Bigor 7642 Napisano Jun 2, 2023 Drug član, 2920 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan De, de, dovoljno me Deki sinoc izgasirao, sad i tiПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar93 162 Napisano Jun 2, 2023 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki Zephyr 550, Yamaha XTZ750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, ja nazalost necu doci. Necu stici da sklopim. Jos sam u garazi a delove tek ujutru kupim od farbaram Tako da bih vas zamolio da nalepnicu i majicu mi sibnete postom ili se nadjem sa nekim u Bg.-u ili gde god, kad sastavim nece mi biti problem bilo gde da dodjem. Hahahahhaha Zaista mi je zao sto necu doci i necemo se druziti ali bice prilika. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5282 Napisano Jun 2, 2023 Drug član, 1888 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Novola said: Bez zezanja, ja malopre ušao u kuću iz garaže. A još nisam ni na pola spremanja. Prvi put nosim šator, sam bog zna jesam poneo šta treba. Sve isto, samo što sam ja sad došao iz garaže, a nikad mi gore motor nije izgledao nego sad pred paradu ;( Ali dobro, imaće čime da se leči tuga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Jun 3, 2023 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Preobuka ti ne treba za jednu noć. Tamo ces fasujes jednu novu majcu, dosta. Izgleda ce biti lep dan bez kise pu, pu, pu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5282 Napisano Jun 3, 2023 Drug član, 1888 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 24 minutes ago, deki295 said: Izgleda ce biti lep dan bez kise pu, pu, pu Ustajem pre pola sata, gledam - ne pada, put se prosušio. U, super. Vratim se da odspavam još pola sata. Sad lije, i ne deluje kao da planira da stane 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Jun 3, 2023 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan U Čačku je muljavo ali ne pada! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2606 Napisano Jun 3, 2023 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ipak neću dolaziti, možda uspem sutra ujutru da banem.Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
тене рас 215 Napisano Jun 3, 2023 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Бор Motocikl: Yamaha XTZ660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Jun 3, 2023 Drug član, 1692 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi siguran da si sve poneo? ostslo je malo mesta kod farova napred, možda i tu da turiš nešto 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Jun 3, 2023 Drug član, 1692 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan I mi smo manje više spakovani. Nebo za sad vedro. 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5282 Napisano Jun 3, 2023 Drug član, 1888 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan U Nišu lijeee celo jutro Makar su nalepnice ispale vrhunski! Hvala Alexandra! A ideja je - pretpostavljate - da nastavimo da se organizujemo za vožnje i druženja, jer ja mislim da se opasna ekipa skupila i da će biti super, u inat kiši Ja krecem oko 11, oko 13h planiram da stignem. Pozdrav društvo! 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Jun 3, 2023 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Ajde Novola kreći, ja sam spremanSent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kloktor 200 Napisano Jun 3, 2023 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Kosjerić Motocikl: XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan Vozi li ko ovde šta? Mi odosmo da lovimo doručak.Srećan put kišni ljudi. Sent from my SM-A536B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Jun 3, 2023 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Bajo vreme je advenčr!!! 12 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2606 Napisano Jun 3, 2023 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Srećan put svima i lep provod,I vreme da vas posluži Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7642 Napisano Jun 3, 2023 Drug član, 2920 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde Novola kreći, ja sam spremanSent from my Redmi Note 9 Pro using TapatalkA Merida tuzno gleda sto je nisi uzeo Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6022 Napisano Jun 3, 2023 Drug član, 4124 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Sve vas puno pozdravljam i želim vam puno puno lipih susreta, more debre vibre i druženja.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 528 Napisano Jun 3, 2023 Pažljivo prati, 616 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Nek vas služi lepo vreme i da uživate i lepo se provedete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Jun 3, 2023 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Padali na farmi mi na ulazu u Despotovac čekamo da prođe pljusak!8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Jun 3, 2023 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebica933 145 Napisano Jun 3, 2023 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tractorce XT660Z Prijavi odgovor kao problematičan Pa vi ste skoro stigli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebica933 145 Napisano Jun 3, 2023 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tractorce XT660Z Prijavi odgovor kao problematičan On 1. 6. 2023. at 12:57, Alexandra995 je napisao: Alexandra995 je pokidala sa nalepnicama, stvarno su vrh !!! Sve pohvale i za Nikolu @TENERAS 1 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5282 Napisano Jun 3, 2023 Drug član, 1888 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 11 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5282 Napisano Jun 3, 2023 Drug član, 1888 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 989 Napisano Jun 3, 2023 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan On 6/2/2023 at 1:51 PM, antir3ality said: @baltrekk @PaPaja @doktor @plumber.ns kakva je situacija, da li dolazite ? U tabeli piše možda, a značilo bi nam da imamo što približniji broj. Pozdrav! p.s : ne zamerite ako ste već pisali negde, možda mi je promaklo. Nažalost ne dolazim...iskrivio sam korman na Hellasu, pokrivio štitnike i od pada povredio ruku i vrat. Ništa nisam slomio ali sam umoran i potreban mi je odmor. Ako je moguće moje majice neka neko ponese za Beograd dostaviću novac preko računa ili na ruke po preuzimanju. Nadam se nekom skorijem druženju, a vama koji ste dolšli dobar provod 3 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...