Darkman 65 Napisano Januar 16, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pravi odgovor! Svaka cast na tekstu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell 15 Napisano Januar 16, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: BG Motocikl: GSR 600 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Da pojasnimo postoji alarm za skutere i motockkle kosta 25 evra ima i opciju daljinskog paljenja dobro radi i sto je najvaznije ima slabiju sirenu a ona je veliki potrosac, e sad kod ovog alarma postoji problem, ako je povezan na opciju daljinsko paljenje u rezimu gasenja alarm premoscuje bravicu i masina fakticki ostaje na kontaktu i tada zna da za par sati istrosi akumulator, da ne moze da anlasuje . Naravno da i nije dobro da CDI jedinica stoji toliko pod naponom.Tu mu nema pomoci jer to nije dobro reseno na samom alarmu ali bez opcije daljinskog paljenja alarm fercera ko bog dize galamu i tera potencijalne... Sto se tice AUTO ALARMA on savrseno radi na motociklu samo je preporuka da mu se ne stavlja sirena jer je ona predvidjena za ugradnju na jaci akumulator , sto sa tice same jedinice pod broj jedan osigurati je od vlage jer samo kuciste auto alarma je predvidjeno za ugradnju u kabinu i neko temeljnije pranje moglo bi da izazove przenje alarma . Ako to obezbedite valjano i pokratite funkcije koje nisu primenljive na dvotockasu , to je to . Ja sam inace kod mene ugradio fini kineski alarm sa pejdzerom od 50 eurica radi fino malo vece kuciste ali sve ostalo ok. Da ne zaboravim sirenicu sam ostavio od moto alarma ! A gde bih mogao da nadjem tu manju sirenu/manji potrosac sirenu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Januar 16, 2009 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan meni je ostala jedna sa nekog crknutog alarma ako ti treba poklanjam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell 15 Napisano Januar 17, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: BG Motocikl: GSR 600 K8 Prijavi odgovor kao problematičan meni je ostala jedna sa nekog crknutog alarma ako ti treba poklanjam Hvala ,to bi bilo odlicno!! Poslao sam ti pp. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell 15 Napisano Januar 21, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: BG Motocikl: GSR 600 K8 Prijavi odgovor kao problematičan meni je ostala jedna sa nekog crknutog alarma ako ti treba poklanjam Hvala ,to bi bilo odlicno!! Poslao sam ti pp. ;D Hahaha, Djole zaboravio na sirenu!! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell 15 Napisano Januar 22, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: BG Motocikl: GSR 600 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Dajte neke linkove ,adrese, cene gde se i šta od ove opreme može kupiti kod nas . Nije mi ideja da nekog reklamiram, posto i ja coveka "znam" tako sto sam neke stvari pazario od njega-za alarme, kamerice,parking senzore, svakakve vrste senzora, ksenone ubedljivo najjeftiniji je Slavko 065/3557451, tip radi i na Bubanj potoku subotom, a zivi na Banovom Brdu. i to je najpovoljnije sto sam ja nasao. Inace kupovao sam od njega svasta i sve je radilo... Poslednje je Scorpio alarm sa pejdzerom 50evrica. Mozda nekom kontakt znaci(zato sam i ostavio njegov telefon) da ne baca pare... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell 15 Napisano Januar 26, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: BG Motocikl: GSR 600 K8 Prijavi odgovor kao problematičan I da se pohvalim, Scorpio ugradjen, super radi, imam dojavu na pejdzer, Ok je i domet... Sve u svemu sam zadovoljan, jedino sto je ostalo da vreme pokaze jeste kako ce akumulator sve izdrzati, posto sam ostavio sirenu sa auto-alarma, pa cemo videti...Preporuka za svakog!! Hteo sam i neke slike da okacim sa ugradnje, ali onda bi to sve izgubilo svrhu, tako da-drugi put ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Februar 8, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja sam danas pazario od Slavka Scorpio alarm sa pejdzerom a dobio sam i sirenu manjih dimenzija. Sad je ostalo da Flujd sve te namontira pa cu se javiti kako radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Februar 8, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jedino ako ti majstor Flujd ne bacji kašiku od gladi ona se snalazi kako znaš i umeš ;D ;D ;D Poziveces ti do moto skupa u Moskvi a posle ce da vidimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Februar 8, 2009 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan posto ste slavka izvalili evo jos jedan lik koji radi sa alarmima rikverc senzorima itd ima jos bolje cene ja uzimam i od njega i od slavka , tel 064 4890014 alarmi sa dojavom su kod njega chetres evreja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Februar 9, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Je l moze neko da postavi neki link, gde kupiti alarm, gde ugraditi i slicno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Februar 9, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Je l moze neko da postavi neki link, gde kupiti alarm, gde ugraditi i slicno? http://www.sinko-garage.com/auto-oprema/?id=220&title=Vision+VAE+318-580 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Februar 9, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Je l moze neko da postavi neki link, gde kupiti alarm, gde ugraditi i slicno? http://www.sinko-garage.com/auto-oprema/?id=220&title=Vision+VAE+318-580 Ako kupujes od Sinko-a, pitaj za garanciju. Meni za ksenone nisu hteli da mi daju garanciju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Mart 24, 2010 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Nabavio sam neki alarm za motoric od uvoznika security opreme za 2500 dinara. S obzirom da vozim kineza, ne bih bacao pare na dobar alarm... Moze li neko da mi preporuci nekoga ko moze da mi poveze alarm (postoji shema i deluje jednostavno...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Mart 24, 2010 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Imaš pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxmladen 518 Napisano Avgust 21, 2022 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda NC 750 XD, 2020. Prijavi odgovor kao problematičan koji moto alarm izabrati a da je moto a ne auto, da ukljucuje pipanje i mrdanje, i da ne brljavi kao kinezi? pandora mi je preskupa a onog ruskog nema momentalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...