vladimir15 19 Napisano Februar 14, 2023 U prolazu, 21 postova Lokacija: Gornji Milnaovac Motocikl: Tomos 15SLC/Honda Africa Twin 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da li se zna,hoce li biti organizovan blagoslov motorista i ove godine u Obrenovcu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Februar 14, 2023 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan A sto ne bi bilo organizovano? Korona je prosla. Verujem, standardni termin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimir15 19 Napisano Februar 14, 2023 U prolazu, 21 postova Lokacija: Gornji Milnaovac Motocikl: Tomos 15SLC/Honda Africa Twin 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pitam,posto se nigde jos nije pomenuo za ovu godinu .Nadam se da ce neko potvrditi tacno vreme i datum odrzavanja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4265 Napisano Februar 14, 2023 motoras, 2461 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan To ti je uvek na praznik Cveti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8236 Napisano Februar 15, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Ове 2023ће године по календару Улазак Господа Исуса Христа у Јерусалим – Цвети пада у недељу 9. априла па се надам и ја да ће бити организован благослов у Обреновцу 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 629 Napisano Februar 16, 2023 Zainteresovan, 509 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Nisam nikad prisustvovao ali ove godine bih tako da nadam se da ce biti info kad i gde je okupljanje da stignem na vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4265 Napisano Februar 16, 2023 motoras, 2461 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Bude mnogo lepo. Organizuje se i u drugim gradovima, ali ovaj u Obrenovcu ima tradiciju. Posle službe se ide na defile i na klopu. I uvek imaju lepe majice. 5 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 825 Napisano Mart 29, 2023 MK Obrenovac, 556 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8397 Napisano Mart 30, 2023 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Da li je slobodno za sve bajkere? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 629 Napisano Mart 30, 2023 Zainteresovan, 509 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9856 Napisano Mart 30, 2023 Ne silazi, 2290 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, shlem je napisao: Da li je slobodno za sve bajkere? Normalno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9856 Napisano Mart 30, 2023 Ne silazi, 2290 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Nije to klasičan moto skup sa šatorima i muzikom, već skup u porti crkve u Obrenovcu. Blagoslov motorista u crkvi, zatim napolju osveštenje motora, revijalna vožnja i ručak u menzi. Ranijih godina (nisam bio) se, posle svega, išlo u Zabran, na obalu Save. A tamo, slobodne aktivnosti... Da li će biti opet, ne znam. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Mart 30, 2023 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Видимо се и ове године! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8397 Napisano Mart 30, 2023 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Znam šta je obred i nisam ni mislio da liči na skup, nego prosto da li je samo za lokalne bajkere ili su i ostali dobro došli. Hvala @Blaza na odgovoru. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 825 Napisano Mart 30, 2023 MK Obrenovac, 556 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Svi bajkeri su dobro došli ! Već po tradiciji dolaze bajkeri iz svih krajeva a i šire ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9856 Napisano Mart 30, 2023 Ne silazi, 2290 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan @shlemizvini, nisam mislio ništa loše, jer sam u brzini i prethodni post/odgovor dao kratko, bio sam u gužvi... Prvi put sam bio prošle godine (upoznao @draki) i baš sam oduševljen kompletnom akcijom. Kažu da je i u Zabranu lepo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8397 Napisano Mart 30, 2023 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Idi bre @Blaza opušteno, ako bog da popijemo i pivo u Obrenovcu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9856 Napisano Mart 30, 2023 Ne silazi, 2290 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Mene je lako primetiti, vozim vrlo redak motor, nema ih puno ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Mart 30, 2023 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Blaza je napisao: Mene je lako primetiti, vozim vrlo redak motor, nema ih puno ! Или једноставно питаш ко је био у Костајници У Забрану је супер. Давне 2009. године био сам први пут тамо. Сад Дача држи екстра ресторан тамо, поховани кајмак је моја препорука:D 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 560 Napisano Mart 30, 2023 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Видимо се као и сваке године Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Mart 30, 2023 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam nikad prisustvovao a čini mi se jako lepim povodom za otići u Obrenovac. To je sledeće nedelje kako kolega PIpezos kaže. Ja se nadam da ću završiti šta imam i da ću stići da prisustvujem tom događaju ali me interesuje u koje doba dana je služba, blagoslov motociklista i motocikla... Voleo bih da se javi neko do tada ko je redovan posetilac akcije i da malo izdetaljiše tok događaja. Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4265 Napisano Mart 30, 2023 motoras, 2461 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Piše na objavi da je početak u 12. Otprilike tako služba i počne, dok se skupimo. Crkva bude dupke puna motorasa, a porta motora. Stvarno bude lepo. Nadam se da ce nas i vreme poslužiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Mart 30, 2023 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam malo više čitao i pogledao videe što su kolege postavile predhodne godine. Super. Nadam se samo da ću moći prisustvovati, daće Bog! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17036 Napisano Mart 30, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2360 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Hertzeg je napisao: Nadam se samo da ću moći prisustvovati, daće Bog! Vidimo se ako posluzi vreme, ja sam taman slobodan, ne radim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8236 Napisano Mart 31, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Ако време послужи, ето ме а надам се да ће бити још неко заинтересован да иде од Новог Сада за Обреновац 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...