Motorcyclist 16670 Napisano Februar 16, 2020 Integrisan, 4968 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ex-500.com - The home of the Kawasaki EX500 / Ninja 500R WWW.EX-500.COM Ex-500.com - The home of the Kawasaki EX500 / Ninja 500R - Index Neki korisni linkovi. Postojao je i ex500 wiki al je nesto server pao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16670 Napisano Februar 19, 2020 Integrisan, 4968 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koje kocione plocice koristite napred? Sad se razmisljam uzeti Lucas sinter ili EBC polu sinter za istu cenu...? Edit: Vidim sada na louisu za trw sinter da su mnogima bucne kao lokomotiva da se zaustavlja pa cu ipak sigurica na polu sinter. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2530 Napisano Februar 19, 2020 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Koje kocione plocice koristite napred? Sad se razmisljam uzeti Lucas sinter ili EBC polu sinter za istu cenu...? Edit: Vidim sada na louisu za trw sinter da su mnogima bucne kao lokomotiva da se zaustavlja pa cu ipak sigurica na polu sinter.EBC polu sinter definitivno bolje, bez greske su.Nemoj da se dvoumis uopste.Imao, proverene. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16670 Napisano Februar 19, 2020 Integrisan, 4968 postova Prijavi odgovor kao problematičan 47 minutes ago, Dejan Bgd said: EBC polu sinter definitivno bolje, bez greske su. Nemoj da se dvoumis uopste. Imao, proverene. Hvala Dejane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2530 Napisano Februar 19, 2020 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Dejane.Nema na cemu kolega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16670 Napisano Februar 21, 2020 Integrisan, 4968 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16670 Napisano Februar 22, 2020 Integrisan, 4968 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zamenjene organic lucas, posle 2 sezone na 70% su. Toliko o mojoj agresivnoj voznji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Februar 23, 2020 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zamenjene organic lucas, posle 2 sezone na 70% su. Toliko o mojoj agresivnoj voznji Imas jedan disk napred?Poslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16670 Napisano Februar 23, 2020 Integrisan, 4968 postova Prijavi odgovor kao problematičan 12 minutes ago, Ivanrsvb said: Imas jedan disk napred? Poslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Da model sa 1 diskom. EX 500 D model. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Februar 23, 2020 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da model sa 1 diskom. EX 500 D model.Ja sa dva na zadnjem moram da menjam na mogu jos...Koliko te kostalo?Poslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16670 Napisano Februar 23, 2020 Integrisan, 4968 postova Prijavi odgovor kao problematičan 3000din EBC 129V u Motolandu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Februar 24, 2020 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas nisam imao mnogo posla pa sam odlucio da zamenim gume...u jbnm Beogradu ne mozes naci ko da izbalansira na kraju sam presao pola grada posao u Zarkovo Cukaricu pa na NBGD na kraju odustenm od NBGD pa preko brda i novkg mosta ka Zarkovu pa uz put saznam za ljude na Zvezdari i zapucam tamo momci namontiraju nove gume,ventila i balansitaju uzeo Mitas obe mc50 Poslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Februar 24, 2020 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan :-)Poslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16670 Napisano Februar 24, 2020 Integrisan, 4968 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro sediste Javi kako se ponasaju gume na mokrom i suvom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Februar 24, 2020 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hocu pre njih imao Dunlop i nis bio fasciniranPoslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16670 Napisano Mart 3, 2020 Integrisan, 4968 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Mart 6, 2020 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan jel moguce da na novijem modelu bude samo jedan disk napred On 3.3.2020. at 21:04, Motorcyclist je napisao: jel moguce da na novom modelu bude jedan disk napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Mart 6, 2020 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan On 15.2.2020. at 20:43, Biker-Boy je napisao: @Atorn prelepa ti je Kawa, samo menjaj te okrugle retrovizore života ti e to sam mu i ja rekao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16670 Napisano Mart 6, 2020 Integrisan, 4968 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da, i na mom je isto. Na modelu za americko trziste je model sa 1 diskom uvek bio. Na evropskom su noviji modeli sa oznakom EX500D sa jednim, kao moj. EX500E su sa dva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Mart 6, 2020 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan moj je 92god i ima dva diska napred i dobos pozadi pre 5 minuta, Motorcyclist je napisao: Da, i na mom je isto. Na modelu za americko trziste je model sa 1 diskom uvek bio. Na evropskom su noviji modeli sa oznakom EX500D sa jednim, kao moj. EX500E su sa dva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16670 Napisano Mart 6, 2020 Integrisan, 4968 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da, mislim da je to B model, EX500B. Sa jednim stariji model je EX500A. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16670 Napisano Mart 8, 2020 Integrisan, 4968 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3482 Napisano Mart 12, 2020 Drug član, 956 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan On 6.3.2020. at 22:45, Rade koenig je napisao: e to sam mu i ja rekao E ako si mi rekao Promeniću, video sam link što si mi poslao. Prvo gume da zamenim, pa onda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1299 Napisano Mart 13, 2020 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko top za er5 fabrički ili neki sa kawinom homologacijom na prodaju, moj home made '' akrap'' neće proći tehnički Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16670 Napisano Mart 13, 2020 Integrisan, 4968 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, zodini said: Jel ima neko top za er5 fabrički ili neki sa kawinom homologacijom na prodaju, moj home made '' akrap'' neće proći tehnički Promeni tehnicki. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...