,a takvih kod nas nema puno. Inace,sad zimus sam na skijanju upoznale neke ljude bas iz Sefkerina,tako da planiram na kraju sezone kod vas na skup pa se ako nista bar tad vidimo-da parkiramo blizance! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Maj 21, 2010 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam da se decko Plave ptice priprema za put po Evropi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Maj 31, 2010 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Tuzna srca moram da vam saopstim da vise nisam clan sekte... :'( Moj Verni ER-5 je dobio novog vlasnika... Posle 3 godine vernog druzenja i putesestvija sa setom sam poljubio rezervoar i pogledom prema horizontu ispratio svog ljubimca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...