Zema 214 Napisano Octobar 28, 2011 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Zejtin je idealan i to uraditi sa platnom od teksasa. Trljati gore dole, ne kruzno, ne razmazuje tu lepljivu masu vec je prenosi na krpu. Drugi nacin je fen za kosu, lepak se ugreje i lako se skida. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Octobar 28, 2011 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Skinuo ostatke od tank pada benzinom bez problema. I mene čeka skidanje tankpeda sa rezzervoara. Da li si koristio običan ili medicinski benzin? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneR 64 Napisano Octobar 30, 2011 U prolazu, 43 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: aprilia SR 50 LC Minarelli 95' Prijavi odgovor kao problematičan Ponekad se zapitam,zasto neko mora da napise nesto pa makar i glupo,ljudi covek farba plastike ba ga bas zabole,da li ce sta ostetiti predhodnu boju.... A ocigledno niste nikad skidali fabricke nalepnice,i lepak,to je da rodis mecku,i nista ga lako ne moze skinuti,bez mnogo mnogo trljanje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Novembar 2, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sve ostatke od lepkova sa nalepnica, izolir traka, hansaplasta... skidam iskljucivo medicinskim benzinom i nikad mi nista nije bilo osteceno. Ima po apotekama da se uzme i nije bas jeftin, tipa 200kinti 100ml Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Novembar 5, 2011 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Ја то радим квалитетним сирћетом...! Натопим крпу или сунђер па добро натапкам налепницу и оставим да стоји 15-20 мин. Поново натопим сирћетом да бих освежио и налепница се скине прилично лако (скоро па сама...)... Прочитах ово давно на неком аутомобилском форуму, пробао и делује! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Novembar 20, 2011 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Dali je neko od vas nije otisao do prodavnice auto delova i opreme i pitao dali imaju neki proizvod koji se koristi za skidanje nalepnica i lepka od istog ?? Verovatno ce negde dbiti odgovor ...NEMAMO ali mozda mozda na nekom drugom mestu posle nekog drugog pokusaja cuje i ono...Da imamo SPEJ ZA SKIDANJE NALEPNICA. Prijatelj je kupio i probao sam, za 30 minuta sam pola auta izlepljenog sa reklamom za neki biznis u Nemackoj ocistio kao da nikada nisu bile tu.Sprej je kupljen u farbari ...da obicnoj farbari ,mozda ga neka ima mozda nema ali ova se nalazi u prolazu kod Partizanove bildernica na Autokomandi (na samom cosku je pekara i pored nje se ide u prolaz levo je bildernica,menjacnica a30metara dalje na desno farbara}. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doktor Mabuze 83 Napisano Novembar 20, 2011 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Widowmaker Prijavi odgovor kao problematičan Koliko para? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Novembar 21, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mabuze, imaš nešto ovako u radioklubu http://www.kelco.rs/katalog/komponente.php?q=label (donji, naravno) ima i u mikroprincu al je skuplje ima i prekoputa sajma u kablarskoj http://www.technodis.rs/index_tes.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djurkan 279 Napisano Decembar 15, 2011 nemacki nemkasti janjicar iz svabije, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Tema malo potonula, ali nema veze, pretpostavljam da neke od vas preko zime ocekuju radovi oko motora, pa ce biti i zamene i skidanja nalepnica. Ja mogu najtoplije da preporucim Zippo benzin (mislim da se radi o mesavini medicinskog benzina i finog masinskog ulja, ali mi je uvek bilo lakse da kupim kanticu od 500ml) i staru pamucnu majicu kao krpu. Vazno je samo da krpa uvek bude fino natopljena, i sakuplja sve, od ostataka od nalepnice ili bedza do ogorele gume i bitumeskih fleka, bez problema. I garantovano ne ostecuje lak, sto je najvaznije. Probao bar 50 puta, od cross plastika do rezervoara na nakedima, i svaki put radi bez greske. Moze i da se natapa, u slucaju da su ostaci stari i okamenjeni, opet ne ostecuje lak. Zippo benzin je takodje koristan za premazivanje hromiranih delova preko zime, jer ostaje tanak ali efikasan sloj ulja iza njega. Na prolece prebrisete, i sve se cakli 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...