Alexandra995 4575 Napisano Jun 1, 2023 Drug član, 1174 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, Darko 012 je napisao: Ako neko zeli te nalepnice mozda moze koleginica @Alexandra995 da ih napravi, kad vec pravi nalepnice pa neko da ih donese. Послато са SM-A525F помоћу Тапатока Za štampane mi je kasno, ne stižem da ih odradim, jedino neka kater folija da se odradi večeras, pa da predam sutra @antir3ality. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6024 Napisano Jun 1, 2023 Drug član, 4131 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ja osobno bih za te naljepnice koristio stare Tenere modele kao sliku, puno su ljepše a one su i 40 g stare. LPGesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
тене рас 215 Napisano Jun 1, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Бор Motocikl: Yamaha XTZ660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, el classico je napisao: Ja osobno bih za te naljepnice koristio stare Tenere modele kao sliku, puno su ljepše a one su i 40 g stare. LP Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro meni su super xtz660 2008... na americkom trzistu se slabo prodavala, kad se pojavila nova su sve su kupili unapred pre sajma, stvar je ukusa, vise volim avion al na zemlji to je tenera 660 tt, xt sala malo Promenio Jun 1, 2023 član тене рас Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Jun 1, 2023 Drug član, 1692 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, antir3ality said: Društvo, kad već diskutujete o nalepnicama... Trebalo je da bude iznenađenje, ali ajde ... @Alexandra995 i ja vam pripremamo nalepnice za subotu, svaki motor će dobiti po jednu. Dobili smo i odobrenje od uprave da koristimo BJB logo Doduše glavni motiv nije 40 godina Tenere modela, nego nešto još bolje po mom mišljenju, ali videćete već Tebe brat treba od blata da pravimo. Svaka čast za kompletnu organizaciju. Nalepnice, vrhunska ideja. Ne opterećujte se cenama ručka, majica, nalepnica, koliko je šta i ko je gde dao popust. Ljudi smo, sve ćemo se dogovoriti, niko ne ide tamo zbog klope i nagrade, već da se družimo. Tako da, radujem se viđanju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Jun 1, 2023 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, тене рас je napisao: Neću da trolujem i pametujem ali boje su mnogo mrtve. Mora to da se šareni jer što je šareno i sjakti to je i budali milo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
тене рас 215 Napisano Jun 1, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Бор Motocikl: Yamaha XTZ660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan умрећемо од радиоактивне кише, као животиње без крова над главом Promenio Jun 1, 2023 član тене рас Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5345 Napisano Jun 1, 2023 Drug član, 1905 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, Novola said: Tebe brat treba od blata da pravimo. Svaka čast za kompletnu organizaciju. Nalepnice, vrhunska ideja. Ne opterećujte se cenama ručka, majica, nalepnica, koliko je šta i ko je gde dao popust. Ljudi smo, sve ćemo se dogovoriti, niko ne ide tamo zbog klope i nagrade, već da se družimo. Tako da, radujem se viđanju Što bre od blata druže, nemoj molim te, tu sam još Šalim se, ali stvarno ne treba niko ništa da se meni zahvaljuje, jer ja i dalje računam da svi organizujemo i pomažemo ko koliko može, i jedva čekam da se vidimo i upoznamo lično i družimo malo! Mislim da će biti super bez obzira na kišu. Što se tiče šta i koliko, naravno da to nije najbitnija stvar, ali meni je lakše da sve bude transparentno i tako će i biti kad budem imao sve konačne informacije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Jun 1, 2023 Drug član, 1692 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, antir3ality said: Što bre od blata druže, nemoj molim te, tu sam još Htedoh napisati, da ti dignemo spomenik al kuku 'di smem to reći čuo sam se sad malo sa ljudima tamo na farmi, oni se raduju kao i mi čini mi se. Ako neko želi da rezerviše sobu, nema više mesta, da znate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Jun 1, 2023 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan 002 jeej 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kloktor 200 Napisano Jun 1, 2023 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Kosjerić Motocikl: XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan Treći put za redom kisnem na motoru. Ja spreman za sutra. Vidimo se. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kloktor 200 Napisano Jun 1, 2023 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Kosjerić Motocikl: XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan Pre nego što odem na spavanje...Ponude za prvu nagradu u inbox. Diskrecija zagarantovana. Sent from my SM-A536B using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Jun 1, 2023 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, kloktor je napisao: Pre nego što odem na spavanje... Ponude za prvu nagradu u inbox. Diskrecija zagarantovana. Sent from my SM-A536B using Tapatalk Ozbiljnost ponuda zavisi od broja nula!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Jun 2, 2023 Drug član, 1692 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, kloktor said: Pre nego što odem na spavanje... Ponude za prvu nagradu u inbox. Diskrecija zagarantovana. Sent from my SM-A536B using Tapatalk Jes' kupio kinder jaja? