zdelija 20 Napisano Februar 6, 2023 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA NC750X 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, zanima me vase misljenje, Voge ili Benelli. Osim razlike jednocilindricni protiv dvocilindricnog motora, kakvo je vase misljenje? Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5380 Napisano Februar 6, 2023 Ne silazi, 4809 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Gledao i Voge i imali pregovore za test vožnju. U principu i Voge koristi provereno ogibljenje, ali bih prednost dao Benelliju. Finalna obrada mi deluje kvalitetnija na TRK. Ipak, skrećem pažnju da nisam vozio Voge te ne mogu da tvrdim kakav je u vožnji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3101 Napisano Februar 6, 2023 Drug član, 2304 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan U današnje vreme što se mene tiče...veće kubikaže i jedan cilindar su isključivo za oranje. Ne vidim svrhu jednog cilindra na autoputu ili magistrali osim mučenja agregata. Koliko sam video Vogue je više asfalt orjentisan, možda i grešim ali definitivno bih jedan cilindar ostavio samo za offroad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4764 Napisano Februar 6, 2023 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan @TAZZ sta ti kazeš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3101 Napisano Februar 6, 2023 Drug član, 2304 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, Markone88 je napisao: @TAZZ sta ti kazeš? On samo CF 800MT u ful opremi sa ZLATNIM ŽBIČNIM FELNAMA naravno za 9k! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdelija 20 Napisano Februar 6, 2023 (promenjeno) U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA NC750X 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovorima. Naravno i ja bih CF800MT, ali cena ;-) Promenio Februar 6, 2023 član zdelija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4018 Napisano Februar 6, 2023 Nemanja Stojanović, 1368 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam skoro sve njihove modele pre nego što sam otišao i uzeo Benelli. Od cele Voge ponude, 300DS mi je najzanimljiviji, veoma lepo ide, ali ne preko 100. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdelija 20 Napisano Februar 6, 2023 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA NC750X 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljam o Benelli TRK502X. Zanima me kakva je podrska i servis. Iskustva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SurdaBg 69 Napisano Februar 7, 2023 (promenjeno) U prolazu, 31 postova Lokacija: Београд Motocikl: Benelli TRK 502X Prijavi odgovor kao problematičan Е конкретно о Бенелију ТРК502 и свему везано за њега, имаш посебну тему са 80 и кусур страна. Па читај полако... Има брдо корисних информација и коментара, искустава власника и оних који су га пробали и возили, до оних који га нису ни пробали ни возили али се разумеју у све, чак имаш и комплексаше... Углавном, наћи ћеш све што те занима на једном месту. А мотор је јааааако коректан и испунио би захтеве великој већини потенцијалних возача. Поздрав Promenio Februar 7, 2023 član SurdaBg 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdelija 20 Napisano Februar 7, 2023 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA NC750X 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 726 Napisano Februar 7, 2023 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Ukratko Benelli ti je jedan kineski krs od koga je gori samo bavarski poluproizvod GS 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...