milosm 67 Napisano Septembar 29, 2023 U prolazu, 36 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Rastadoh se ja sa Sym-om, zamenio za Zontes 350T. Iskreno mi zao, mnogo je Sym zgodniji za grad, al me djavo poterao. Mozda se jednoga dana vratim, jer mi je Sym bas zgodan. Zaboravih, pisao sam negde kako sam probusio zadnju gumu, kupio Michelin City Grip2, i deluje mi za to malo voznje da je bolja od fabricke CST. Hteo bih da poklonim probusenu CST gumu ako ikome znaci, ali nemam dovoljno postova da ostavim oglas da poklanjam. Dakle: Poklanjam CST zandnju gumu, probusio sam je, vulkanizer je rekao da moze da se zakrpi (500din), ali sam ja hteo novu. dimenzije: 120/80-14 godiste 2021. Presla oko 3.5k km, god dana vozena, dobra je sara. Nemojte zameriti sto mogu samo licno da je predam, ili ostavim negde oko naselja Stepa BG, ne mogu da saljem brzom postom. Ko prvi posalje poruku, cekace ga. Ako nikome ne treba, bacicu je za 7 dana. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mugos 195 Napisano Septembar 30, 2023 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM Simphony ST 200i Prijavi odgovor kao problematičan Daću ti ja Symčeta ako ti fali, da se menjamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosm 67 Napisano Septembar 30, 2023 U prolazu, 36 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Poklonio sam gumu kolegi! Pre 1 sat, Mugos je napisao: Daću ti ja Symčeta ako ti fali, da se menjamo Heh, cek jos malo da izgustiram Zontesa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mićun011 1 Napisano Novembar 17, 2023 (promenjeno) U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Symphony St 200i Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi.... Kupio sam prvi motor pre mesec dana... Još nisam položio za A, pa motor stoji u garaži. Još nisam prešao ni 300km pre prvog servisa. Razne savete sam čuo, šta raditi sa motorom zimi, ali od ljudi koji mi bas i ne ulivaju poverenje.... Ako moze mala pomoć, da li se akumulator skida, ili ne, kako motor da se spremi za zimu, bio bih zahvalan. Promenio Novembar 17, 2023 član Mićun011 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15772 Napisano Novembar 17, 2023 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ne trebaš ništa spektakularno raditi. Prvo i najvažnije.....zameni ulje obavezno. Puno je opiljaka, ne bi valjalo da ostane u agregatu tokom zime. Kad zamenis ulje, napumpaj gume za 0.3b više od propisanog, skini - klemu sa baterije i gasi svetlo. Možeš baciti nešto preko čisto zbog prašine i to ti je to. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mićun011 1 Napisano Novembar 17, 2023 (promenjeno) U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Symphony St 200i Prijavi odgovor kao problematičan Prešao sam 30-40 km od kupovine.... Još nisam prešao 300km, da ga razradi pre prvog servisa. Svetlo ne može da se gasi. Kako dam kontakt, samo se pali... Tako je fabrički Promenio Novembar 17, 2023 član Mićun011 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15772 Napisano Novembar 18, 2023 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Bas si malo prešao, vidi da naguras 200 - 300km nekako zarad zamene ulja. Pod gašenjem svetla nisam mislio na motorinj već na garažu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mićun011 1 Napisano Septembar 18 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Symphony St 200i Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima.... Od prvog februara prešao sam 5000km i zato se tiče vožnje po gradu, prezadovoljan sam... Ima sam dva izleta po Srbiji od nekih 250km i mogu reci da sam zadovoljan. Potrošnja u gradu se kreće od 3,2 do 3,6 l/100km. Treba mi savet, vezano za skidanje katalizatora. Čitao sam svašta, a ne znam ništa o tome. Da li je moguće skinuti katalizatora iz auspuh i ako jeste, koje su prednosti i mane? Pozdrav kolegama i hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11002 Napisano Septembar 18 Ne silazi, 2190 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Zasto da skines katalizator? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mićun011 1 Napisano Septembar 18 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Symphony St 200i Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, cezarpa je napisao: Zasto da skines katalizator? Navodno, kad se skine, dobija se 2ks Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7117 Napisano Septembar 18 Drug član, 2982 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Mani se. To te neće spasti samo ćeš usrati savršen motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mićun011 1 Napisano Septembar 18 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Symphony St 200i Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Andrej_Hotstepper je napisao: Mani se. To te neće spasti samo ćeš usrati savršen motor. Hvala.... To mi je i trebalo. Neko da mi kaže, ko se razume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2496 Napisano Septembar 19 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Koliko troši 125-ca, ako ima neko da je vozio duže i merio potrošnju, ne otprilike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2151 Napisano Septembar 19 Drug član, 969 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan 2.8 - 3.1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11002 Napisano Septembar 19 Ne silazi, 2190 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo za 125ccm,da nije karburator verzija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4806 Napisano Septembar 19 Drug član, 1870 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo? Ovo je smešna potrošnja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4741 Napisano Septembar 19 Drug član, 3622 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nije mnogo ni slučajno, ali novi Euro5+ skuteri troše i manje. Kome je to bitno naravno. Novi Kymco Sky Town, recimo, pišu novinari, troši 2-2.1 l na 100 km, a jači je od Sym Symhony modela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2151 Napisano Septembar 19 Drug član, 969 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan A brate i meni neki kažu kad dođu u salon da im troši manje. Otkud znam, možda postoji neko ko vozi skuter 125 po gradu u okviru ograničenja, uvek sam na skuteru, na vr gasa, njemu i troši 2.2.Ja sam izneo potrošnju za ST125i AC. Mereno od čepa do čepa. Relacija Rakovica - Voždovac. Nekad u dvoje Rakovica -NBG - Voždovac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mugos 195 Napisano Septembar 19 (promenjeno) Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM Simphony ST 200i Prijavi odgovor kao problematičan sym symphony st 200 i Ovo 3litre je sa ženom. Promenio Septembar 19 član Mugos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2151 Napisano Septembar 19 Drug član, 969 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovo na ST200 je skroz super potrošnja.P.S. vezano za snagu. Da se ne vraćam sad ko je pisao, treba obratiti pažnju na dijagram gde je snaga.Npr ST125 LC ima skoro pa identičnu snagu kao ST200AC ali na 200 je pik snage na malo manje obrtaja i njutni veći takođe na manje obrtaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4741 Napisano Septembar 20 Drug član, 3622 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam dal se tripujem, al mi se čini da mi skuter troši najviše goriva kad ga ne vozim Mislim, dok su trajale ove vrućinštine od 40 stepeni, imao sam utisak da gorivo vetri iz rezervoara, ako ga neki dan ne palim, i to baš primetno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mugos 195 Napisano Septembar 20 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM Simphony ST 200i Prijavi odgovor kao problematičan Na šta ti voziš? Alkohol???' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4741 Napisano Septembar 21 Drug član, 3622 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa pola pijem, pola skuteru dajem Moram da proverim dihtung od čepa rezervoara, možda pravi promajicu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7117 Napisano Septembar 21 Drug član, 2982 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan On 9/18/2024 at 9:10 PM, Mićun011 said: Hvala.... To mi je i trebalo. Neko da mi kaže, ko se razume Oprosti? I to što kažeš.. Šta ja znam o motorima.. Ja sam sladoledžija.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mićun011 1 Napisano Septembar 29 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Symphony St 200i Prijavi odgovor kao problematičan On 21. 9. 2024. at 10:21, Andrej_Hotstepper je napisao: Oprosti? I to što kažeš.. Šta ja znam o motorima.. Ja sam sladoledžija.. Nista loše nisam mislio.... Ja se stvarno ne razumem i mislim da sam se normalno zahvalio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...