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5345 Napisano Jun 2, 2023 (promenjeno) Drug član, 1905 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, evo konačnog plana, malo promenjenog u odnosu na inicijalni: Nagradna igra Yamaha Barel Motoshop: 1. Vaučer 10 000 dinara za kupovinu u Barelu 2. Set za čišćenje i podmazivanje lanca 3. Set za pranje kočnica i poliranje motora Nagradnu igru organizuje @kloktor , pretpostavljam u vreme ručka, a dogovori i lobiranje su već počeli, pa požurite ako želite nešto da osvojite Pored toga Yamaha Barel je donirao 6400 dinara, i to će ući u cenu ručka. [edit: Inicijalni plan je bio da ovo uđe u cenu majice, ali oni su hteli da uplate samo na račun, a Darko nema firmu. Zato smo preusmerili uplatu na farmu, za ručak.] Trenutno ima 21 prijavljeni za ručak, znači ispada oko 300 dinara po osobi, tj. plaćamo po 900 dinara. Novac za ručak će skupiti @Darko 012 kad uzimate majice. Neću pisati detalje ovde, ali naravno - svako ko bi želeo da zna više - slobodno neka pita sutra, rado ću objasniti šta i kako. Zahvaljujem se Yamaha Barel-u i Manetu što su nam izašli u susret i podržali ovaj naš skup. Promenio Jun 2, 2023 član antir3ality 1 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5345 Napisano Jun 2, 2023 Drug član, 1905 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dalje, ručak je u 15h. Bilo bi lepo da se skupimo svi najkasnije do 13 - 13:30, da se upoznamo i slikamo. Prosleđujem poruku od vlasnika farme, Bojana, što se tiče ručka: Quote Za ručak bi bilo meso mangulice na domaći način sa povrćem. Za one koji ne jedu meso bila bi pastrmka. Ali bi zamolio da to znamo unapred kako bi smo otišli na ribnjak po svežu ribu, jer uvek tako ponudimo. Imali bi ste uz glavno jelo i pileću čorbicu, sir, salatu i dezert. Ručak bi bio 1200 din po osobi. Imali bi ste i piće dobrodošlice (kafa, čaj, rakija, mineralna voda..) uračunato u cenu ručka. Dodatna pića: Domaće pivo 0.5 250din Domaći sok 1l 400din Kafa. 100din Domaće vino 1l 500din. Mineralna voda 1l. 100din Pozdrav. Dakle dodatna pića se plaćaju posebno, kao i sve ostalo, i to regulišete svako za sebe sa vlasnikom farme. Još jedna napomena: Quote Još jedan detalj za sve one koji dolaze iz pravca BG, neka ukucaju prvo manastir Manasija pa posle nje ukucajte Eko farma Milanovic . Iz pravca Niša u Ćupriji neka idu preko Senjskog rudnika do Resavice a onda neka ukucaju Eko farma Milanovic. Put Ćuprija- Despotovac je zatvoren zbog rekonstrukcije, zato je bolje ići preko Senjskog rudnika. Pozdrav. Ponavljam, majice po ceni od 1400 dinara uzimate od @Darko 012 , a njemu dajete i za ručak 900 dinara. Bilo bi lepo ako imamo nekog sa aparatom ili dobrim telefonom, ko zna da fotografiše, da se javi i napravi par slika. Na licu mesta se dogovaramo gde ćemo u nedelju, a glavni predlog je bio Krupajsko vrelo. I mislim da je to to. Link je i dalje ovde, i samo molim sve koji ipak budu sprečeni da dođu da jave, makar to bilo i sutra u podne. Takođe ako neko od nesigurnih ipak preseče i dođe - pišite Okupljanje povodom 40 godina od izlaska provg Tenere modela - Google Tabellen DOCS.GOOGLE.COM Sheet1 BJB nadimak (Ime),Noćenje: soba, kamp ili bez noćenja,Vreme ručka/večere koje mi odgovara,Veličina majice i boja,Napomene,TENERE :) antir3ality (Živke - Nikola),soba,Sve... Pozdravljam vas društvo i vidimo se sutra! 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
тене рас 215 Napisano Jun 2, 2023 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Бор Motocikl: Yamaha XTZ660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2982 Napisano Jun 2, 2023 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Konačno prava forumaška akcija, kao u dobra stara vremena, u moru ove učmalosti.Bravo Teneraši!Ne odustajte.Čekamo slike sa druženja. 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebica933 145 Napisano Jun 2, 2023 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tractorce XT660Z Prijavi odgovor kao problematičan Ja još malko pa krećem, moram da zauzmem red i da proverim kvalitet ručka i piva i ADVENČR BAJO 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebica933 145 Napisano Jun 2, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tractorce XT660Z Prijavi odgovor kao problematičan Biće možda i neka nalepnica sa 660 , lep nam je i to model? Lepa ova svetlija kombinacija Promenio Jun 2, 2023 član nebica933 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5345 Napisano Jun 2, 2023 Drug član, 1905 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 24 minutes ago, тене рас said: Odlično je ovo. A jel će to da štampa neko, nisam ispratio ? Možda bi još bolje bilo da se sa desne strane ubaci T7, kao fazon, prvi i poslednji Tenere model. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
тене рас 215 Napisano Jun 2, 2023 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Бор Motocikl: Yamaha XTZ660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pitacu danas nisam stigao juce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Jun 2, 2023 drrmrr, 759 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put i lep provod svima! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Jun 2, 2023 (promenjeno) Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 33 minuta, antir3ality je napisao: Možda bi još bolje bilo da se sa desne strane ubaci T7, kao fazon, prvi i poslednji Tenere model. Podržavam u potpunosti. Inače nalepnica je skroz ok. Promenio Jun 2, 2023 član Arso Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kloktor 200 Napisano Jun 2, 2023 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Kosjerić Motocikl: XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan Mi krećemo! Sent from my SM-A536B using Tapatalk 5 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
тене рас 215 Napisano Jun 2, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Бор Motocikl: Yamaha XTZ660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan комп тешко претражује слике по нету, гугл не отвара... то је што је, нема веселих боја Promenio Jun 2, 2023 član тене рас 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...