Bokes 2982 Napisano Februar 4, 2023 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Pa ko te terao da pitaš... Da vi'š sad kad opletemo!Farbaj u žuto!Šalim se, meni se dopala ona tvoja ideja sa sivom bojom, ali kad si slikao na motoru deluje da se ne uklapa jer se mašina ne vidi iz pozicije iz koje se vide slova...E sad, kako bi bilo kad bi pozadina (slova) bila crvena a ta plastika siva?Ili da plastika ostane srvena a da pozadinu ofarbaš u sivo pa da slova budu sive boje kad to vratiš?Probaj sa nekom alu folijom koju ćeš da prisloniš iza...Tako fabrički mi skroz bezličnoПослато са M2007J3SG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1905 Napisano Februar 4, 2023 Drug član, 1049 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Uhh, dve dobre ideje. Ovako fabrički se slova i ne vide, mislim da bezveze davim ovim glupostima jer nekome kofer sluzi samo kao 'kofer'. Meni svaki detalj znaci na motoru, pogotovo sitnice. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2982 Napisano Februar 4, 2023 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Ali ako ćeš da slova budu crvena onda neka to bude ona reflektujuća traka, za kamione Pa da se vidi kad te osvetle tudji farovi.Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21585 Napisano Februar 4, 2023 Integrisan, 9420 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, N.F.S. je napisao: Ispod, na kofer zalepi crvenu katadiopter traku... Da se uklopi sa crvenim motorom. Predlozio i ja isto na prethodnoj strani Sivo (lepo ofarbano) i crvena slova taman... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1905 Napisano Februar 4, 2023 Drug član, 1049 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan pre 44 minuta, N.F.S. je napisao: Predlozio i ja isto na prethodnoj strani Sivo (lepo ofarbano) i crvena slova taman... Nisam te razumeo Nešo, izvini! Ja sam mislio da na donjoj površini kofera zalepim traku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21585 Napisano Februar 4, 2023 Integrisan, 9420 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Napravices ti to kako treba! Siguran sam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1905 Napisano Februar 5, 2023 (promenjeno) Drug član, 1049 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je muka bila skinuti farbu, ne pomišljam više na farbanje. Sad mi nekako dobija celinu kad je ispolirano. Послато са SM-G960F помоћу Тапатока Promenio Februar 5, 2023 član Zlatko LA 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21585 Napisano Februar 5, 2023 Integrisan, 9420 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Super lepo! Svidja se i meni tako 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1905 Napisano Februar 5, 2023 Drug član, 1049 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Neverovatno lepo koferče, jedno od najlepših malih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Februar 5, 2023 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Zlatko LA said: Neverovatno lepo koferče, jedno od najlepših malih. Vidis da nije bitna velicina 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1905 Napisano Februar 5, 2023 Drug član, 1049 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Markone88 je napisao: Vidis da nije bitna velicina Bolje mali ali pun, nego veliki a prazan, kofer. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1905 Napisano Februar 6, 2023 (promenjeno) Drug član, 1049 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Sajle kvačila i prednje kočnice su ušle u proces, to zna da traje duže vreme tako da je sad prilika. Old fashion podmazivanje sajli. Koristim ulje Castrol 10W50 ful sintetik koje sam imao od prošlog servisa na Fazeru. Ovo sa rebrastim crevom je pun pogodak. Послато са SM-G960F помоћу Тапатока Promenio Februar 6, 2023 član Zlatko LA 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3459 Napisano Februar 6, 2023 Drug član, 1101 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je lakse sa termo izolaciom. Zagrejes u donjem delu i napravi lepo levak da sve ode gde treba. Bice to jedan lep motor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1905 Napisano Februar 6, 2023 Drug član, 1049 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, Vampa je napisao: Mozda je lakse sa termo izolaciom. Zagrejes u donjem delu i napravi lepo levak da sve ode gde treba. Bice to jedan lep motor Slazem se u potpunosti ali ovo je bilo pri ruci. Pusti koju kap ispod trake ali ne škodi mu. Sajla za kvačilo je nova pa se ulje spustilo za 10 min. Ova za kočnicu je bila skroz ukočena. Do sutra bi trebalo i nju da probije. Toliko je lep da sam se opet vratio na isti. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1905 Napisano Februar 7, 2023 (promenjeno) Drug član, 1049 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Veliko hvala @Biker Qna ovom poklonu! Delić koji kompletira slagalicu, jeste malo ali veoma mnogo znači. Inace bih morao ovo da platim 35e da nije bilo Milana. Ostaje samo da ih ofarbam jer su različite boje. Послато са SM-G960F помоћу Тапатока Promenio Februar 7, 2023 član Zlatko LA 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1905 Napisano Februar 7, 2023 Drug član, 1049 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan E sad je sve pod konac, zahvaljujući dobrim ljudima. Послато са SM-G960F помоћу Тапатока 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1638 Napisano Februar 7, 2023 Drug član, 1710 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Da sam znao da ces da slikas da operem malo, osmirglam. Odmah si sredjivao, svaka cast. U zdravlju da se vozis. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1905 Napisano Februar 7, 2023 Drug član, 1049 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, Biker Q je napisao: Da sam znao da ces da slikas da operem malo, osmirglam. Odmah si sredjivao, svaka cast. U zdravlju da se vozis. Da nije bilo Paraćina ne bi ništa od ove teme bilo! Šmirglanje i čišćenje mi uopšte ne pada teško. Pošto je bilo hladno vreme koristio sam jači fen (industrijski ili kako već) da osuši boju. Uglavnom sve radim odmah kad je motor u pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1905 Napisano Februar 24, 2023 Drug član, 1049 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Jedno ulično svetlo i već sija. Послато са SM-G960F помоћу Тапатока 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kawazzr500 222 Napisano Februar 24, 2023 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Zlatko LA je napisao: Jedno ulično svetlo i već sija. Послато са SM-G960F помоћу Тапатока Lep kao lutka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1905 Napisano Februar 24, 2023 (promenjeno) Drug član, 1049 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno! Još lepši uživo. Promenio Februar 24, 2023 član Zlatko LA 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1905 Napisano Mart 21, 2023 Drug član, 1049 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Zamenjeno ulje danas, ispustio sam bistro ulje. Ovo je lepo videti. Šapuće samo tako! Послато са SM-G960F помоћу Тапатока 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1905 Napisano Mart 23, 2023 Drug član, 1049 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je odstojnik zadnjeg točka koji sam upravo sredio, nije bilo teško. Послато са SM-G960F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2982 Napisano Mart 23, 2023 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Ladno si stavio gedoru umesto njega! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1905 Napisano Mart 23, 2023 Drug član, 1049 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Ko će ga sad polirati, gedorica i tras! Kad mi zatreba 19-ka, lepo skinem točak i zavrsim posao i vratim ponovo nazad. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...