floyde 5 Napisano Februar 21, 2023 U prolazu, 21 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda CBR600F4 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Bajkeri Posto sam na privremenom radu u Madjarskoj a stari motor sam prodao nasao sam nesto za moju dusu u Italiji. E sad me interesuje da li je neko uvozio motor iz jedne u drugu drzavu koje su u EU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6085 Napisano Februar 22, 2023 Drug član, 4160 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ide to bez problema, u HR naplaćuju PDV i trošarinu, toje zamjena za carinu ali vjerujem daje u mađi samo PDV i papirologija„Poslato“ iz dijaspore sa novog „ajpeda“ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 333 Napisano Februar 22, 2023 Zainteresovan, 395 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan A iz madje u Srbiju , kada bih sam otišao po motor. Tu kod nase granice? Jel bih mogao sam da odradim proceduru ili je rkanje? Kako se carini motocikl? Procedura carinjenja iz ugla motocikliste BJBIKERS.COM Kako se carini motocikl? Danas ćemo proći kroz proceduru carinjenja iz ličnog iskustva jednog motocikliste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyde 5 Napisano Februar 22, 2023 U prolazu, 21 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda CBR600F4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, el classico je napisao: Ide to bez problema, u HR naplaćuju PDV i trošarinu, toje zamjena za carinu ali vjerujem daje u mađi samo PDV i papirologija „Poslato“ iz dijaspore sa novog „ajpeda“ Pa onda se ne isplati mala mi razlika ako mora porez da se placa ovde je 27% bolje onda direkt za Srbiju da carinim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyde 5 Napisano Februar 22, 2023 (promenjeno) U prolazu, 21 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda CBR600F4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, plumber.ns je napisao: A iz madje u Srbiju , kada bih sam otišao po motor. Tu kod nas granice? Jel bih mogao sam da odradim proceduru ili je rkanje? Nadjes nekog speditera u Subotici i sve ti zavrsi, nemoj sam a mislim i da ne bi mogao sam Promenio Februar 22, 2023 član floyde 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6085 Napisano Februar 22, 2023 Drug član, 4160 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Pa onda se ne isplati mala mi razlika ako mora porez da se placa ovde je 27% bolje onda direkt za Srbiju da carinimRaspitaj se kakva su davanja tu u mađi. Sve potrebne informacije su obično dostupne online.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...