Biker Q 1657 Napisano Januar 22, 2023 (promenjeno) Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Srecno bilo, a ja posto je tema srecnog slova da je iskoristim da objavim da bi menjao moju FJ1200 za nesto srodno temi. Idem van asfalta def, sada koristim yugisu za to unisticu ga totalno.... Ako ima ponuda moze viber 0658928652 da razmenimo slicke. S tim sto bi ja mogao i nesto "pitomije" kao TA, ST i sl Promenio Januar 22, 2023 član Biker Q 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 623 Napisano Januar 22, 2023 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Jel da da mi dobro stoji:takoje: Kupljen Dominator 250:jee1:Odličan! Očekujemo temu, malo toga ima o ovom modelu na forumu. Sa srećom da služi!Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1810 Napisano Januar 22, 2023 Drug član, 1229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Borkosan je napisao: Odličan! Očekujemo temu, malo toga ima o ovom modelu na forumu. Sa srećom da služi! Sent from my iPhone using Tapatalk Hvala. Biće tema verovatno, mada ja o ovom motoru još uvek ne znam nista. Morace bivši vlasnik @kole24 malo da uskoci i pripomogne, pošto je veoma upućen koliko vidim. Moj utisak za ono malo što sam ga vozio je da ide opako dobro i voli da ide u obrtaje. Biće malo i nekog majstorisanja svakako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1600 Napisano Januar 23, 2023 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10430 Napisano Januar 23, 2023 Ne silazi, 2363 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1810 Napisano Januar 23, 2023 Drug član, 1229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan @VLAD81 @Blaza Hvala ljudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7627 Napisano Januar 23, 2023 Drug član, 3147 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Baš je lep! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2457 Napisano Januar 23, 2023 Andragog, 5024 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan UUUU odličan motor. Čestitam !!!! Stariji brat od CRF250-300L Markeztomic... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 336 Napisano Januar 23, 2023 Zainteresovan, 396 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Registracija džabe , potrošnja nula. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...