darko 2534 0 Napisano Februar 13, 2023 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege bajkeri,imao sam neprijatno iskustvo na tehnickom gde su mi oderali sediste i ostetili zanima me da li ovo moze negde da se sredi i da li postoji neko provereno sredstvo sa kojim ovo mogu resiti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1711 Napisano Februar 13, 2023 Drug član, 1209 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Takve oderotine obično trajno ostanu,ali se vremenom malo ublaže i čovek se navikne na njih. Srećna ti vožnja i da ti one budu jedino neprijatno iskustvo vezano za motociklizam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8088 Napisano Februar 13, 2023 Solo Rider, 3140 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Kako su to izveli da mi je znati ??? Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21963 Napisano Februar 13, 2023 Integrisan, 9483 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nogom, djon... Razna sredstva koristim ali evo preporucio bih ovo kao jeftino a ucinkovito. Odrzavam obucu ali pred zimu predjem i ekokozu (sediste). Neprijatnog je mirisa prva dva dana, rekao bih da sadrzi i ureu mada ne pise tako. U lidlu kupljeno, 200-300din, nije vise. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Februar 13, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, darko 2534 said: Pozdrav kolege bajkeri,imao sam neprijatno iskustvo na tehnickom gde su mi oderali sediste i ostetili zanima me da li ovo moze negde da se sredi i da li postoji neko provereno sredstvo sa kojim ovo mogu resiti? Moze da se sredi iz njegovog dzepa. Nek da sad lepo 150-250e da presvuces sediste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2543 Napisano Februar 13, 2023 Drug član, 1611 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Imao istu situaciju pre par godina. Nov motor, 0 km, prvi tehnicki, bata malo kratak, prebacuje nogu i kači mi sa onim radnim cokulama sedište. Bolje da mi udario 2 šamara nego što ostavi crtu na sedištu. Gledamo se, kaže izvini brate... Posle par meseci i više pranja, izgubila se ogrebotina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8088 Napisano Februar 13, 2023 Solo Rider, 3140 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan @Milanezi Zar se rade tehnički na nove motore? Obično valjda prve dve godine si oslobodjen....tako je za auto baremPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2543 Napisano Februar 13, 2023 Drug član, 1611 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan 2016 godine je bio obavezan i za nova vozila. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 283 Napisano Februar 13, 2023 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Pošto je model 2016 sjedište je vjerovatno "silikonsko" i za njih postoje dosta efikasna sredstva za održavanje i sitno peglanje u vidu spreja ili čak maramica koje ja koristim na kraju sezone. Jasno je istaknuto na pakovanju da je za silikonska sjedišta. Našao ih u mega-marketu Bingo sasvim slučajno. Meni nepoznata robna marka čini mi se Mađarska. Nanošenjem sredstvo lagano pjeni. Nakon što odstoji par sati sjedište izgleda novo. Ima mat finiš i ne kliza se tako piše i na pakovanju. Da li će pomoći u tvome slučaju? Najvjerojatnije da će ublažiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2543 Napisano Februar 13, 2023 Drug član, 1611 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sa fotke je model 2017+ ako to ima neke veze Od vožnje i pranja će se vremenom izgubiti ogrebotina. Skoro mi je bio jedan strom, star 2-3 godine, a gazda je pogolem (130+kg), nisam mogao da verujem kako je "ispolirao" sedište težinom i pomeranjem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tošbo 214 Napisano Februar 14, 2023 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki GPX500R, Yamaha SR125, Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan On 13.2.2023. at 22:15, Milanezi je napisao: Ovo sa fotke je model 2017+ ako to ima neke veze Od vožnje i pranja će se vremenom izgubiti ogrebotina. Skoro mi je bio jedan strom, star 2-3 godine, a gazda je pogolem (130+kg), nisam mogao da verujem kako je "ispolirao" sedište težinom i pomeranjem... Ne bi verovao kako sedište podnosi to Pre par godina neki mršavi prodavao Cagivu Elefant 650 ako se dobro sećam, toliko je bio koščat da je dupetom napravio rupe u sunđeru i presvlaci 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...