severian 16916 Napisano Mart 1 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo, premijerna informacija: prvi termin 21. April 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
juggernaaut 19 Napisano Mart 2 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Speed Triple 1200RS Prijavi odgovor kao problematičan Super! Jel se zna koja se konfiguracija vozi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16916 Napisano Mart 2 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nova. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 87 Napisano Mart 2 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Sredili su šta je trebalo ?Cene jel se znaju ?Sent from my ThinkPhone by motorola using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16916 Napisano Mart 2 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svi detalji biće kad zvanično objavimo sezonu 24. Navak je jako poskupeo svoje cene, deo toga na žalost moraćemo da prenesemo na učesnike, a trudićemo se da to bude što manje. Ipak, cena staze je samo jedan input u odnosu na sve drugo u organizaciji, pa će konkretne cifre ići kad sve zatvorimo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12532 Napisano Mart 2 Ne silazi, 7323 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Hoće biti ispod 100 eur? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16916 Napisano Mart 2 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne. Nemoguće je da bude ispod sa ovakvim poskupljenjem. Biće tu negde, još ne znamo sve inpute. Poskupeli su ka nama 50%, mi ćemo se truditi mnogo manje, jer je to blesavo poskupljenje, pokušaćemo da se reorganizujemo na svemu što ne umanjuje sigurnost i nivo usluge. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12532 Napisano Mart 2 Ne silazi, 7323 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan To je baš puno. Za tri izlazaka u sezoni cena kao za nov set guma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16916 Napisano Mart 2 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ne znaš koliko inače košta dan na stazi (po drugim stazama). U svakom slučaju mi se trudimo da ne dođemo na te cene, jer ni Navak nije u toj kategoriji po pratećoj ponudi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12532 Napisano Mart 2 Ne silazi, 7323 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Znam koliko košta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 607 Napisano Mart 2 drkadzija, 1224 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Rizikovaću da me banujete.... Nemojte porediti NAVAK sa bilo kojom pismenom stazom u okruženju, to je u najmanju ruku neodgovorno. Staze u okruženju ako gledamo samo cenu ka korisniku su od 80-150eura po danu što je lako proverljivo na CR Moto ili Fiala Motor Sport. Pri tome pričamo o ozbiljnim infrastrukturnim objektima. O uslovima za vozače tek možemo da raspravljamo, od merenja vremena kao osnove formiranja grupa, vulkanizera, boksova, struje, broja Vc-a i tuseva, prostora za parkiranje, restorana i kafea. Uslovi na stazi su neuporedivi, zone za izletanje, ekipe sudija/redara koje rade svoj posao a ne zveraju u telefon dok čovek leži na stazi, ozbiljnih lekarskih ekipa, ekipa za uklanjanje oštećenih motorcikala. Jedina prednost Navaka je što je nama koji smo na severu države što je blizu. Ja razumem da Vi morate da formirate cenu u skladu sa svojim troškovima i u tome vas podržavam apsolutno, moje kao korisnika je da prihvatim ili odbijem da koristim Vaše usluge. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16916 Napisano Mart 4 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zašto bi te neko banovao zbog mišljenja na koje imaš pravo? Druga je stvar koliko je utemeljen deo onoga šta si izneo, ali besmisleno je da raspravljamo oko elementarno proverljivih stvari. Ako nadjes stazu po našim td cenama, da odlučiš nedelju dana pred td (ne 6 meseci ranije), da imaš zaštitu uplate ako padne kiša (nema bukvalno nigde!), da imaš mogućnost da uplatis pola dana (nema nigde da ja znam), da možeš besplatno da odustaneš (nema puno istih primera) i da besplatno dobiješ zdravstvenu uslugu koju je posle pada dobio, sećaš se, neko koga ti jako dobro znaš , javi i meni da idem. Navak ima puno mana, prvenstveno u katastrofalanom menadžmentu vlasnika, ali ne stoji dosta ovoga što si izneo. Ja razumem želju da staza bude što jeftinija i delim je i kapiram da dosta ogorčenje dolazi od toga. Ljudski je takođe dobre strane uzimati zdravo za gotovo, kao da su pale sa neba a ne da su plod nečijeg truda i ulaganja, a fokusirati se na mane. Razumem i to skroz. Zao mi je što te nećemo videti, ali naravno prihvatam to. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13567 Napisano Mart 4 (promenjeno) Ne silazi, 6025 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedna nepotrebna polemika. Niti vi imate zasto da se pravdate oko cene za uslugu koju pruzate niti neko ima razlog da polemise da li ima jeftinije ili nema. Jednostavno vi odredite cenu za vasu uslugu a na meni je da prihvatim ili ne prihvatim cenu. Ukoliko cena nikome ne bude adekvatna usluga ce ostati neprodata a ukoliko vecini bude adekvatna onaj kome je skupo moze samo da se nervira sto se lose udao Promenio Mart 4 član dvlns 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13567 Napisano Mart 4 Ne silazi, 6025 postova Prijavi odgovor kao problematičan E da a i gospodinu Alvirovicu mozemo svi da pljunemo pod prozor, on ima sta ima i za to trazi para koliko trazi tako da i za njega vazi isto pravilo, ako je skupo nece niko iznajmiti stazu ako nije hoce. Jedini problem je sto njemu izgleda ne znaci mnogo taj komercijalni deo upotrebe staze (bar ne za sada) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShoneGood 204 Napisano Mart 4 SC22, 423 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Svima sam Vam podelio po Srce ... Vidimo se na NAVAKUUUUU ...... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13567 Napisano Mart 4 Ne silazi, 6025 postova Prijavi odgovor kao problematičan Srce si pa da ti i ja vratim 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16916 Napisano Mart 4 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gde je jedno, tu je i drugo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1515 Napisano Mart 22 Drug član, 956 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Ima li nekih novosti? Nisam uspeo prosle godine, ali rado bih probao stazu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16916 Napisano Mart 24 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prijave i uplate za navak su već aktivne na sajtu. Krenućemo uskoro i sa promocijom, jer ima puno novosti, ali već sada je aktivno sve. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
juggernaaut 19 Napisano Mart 25 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Speed Triple 1200RS Prijavi odgovor kao problematičan Da li su ovi termini definitivni, ili mozemo ocekivati da ce biti dodatnih? Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16916 Napisano Mart 25 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo su aktivni termini. U ovom trenutku, ne očekujemo dodatne. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShoneGood 204 Napisano Mart 26 SC22, 423 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan 19 hours ago, severian said: Ovo su aktivni termini. U ovom trenutku, ne očekujemo dodatne. Pozdrav. Da li imate info o parkingu. Gde cemo biti smesteni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16916 Napisano Mart 26 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Unutra. To je uslov od koga ne odustajemo, jer sve drugo nije primereno gumama na grejacima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...