hard_rock 7449 Napisano Maj 20, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Nije torex navoj na srafovima za bravu vec nikakvi burgija se pa se skida, a kako se vraca posle nemam pojma.mala ureznica i posle stavis normalan srafic i gotovo.. jel si uspeo da saznas ime one firme? Nasao sam 2 firme odgovorili su videcu sta mi je ciniti da uzmem polovnu ili da sredjujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1268 Napisano Maj 20, 2015 Drug član, 833 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan @hard_rock pre dve sezone desavalo se da se ugasi u voznji, ima svetla na tabli al nece da vergla, kad upali ide al trokira ko da neradi jedna svecica il bombina, ispostavilo se da je zajebavao kontakt kod glavnog osiguraca onog od 30A ispod plastike sa desne strane motora (kad sedis na njemu) ocisceno podmazano i evo vec druga godina sve je kako treba. Majstor je prvo optuzio bravu za problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 20, 2015 (promenjeno) Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan @hard_rock pre dve sezone desavalo se da se ugasi u voznji, ima svetla na tabli al nece da vergla, kad upali ide al trokira ko da neradi jedna svecica il bombina, ispostavilo se da je zajebavao kontakt kod glavnog osiguraca onog od 30A ispod plastike sa desne strane motora (kad sedis na njemu) ocisceno podmazano i evo vec druga godina sve je kako treba. Majstor je prvo optuzio bravu za problem. Ok pogledacu video sam ga juce mislim da je sa leve strane kod mene. Mada on ne bi trebao da ima veze sa svetlima, vidim da od njega idu zice za bobinu valjda. Jos nesto mi nije jasno ako ja dam kontakt i sve radi, sva svetla (sirena, instrumenti, upalim motor normalno itd.) osim pozicije i tablice (cak i kontrolna tabla koja deli osigurac sa pomenutim) da moze da bude neispravna. Ta crvena zica (koja je + ako se ne varam) bi onda trebala da je ok ako imam kontakt zar ne? Znam da je plava zica od kocnice ali negde je ona prosarana plavo, crveno da li to znaci da je na neki nacin povezana sa tom crvenom? Ako je povezana onda bi opet to trebalo da je ok. Svakako sutra uzimam probnu lampu pa redom. Sto se tice zakljucavanja kormana sada sam se prvi put pitao kako uopste taj mehanizam funkcionise. Moja teorija : Korman se okrece na levo kako bih se odredjen deo na kormanu gde postoji nekakav zljeb priblizio bravici. Nakon sto okrenemo kljuc u poziciju za zakljucavanje, iz brave izlazi ulozak koji ulazi u taj zljeb i mi posle ne mozemo da okrecemo korman na suprotnu stranu. E sad, ako je to tako i ako je zljeb vidljiv mozda je i on blokiran, a cak postoji mogucnost da ga blokira neki kabal ispod-nisam to gledao. Za sada mi kljuc dodje do pola pozicije za zakljucavanje. Cimao sam korman ali nista. Takodje to mi je najmanji problem, ako i dalje nece kupicu disk lock za mnogo manje pare od bravice i imati bolju zastitu u svakom slucaju. Bitno mi je da resim ovaj problem sa pozicijom. Promenio Maj 20, 2015 član hard_rock Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 20, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Nije torex navoj na srafovima za bravu vec nikakvi burgija se pa se skida, a kako se vraca posle nemam pojma.mala ureznica i posle stavis normalan srafic i gotovo.. jel si uspeo da saznas ime one firme? Nasao sam 2 firme odgovorili su videcu sta mi je ciniti da uzmem polovnu ili da sredjujem.Bravarska radnja Elezovic,tako se zovu ovi kod Orla.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1268 Napisano Maj 21, 2015 Drug član, 833 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan @hard_rock da na taj osigurac od 30A ide crvena sa aku-a, a od njega dalje struja na sve pa i na bravu. Moze osigurac da bude dobar al ga izvadi i pogledaj unutra, ako su kontakti oksidirali on malo ima malo nema kontakt tj malo pusta malo ne pusta struju pa sve zeza. Sto se tice zakljucavanja to vec moras da pogledas ispod, a u bravicu ne bi bilo lose da kanes jednu dve kapi masinskog ulja (onog za sivace masine) proveri kljuc il ako imas dva probaj sa drugim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 21, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo ja lampu, skinuo plastike, poklopac sijalice za tablicu, dao kontakt, krenuo nazad da proverim kad radi pozicija i svetlo za tablicu o.O WD odradio posao izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano Maj 23, 2015 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Dajte predlog gde u BG kupiti crevo goriva da valja?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toske 19 Napisano Maj 24, 2015 U prolazu, 45 postova Lokacija: Pinosava(Avala) Motocikl: Honda cbr1000f Prijavi odgovor kao problematičan Odradjen servis,blokade skinute dizne stavljene 130 bile 112 vraceni fabricki auspusi zamenjeni semeninzi i ulje u vilama... sad kao da sam seo na drugi motor. Послато са LG-E400 користећи Тапаток 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano Maj 24, 2015 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Odradjen servis,blokade skinute dizne stavljene 130 bile 112 vraceni fabricki auspusi zamenjeni semeninzi i ulje u vilama... sad kao da sam seo na drugi motor.Послато са LG-E400 користећи Тапаток 2Sad samo lepo vreme i pravac Crvenika!