Gliga 4433 Napisano Maj 3, 2012 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Scena je lepa ali obrada kvari utisak. Ne znam da li je pokusaj HDR ili sta, samo ne ide uz ovu fotografiju. Okaci ako imas originalnu fotku, bez obrade 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Maj 3, 2012 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Scena je lepa ali obrada kvari utisak. Ne znam da li je pokusaj HDR ili sta, samo ne ide uz ovu fotografiju. Okaci ako imas originalnu fotku, bez obrade Meni se ovakva obrada sviđa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Maj 3, 2012 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan delim gligino mišljenje ali fotka nije u temi kritičar pa nisam mislila da je pristojno da komentarišem.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Maj 4, 2012 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Nije pokušaj HDRa, nisam imao stativ pa da uspešno braketiram +/-eV a ne može uspešno iz ruke kada ima ovoliko detalja (cvetovi repice) a ni nebo nije bilo preterano interesantno... samo sam hteo da izvučem boje isprane oblačnim vremenom... Evo originala, pa recite ili obradite vi kako mislite da treba, otvoren sam za konstruktivnu kritiku u svakom slučaju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4433 Napisano Maj 4, 2012 (promenjeno) Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih to ovako nekako: Komplet fotka posvetljena za 1 blendu, preko neba graduated filter- smanjena ekspozicija da bi se vratili detalji. Dodato malo saturacije i to je to. Steta je sto nebo nema vise detalja, ovako je samo siva masa. Verujem da bi se vise detalja moglo izvuci iz RAW fajla. EDIT: iz sivog, oblacnog neba ne mogu da se izvuku boje jer ih tamo ni nema, ne moze na silu. Nadam se da se ne ljutis na komentare. Ja ovaj podforum dozivljavam kao mesto gde svi mozemo nesto da naucimo. Tema Kriticar nesto i nije zazivela... Ja bih voleo da se u svakoj temi komentarisu fotke, da se daju kritike za eventualno poboljsanje a ne samo da se hvale uspele. Cesto nam svima treba neko sa strane, neutralnog oka, da ukaze sta je moglo bolje/drugacije da se uradi. Dakle, draze bi mi bilo da za neku fotku koju okacim dobijem par "negativnih" kritika sa predlozima za poboljsanje nego da komentari skroz izostanu. Iz razmene misljenja da napredujemo. Cesto mi se desi da fotka koju danas uslikam i obradim izgleda neverovatno dobro, kada je pogledam nakon par dana ili nedelja vidim da je fotka skroz prosecna, samo je u prvom trenutku bila draga ili je odskakala od ostalih. Malo se raspisah, stajem Promenio Maj 4, 2012 član Gliga 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Maj 4, 2012 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan ako si nekad video fotku ovakvog polja s divnim kumulusima i azurno palvim nebom između, onda je ili fotkano po takvom danu (sa sve polarizacionim filterom) ili je nebo nalepljeno s druge fotke (kompozit) ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Maj 4, 2012 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan I dalje mi je dosadna slika... probao sam da je malo oživim napucanim bojama i senkama iz oblaka ali izgleda da joj u startu nije bilo pomoći.... gradualni ND filter, može al jednog dana, kada se isplati aparat pa da može da se ulaže i dodatke za igranje... Isto važi i za polarizacioni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 4, 2012 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Maj 4, 2012 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Ovu vec videsmo u fotografiji dana... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Maj 4, 2012 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Fotku sam snimio negde u Sloveniji.U potoku je bilo dosta patkica a sa ovim patkom sam se posebno gledao.Verovatno je bio glavni u jatu pa je istupio kao zastitnik ispred ostalih.Foto aparat je bio fuji s5600. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Maj 24, 2012 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan fotografisao danas alesandro simić Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Maj 24, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Uh, komentara bez Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Maj 24, 2012 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Maj 26, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan IMG_5466 by Slobodan Gosic, on Flickr 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Maj 27, 2012 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ćuvik 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Maj 30, 2012 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Danas, 30.maj, na samo 50 km od Beograda, Deliblatska Peščara 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Jun 3, 2012 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Jun 6, 2012 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan photo by Obeyy A V Shayy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Jun 6, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Vodopad Prskalo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Jun 14, 2012 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Mala Velez, danas. Uploaded with ImageShack.us 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Jun 18, 2012 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HULK@KG 65 Napisano Jun 18, 2012 U prolazu, 89 postova Lokacija: Prva prestonica moderne Srbije Motocikl: 90 jahre Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Jun 28, 2012 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Jun 29, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan by Slobodan Gosic, on Flickr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Jul 8, 2012 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...