Vujka 1699 Napisano Jul 28 Drug član, 353 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan @R3MAX1989 Moj nosac je ootouno isti i kod mene drzi ne mrda. Probaj to sa gumom, ili sa gumenom rukavicom... @igor1992 Ja imam potpuno isti carplay, sljaka fino 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R3MAX1989 84 Napisano Jul 28 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: HONDA NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Problem je u ovoj kugli na koju je prikacen carplay koja ide u ovaj drzac. Stavio ssm gumu i dosta je bolje ali kugla kao da ima lufta levo desno (u pravcu kazaljke na satu i suprotno) i kad hoces taj sraf da stegnes on kao da je proklizao… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 965 Napisano Jul 28 Drug član, 851 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Ništa što malo super lepka ne može da reši 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 25178 Napisano pre 43 minuta Integrisan, 8167 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ko putuje, ili ima novca kupite Sygic i mir. Ja na fonu imam premium pirat koji radi odlicno ali nije azurirana neko vreme. Nasao sam i najnoviju na nekom nasem forumu ali nesto spominju, nemoj da telefon bude online kad pokreces bla bla... Ja sam ovom verzijom nemam frke pa nisam hteo da eksperimentisem. Koristio sam Gmaps, uradi posao, pokazuje radare i najveca prednost je sto ima gomilu objekata pa se ne moraju kucati adrese. Minus je jer je nasprav Sygica nepreglednija mnogo, ne pokazuje dozvoljenu brzinu na datom putu, izbaciji su opciju offline mapa za celu drzavu, ZASTO? Ko je mislio da je to pametno? Takodje napravila je nekoliko glupih gresaka na mom putu a okacicu slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 25178 Napisano pre 25 minuta (promenjeno) Integrisan, 8167 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Kucam putanju iz Makarske na Kravice i izaberem opciju preko Biokova. Znaci oznacena ruta, stisnem START, isteram iz dvorista i on me sjebe, odvede me preko autoputa Zagreb/Dubrovnik... 2. Na jednom kruznom toku mi kaze na drugi umesto treci izlaz. 3. Granicni prelaz Crveni grm. Umesto da produzim ovim putem 65, navigacija mi govori da idem levo (crvena strelica). Znaci stoje cunjevi i govori mi levo. Stajem, napred neka oronula kucica i rampa, nigde nikoga. Pitam kasnije na kafi kolegu iz Plavne koji tu zivi kaze ma taj prelaz je zatvoren odavno... Ako nije rekao tipa kad je HR usla u EU. Reko kako je to moguce da nije azurirano? 4. Na izlazu iz Mostara, navigacija vas vodi u prekrsaj! Pratim je, stajem i gledam kamiondziju ispred sebe i smeska se i govori mi ne mozes levo,samo desno. Vracam se u rikverc, pustaju me ljudi iz kolone da se ubacim i nastavim. ZELENA LINIJA JE ISPRAVNO. 5. Jos jedna nebuloza Google navigacije. Iz hotela Hana u Mostaru, umesto da vas jednostavno odvede na bulevar ona pokusava da vas nepotrebno uvali u ulicice. Umesto zelena putanja ona izabere crvenu gde jedva auto moze da udje... Promenio pre 23 minuta član Motorcyclist Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...