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 24, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Dajte predlog gde u BG kupiti crevo goriva da valja?!To je bas tesko pitanje, svi prodaju ova st ih moras menjati na 6 meseci.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano Maj 24, 2015 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Tako nekako.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13056 Napisano Maj 24, 2015 Ne silazi, 7445 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Hocemo da se skupljamo za vikend? Recimo Avala za pocetak da se upoznamo pa cemo nakon toga da organizujemo neku turu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 24, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Hocemo da se skupljamo za vikend? Recimo Avala za pocetak da se upoznamo pa cemo nakon toga da organizujemo neku turu Ja sam za, ako ne bude padalo mozemo da se provozamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 25, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Koje gume koristite? Ja trenutno nazad Continental contigo, napred je pirelli sport demon. Zadovoljan sam sa continentalom ali video sam na netu Michelin pilot street radial koje su cak malo povoljnije, da li je probao neko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8621 Napisano Maj 25, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Hocemo da se skupljamo za vikend? Recimo Avala za pocetak da se upoznamo pa cemo nakon toga da organizujemo neku turu Ja sam za, ako ne bude padalo mozemo da se provozamo da se pridružite? http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/99263-vii-skup-mz-svet-a-organizacija/page-20#entry1744617 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8621 Napisano Maj 25, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan kawa mi je trošila okruglo 10litara. Skinem ja filter za vazduh. Jesenas mi je zbog slavine, napunjen karter benzinom. Izbacivao je na sve strane, pa i u filter. Ono se mesecima osušilo i zapeklo, kao da sam farbao filter. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 25, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan kawa mi je trošila okruglo 10litara. Skinem ja filter za vazduh. Jesenas mi je zbog slavine, napunjen karter benzinom. Izbacivao je na sve strane, pa i u filter. Ono se mesecima osušilo i zapeklo, kao da sam farbao filter. ladno se gusio,hmm pa zvuci logicno.. Hocemo da se skupljamo za vikend? Recimo Avala za pocetak da se upoznamo pa cemo nakon toga da organizujemo neku turu Ja sam za, ako ne bude padalo mozemo da se provozamo da se pridružite? http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/99263-vii-skup-mz-svet-a-organizacija/page-20#entry1744617 Ako vreme bude kako treba,sto da ne,mozemo se naci u BG-u i provozati do VA ,s tim sto vidim da bi ste vi nocili ,ja sam vise u mogucnosti da dodjem ujutru i zbrisem uvece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlaki 0 Napisano Maj 26, 2015 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER5 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi treba mi dobar servis za ER5 pozeljno na Novom Beogradu ili Zemunu. Imate li koga da preporučite? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8621 Napisano Maj 26, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan moja savet, iz ličnog iskustva: Nova Pazova, Bokilić. a imaš na NBG našeg Igora, Igor XT, zli admin, ali zna radnju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Leopard 1 Napisano Maj 26, 2015 U prolazu, 8 postova Motocikl: kawasaki er 5 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi treba mi zadnji amortizer za kawasaki er5, jel ima neko ili bar da me uputite kod nekog ko ima? HVALA UNAPRED. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 26, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi treba mi zadnji amortizer za kawasaki er5, jel ima neko ili bar da me uputite kod nekog ko ima? HVALA UNAPRED. Sto ne vidis u servisu Djunta,imas reklamu u new content-u,servisiraju amortizere.. probaj.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano Maj 26, 2015 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Lik u Loznici rastura jednog pa vidi ima li. Ima na KP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8621 Napisano Maj 29, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan kawa mi je trošila okruglo 10litara. Skinem ja filter za vazduh. Jesenas mi je zbog slavine, napunjen karter benzinom. Izbacivao je na sve strane, pa i u filter. Ono se mesecima osušilo i zapeklo, kao da sam farbao filter. uspeo sam da sa 7l pređem 43km, potrošnja 16 litara!!! Zamenio juče filter, nadam se da je to problem. Prethodnih dana palio na pipanje i odmah ful obrtaji. Jutros pod saughom, vergla, padaju obrtaji, osiromašila mu smeša. Evo slike novog i starog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 29, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Sunce ti pa taj je izgubio zutu boju sundjera ili je bio crne boje? Inace mislim da treba da malo nauljis taj sundjerasti, tako sam bar ja radio posle pranja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 29, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Siroma je dobro i isao sa ovim filterom.. sad moze sa novim lepo da dise,mozda da mu prestelujes smesu,bice to dobro.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...