motoras 195 Napisano Januar 10, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan neverovatno lepe a takodje strasne i uzasne slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Januar 10, 2009 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sjajna tema ! Najbolja do sad ! Evo i od mene par dobrih, poznatih fotografija.... Hiroshi Hamaya Hiroshi Hamaya-A Rice-Planting Dorothea Lange-Migrant Mother Rene Burri, 1933 Zurich Alfred Eisenstaedt, V-Day 1945 Joe Rosenthal Henri Cartier-Bresson Henri Cartier-Bresson Henri Cartier-Bresson Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Januar 10, 2009 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Ovakve fotke se ne vidjaju bas svaki dan. Respekt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 10, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Mina, odlican izbor !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Januar 10, 2009 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo josh dve koja mi se svidjaju...pa da "ne kvarim" one gore black&white nek stoje ovde solo Kloie Picot Kloie Picot Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Januar 10, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan hehehe, ovo ona igra iz Ramba ali ne mogu da se setim koji deo, ali znam da ubija Ruse u Afganistanu :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 10, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo i nekoliko mojih radova, da mi Mikka vishe ne kuka: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 10, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan I josh: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 10, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan i josh... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2126 Napisano Januar 10, 2009 Skuteras, 3712 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Gremline, respect. Jedino sto te firer malo grdno pogledao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4805 Napisano Januar 10, 2009 Ne silazi, 5564 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Gremline, respect. Jedino sto te firer malo grdno pogledao Jes... ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 10, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan I jos neke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Januar 10, 2009 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan Gremline skidam kapu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 10, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Malo Eurosong-a.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 10, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan I josh malo Eurosong-a... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa22 6 Napisano Januar 10, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Arilje Prijavi odgovor kao problematičan Uh, dobro ubaci malo Eurosonga posle onog gore. Inace svaka cast! I ja skidam kapu!!! Btw, nisam znao da je tvoja ona fotografija Holbruka sa onim momkom iz OVK-a. To je cuvena fotka... :o Cini mi se cak da je taj komandant, kako vec bese se zvao, posle nastradao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 10, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan E bre Gremline ! pa nisi morao tako odjednom, slogirace se ljudi ! ;D A da spomenes one silne nagrade World press i ostalo ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 10, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uh, dobro ubaci malo Eurosonga posle onog gore. Inace svaka cast! I ja skidam kapu!!! Btw, nisam znao da je tvoja ona fotografija Holbruka sa onim momkom iz OVK-a. To je cuvena fotka... :o Cini mi se cak da je taj komandant, kako vec bese se zvao, posle nastradao... Jeste, nije mi bash bilo prijatno, kako bi rekao osecao sam se ko prase u Teheranu, posle su Ameri iz Holbrukovog tima kukali da ne saljem tu sliku jer ce "negativno uticati na mirovni porces" -- ali sam ja poslao i sutra je bila u svim novinama worldwide...Ameri odlepili... Da gospodin sa desne strane je posle par nedelja zalutao u shumi, a shuma je svachija, a u shumi je bio vuk.... E bre Gremline ! pa nisi morao tako odjednom, slogirace se ljudi ! ;D A da spomenes one silne nagrade World press i ostalo ! ;D Mikko, jel smem sad na spavanje ? Poslacu sutra josh, chasna pionirska rech... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 10, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan @Gremlin Naravno prijatelju moj ! ;D Evo par mojih ranih radova ;D Sport. Francuska '98 Kosovo. Ja sa ekipom ! ;D Bombardovanje. ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano Januar 10, 2009 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gremline odlične fotografije! Grdeličke klisure se sećam i okrene mi se želudac kada pogledam to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 10, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan A bre Mikko ako mi vidi kum ovu sliku voza zbog koje zamalo da dobije otkaz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 10, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan A bre Mikko ako mi vidi kum ovu sliku voza zbog koje zamalo da dobije otkaz... Hihihi ! ;D Kako si me iscimao taj dan ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 10, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan E sad si me navukao pa rondam po hardovima, svasta sam nashao.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 10, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan I jet ski.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Januar 10, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan ................................................................ Bez komentara............šokiran......................... Slike su do 00................................................ Ljudi svaka vam čast!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...