boza_kg 4756 Napisano Januar 22, 2023 Drug član, 3635 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, mick je napisao: X9 i SYM 250GTS sam ja imao sa mojih 130kg i 191cm visine sam se fino navozao i komforni su. Huh, preko 2m je poveličko bogami. Baš retko koji skuter može da odgovara. Ovde sam slikao kolezu koji je negde tih gabarita, 2.05 cm i oko 125+kg na mom Aglitiju, koji je inače jedan od retkih modela pogodnih za visoke, a mislim da ima najviši korman od svih koje sam video. Meni (191-2cm) skuterin inače savršeno paše, a kako njemu čuči procenite. Plus što nema ništa pametno za navedene parice, osim nekog poluraspada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SurdaBg 69 Napisano Januar 22, 2023 U prolazu, 31 postova Lokacija: Београд Motocikl: Benelli TRK 502X Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, boza_kg je napisao: Ovde sam slikao kolezu koji je negde tih gabarita, 2.05 cm i oko 125+kg na mom Aglitiju Делује да може да га вози. Мислим не ударају му колена у корман... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4756 Napisano Januar 22, 2023 Drug član, 3635 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Da, ne udaraju mu noge. Samo, skuter uopšte nije mali, naprotiv, a njemu nekako ko biciklica, Bar meni tako izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 1884 Napisano Januar 23, 2023 Zainteresovan, 739 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Dimenzije (dužina x širina x visina) 2335 mm x 965 mm x 1100 mm Međuosovinsko rastojanje 1549 mm 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SurdaBg 69 Napisano Januar 27, 2023 U prolazu, 31 postova Lokacija: Београд Motocikl: Benelli TRK 502X Prijavi odgovor kao problematičan Drugar jedan davno je vozio Hondu Sh300, a visok je blizu 2m, i kolko se sećam bila mu je fina za vožnju... Možda možeš i zo da pogledaš/probaš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kawazzr500 222 Napisano Januar 28, 2023 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Ajd da kazem i ja nesto, kratko... Pa de si bre Djokicu legendo nema te... Vozim zzr500, visok sam oko 185cm, tezina 115kg. E sad, koji savet da ti dam tacno, ne znam. Sve u svemu imas dosta saveta u postovima iznad. Samo mogu da ti kazem da se ja udobno smestim na Kawu zzr 500. Nema da me nesto posebno zulja, smeta. Sem malo polozaj nogu. Najverovatnije zbog moje visine. Ali vremenom naviknes se i nista strasno. Valjda preferira veca zelja za voznjom motora pa nista i ne smeta. Ako imas nekoga ko ima neki motor sedi i probaj. Da smo blize ja bih ti dao da probas moj motor. Ali s'obzitom na tvoje gabarite, pre bi ti lezao neki veci motor. Od sportaka od 600cc pa na gore. A sto se tice turing motora Transalp, Varadero, GS.... Jedino resenje ti je da sednes na neki motor i da vidis sta i kako, da li se ti tu uklapas. Ja bih tako. U mom slucaju vozio sam samo sportske motore Suzuki i Kawasaki, vise tudje ne moje ali od 600cc. Sada vozim slabiji od 500cc i nisam toliko primetio neku razliku u neke gabarite ima ih malo ali ne smeta mi, uklapam se Ne znam samo za koju namenu ti treba motor, po ovome sto si napisao mogu slobodno da kazem da ces ti sigurno i na duze staze ici. Tako da samo bi ti turing odgovarao s'obizom na tvoju gradju. Sve drugo bi ti bilo neudobno. Mozda neki skuter ako te to zanima. Ali tu ima jos jedna stavka, a to je nemas puno A. P.S. Probaj druze neki motor i videces sta i kako, nista dok ne probas veruj mi. Tu ce vec dosta stvari da ti se same kazu. Pozdrav i srecno u odabiru i kupovini samo polako i ne zuri budi strpljiv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vucko991 64 Napisano Februar 1, 2023 U prolazu, 10 postova Lokacija: Arilje Motocikl: BMW r1200r, TOMOS T14m, Piaggio x9 250 Prijavi odgovor kao problematičan Razmisli o Yamahi Virago 535, A2 kategorija, ima i Virago 125 u A1 kategoriji, malo je kraći od 535 ali za kuća-škola može da prođe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tošbo 214 Napisano Februar 1, 2023 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki GPX500R, Yamaha SR125, Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Vucko991 je napisao: Razmisli o Yamahi Virago 535, A2 kategorija, ima i Virago 125 u A1 kategoriji, malo je kraći od 535 ali za kuća-škola može da prođe. Mislim da je to minijaturno za bilo koga iznad 185 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...