max80 2929 Napisano Februar 5, 2023 Drug član, 715 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Ekipo, ako nekome treba obuća je kao nova. Nošena svega desetak puta plafon. Kupio ih svojevremeno kao rezervnu varijantu za kraća putovanja, ali sam i tada uglavnom nosio čizme. Broj su 45. Za sada samo ovde oglašene. Kontakt u temi ili na 064/650-2325. Više slika na viber, ako treba. Nove prodaju za 60 evra, a ja ih dajem ovde za 3.000 din. Cena više nego korektna i fiksna je. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3003 Napisano Februar 5, 2023 Drug član, 1060 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Vde bi to moglo da se proba? Obično mi je problematična širina pa ne smem da uzimam ništa na slepo..Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2929 Napisano Februar 5, 2023 Drug član, 715 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan @Bokesmože u Beogradu. Voždovac, Vračar i Dorćol. Malo je širi model i meni je malo problematično stopalo, ali bolje svakako da se proba. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3003 Napisano Februar 5, 2023 Drug član, 1060 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan U BG sam tokom nedelje.Čujemo se sutra pre podne, pa ćemo videti šta može da se uradi.Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2929 Napisano Februar 5, 2023 Drug član, 715 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3003 Napisano Februar 6, 2023 Drug član, 1060 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Da se oglasim odmah, kako oglas ne bi stajao neaktivan.Video sam se sa našim drugom @max80 , na žalost, malo su mi tesne pa ih nisam kupio.Zbog ljudi koji će biti zainteresovani napomenuću da su moto patike odlične, skoro pa nove, lepo drze nogu u zglobu i udobne suni lagane.I cena je više nego korektna, žao mi je što nisu mogle biti moje.Max, hvala na gostoprimstvu i srećno sa daljom prodajom Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2929 Napisano Februar 6, 2023 Drug član, 715 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolega @Bokes. Žao mi je što nisu odgovarale i što si se iscimao, ali ono što je bitnije je novo poznanstvo i kratko, prijatno ćaskanje. Iskren da budem, bez bilo kakvog foliranja, skoro nisam upoznao prijatniju i kulturniju osobu. Kolega srećna kupovina i vidimo se na drumu Bože zdravlja Ponuda aktuelna, čekamo srećnog vlasnika. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2929 Napisano Februar 15, 2023 Drug član, 715 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2929 Napisano Mart 9, 2023 Drug član, 715 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Oglašene upravo i na KP, po malo većoj ceni. Cena za forum ostaje ista, pa napomenite u slučaju zvanja. Probiker patike/čizme - KupujemProdajem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2929 Napisano Mart 11, 2023 Drug član, 715 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Prodato na moje zadovoljstvo, preko foruma, uz još jedno upoznavanje i drugarsku komunikaciju. Kolegi @Hackyželim u zdravlju da ga služe. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 850 Napisano Mart 11, 2023 Zainteresovan, 560 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zadovoljstvo je obostrano. Hvala još jednom na gostoprimstvu i drugarskom pristupu, drago mi je da smo se upoznali i vidimo se na nekoj vožnji Bože zdravlje. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...