strugar 7 Napisano Januar 6, 2023 U prolazu, 1 post Lokacija: Požarevac Motocikl: Honda CBF500A Prijavi odgovor kao problematičan Zovem se Ivan i živim u Požarevcu. Budući da već preko pola veka volim dva točka i ostale mašinske sklopove koji voze dušu, sramota što sam tek sad rešio da vam se pridružim na forumu. Pratio sam ja vas kad god mi nešto škripalo i trebalo pa možda i ja kažem koju pametnu i pomognem nekom. Vozilo se i popravljalo svašta a sad se vozi crna Honda cbf 500 A. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5316 Napisano Januar 6, 2023 Drug član, 1898 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8228 Napisano Januar 6, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8005 Napisano Januar 6, 2023 Drug član, 2110 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8009 Napisano Januar 6, 2023 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
URKE 80 35 Napisano Januar 6, 2023 U prolazu, 53 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav!Послато са Redmi 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Januar 6, 2023 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 3839 Napisano Januar 6, 2023 Drug član, 462 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao zemljak, vidimo se na putu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1569 Napisano Januar 6, 2023 Zainteresovan, 428 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivchaNB 505 Napisano Januar 6, 2023 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda Pantheon Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Januar 7, 2023 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9611 Napisano Januar 7, 2023 Ne silazi, 2264 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...