Fanđo 78 Napisano April 21, 2016 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Narode zdravo! Čitao sam dosta ovu temu zato što mi se sviđa GPZ 500, i po izgledu, i po ceni motora i registracije. Pošto mi ne bi smetalo da u budućnosti vozim motor star više od 20 godina, koliko je dobar za početnika? Da li ima mane u vožnji, itd. Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano April 21, 2016 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ne zovu ga bezveze "početnički motor", možda je malo težak za nekoga ko prije toga nije vozio ništa nego biciklu, ali nije nesavladiv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano April 21, 2016 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odvrnuo uz pomoc Bokilicevih saveta (hvala), sad ide kod strugara da vidimo sta moze da se uradi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano April 22, 2016 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan A i to može da se skine? A ja rastavio pola motora Izvinte zbog pogrešnih upustava, nesam znao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano April 22, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Narode zdravo! Čitao sam dosta ovu temu zato što mi se sviđa GPZ 500, i po izgledu, i po ceni motora i registracije. Pošto mi ne bi smetalo da u budućnosti vozim motor star više od 20 godina, koliko je dobar za početnika? Da li ima mane u vožnji, itd. Hvala unapred! http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/26157-gpz-500-s-1989-1993/ i http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/26204-gpz-500-s-1994-i-noviji/ Ako treba vise informacija pitaj. Ako mozes da uzmes uzmi model 2. generacije zbog nekoliko poboljsanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fanđo 78 Napisano April 22, 2016 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan hard_rock hvala puno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano April 27, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Koristite neke nosace mobilnih/navigacije i koje? Meni treba za gpz pa me zanima kakvi idu tu na nase kormane??? Gde ih staviti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano April 27, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam nesto ovako Moze neki link ako imate kod nas da se uzme ili drugacije solucije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12561 Napisano April 27, 2016 Ne silazi, 7335 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo neka kopima RAM mounta? Izgleda ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano April 27, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Pa da valjda je RAM mount. Ja ne vidim kod nas nista tako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano April 28, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ја виђао на алију за пар долара такво качење, горе водоотпорна торбица за телефон. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano April 29, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Nisam nasao ima sto k... na tom sajtu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano April 29, 2016 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gde naci semeringe vodene pumpe za slucaj da mi zatreba? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano April 29, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ја виђао на алију за пар долара такво качење, горе водоотпорна торбица за телефон. Nisam nasao ima sto k... na tom sajtu Oпција 1 Опција 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano April 29, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Valjda to moze da se usrafi na rucku kao na slici iznad. Ovde vidim da je na guvernali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano April 29, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Чек, јесу код тебе хеблови или гувернала? Имаш и оне што иду под неки шраф, само нађеш неко погодно место код себе. Oвако нешто Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano April 29, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Heblovi su kao na svakom gpz500s. Slabo se bas razumem u te stvari pa reko da se raspitam malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazarbgd 12 Napisano April 30, 2016 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER5, Lyberty125, Typhoon 50... Prijavi odgovor kao problematičan S obzirom da su heblovi jedino sto mi pada na pamet je da stavis jednu sipku imedju nosaca rucice kvacila i prednje kocnice. Ne znam kako izgleda ali koristio sam ovu sliku nadam se da je i kod tebe tako Odprilike ovako sam zamislio. Jednu sipku savisjes joj oba kraja i onom perforiranom tratkom pricvrstic sipku za nosace, nosac gps-a za bicikle kod kineza oko 150 din. koji bi motirao na tu sipku. To mu dodje resenje da te sto manje kosta pak ako izuzmemo kostanje, mala tank torba sa prozorom za navigaciju bi resila problem al to je opet 20e i vise. Evo na slici ispod baci pogled kako bi ja to skarabudzio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefanFanatic 35 Napisano Maj 2, 2016 Svrati ponekad, 178 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav ekipa. moze li mi iko reci gde bih mogao kupiti poklopac glave motora za gpz???? relativno mi je hitno i koliko od prilike to moze kostati??? gledao sam na ebay i samo dihtung kosta 40 e, a to mi zvuci malo mnogo.... Poizz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoT 125 Napisano Maj 21, 2016 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Vrsac, Srbija Motocikl: Gilera Nexus 500, ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko od vas montirao bocne kofere na gpz-a? Bas ni na netu ne mogu da nadjem da je neko to uradio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 22, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Tesko da je iko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoT 125 Napisano Jun 17, 2016 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Vrsac, Srbija Motocikl: Gilera Nexus 500, ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Krizna su vremena pa je malo domaca radinost, kad bude neki veci motor bice i neki ozbiljniji set Crna folija stize za koji dan pa ce biti kulturniji, ovo je samo mat crni sprej 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Radovan91 12 Napisano Jun 22, 2016 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd, Surcin Motocikl: Suzuki Bandit 600s Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, zanima me koji je pritisak u vasim gumama, kod mene je 1.8 napred a pozadi 2... Po nekom manualu koji sam nasao, a ne znam da li je fabricki pise 2.0 i 2.2, pa me zanima vase misljenje.... Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8485 Napisano Jun 22, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3190 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Ispod sedišta mi je bilo napisano, prednja 2,25, zadnja 2,5. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jun 22, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Tako je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...