the_doctor 7769 Napisano Decembar 31, 2022 Drug član, 809 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Dok ne izleti nešto novo po akcijskoj ceni u obzir dolazi neka manje nošena polovna, pa ako neko ima neka ponudi. Koža obavezno, poželjno Alpinestars, sa pripadajućim protektorima... Moje dimenzije: 183cm, 98kg. 56, 58 ili 2xl, 3xl odokativno zavisi od "kalupa"? Udrite s ponudama, i hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1886 Napisano Decembar 31, 2022 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, the_doctor je napisao: Dok ne izleti nešto novo po akcijskoj ceni u obzir dolazi neka manje nošena polovna, pa ako neko ima neka ponudi. Koža obavezno, poželjno Alpinestars, sa pripadajućim protektorima... Moje dimenzije: 183cm, 98kg. 56, 58 ili 2xl, 3xl odokativno zavisi od "kalupa"? Udrite s ponudama, i hvala unapred. Imam ja, ali bih prodao u kompletu sa pantalonama. Dainese Superspeed 3, perforirana, vel. 56, apsolutno bez tackice. Pantalone Dainese Alpha, perforirane, vel. 54, isto bez tackice. Bolesno odrzavano sa profesionalnim sredstvima. Ja sam tih dimenzija sto si naveo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7769 Napisano Decembar 31, 2022 Drug član, 809 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @DjoleLO Osećaš li se kad debelo s tim dimenzijama, i da imaš viška? Pitam za druga. Daj cenu, nisu 'lone na odmet, mada mislim da mi to u kompletu probija budzet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1886 Napisano Decembar 31, 2022 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, the_doctor je napisao: @DjoleLO Osećaš li se kad debelo s tim dimenzijama, i da imaš viška? Pitam za druga. Daj cenu, nisu 'lone na odmet, mada mislim da mi to u kompletu probija budzet. Ja sam se ugojio na 105, pa jos kad stavim ispod Dair- osecam se k'o rumunski gimnasticar Ne bih ispod 700€, ali je vrhunsko u vrhunskom stanju. Mazem i cistim sa Chemical guys. Na slikama se cakli, ali je krema neutralna, tj. ne sjaji, nego daje prirodni izgled 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Decembar 31, 2022 Prijavi odgovor kao problematičan 56 ce ti biti malo. Meni je 56 Polo kozna sa protektorima bila mala, kad sam imao 92 kg, a sad imam 97 i nema sanse da je zakopcam. Visok sam 185. Doduse ja imam pivski stomak, ali nema veze, to je slicna visina i kilaza. Mislim nista bez 58...Pogotovo ako vozis kad je hladnije, pa ispod obuces nesto deblje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1886 Napisano Decembar 31, 2022 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Pingvin37 je napisao: 56 ce ti biti malo. Meni je 56 Polo kozna sa protektorima bila mala, kad sam imao 92 kg, a sad imam 97 i nema sanse da je zakopcam. Visok sam 185. Doduse ja imam pivski stomak, ali nema veze, to je slicna visina i kilaza. Mislim nista bez 58...Pogotovo ako vozis kad je hladnije, pa ispod obuces nesto deblje. Zavisi od proizvodjaca... Ja nosim 54, a 56 uzeo zbog Dair (kazu treba broj vece zbog eventualnog aktiviranja) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 77 Napisano Januar 1, 2023 Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan https://m.kupujemprodajem.com/motocikli-oprema-i-delovi/odeca/dainese-kozna-jakna-letnja-2xl/oglas/145108977#mhs0-1672559454913 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7769 Napisano Januar 1, 2023 Drug član, 809 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @DjoleLO Hvala na ponudi. Budzet mi je manji @Pingvin37 To to, duks je neki u planu ispod, za leto imam mesh, zato sam i napisao brojeve naširoko. Dok ne probam, ne kupujem. @Master Z-ed Hvala na ponudi, ipak nešto manje nošeno, više ka novijem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano Januar 1, 2023 Bad Boy, 169 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas nekog preko da iscimas,ja imam slicnu od istog proizvodjaca.po meni odlicna jakna https://www.bonmoto.sk/ayrton-bunda-evoline-blackfluo-yellow/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7769 Napisano Januar 5, 2023 (promenjeno) Drug član, 809 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko iskustva sa ovim brendom ili konkretno ovim primerkom? Dzaba parice za nov kožnjak sa svim protektorima? Edit: Otpada. Našao temu o brendu. Promenio Januar 5, 2023 član the_doctor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Januar 5, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam iskustvo sa brendom, ali ne sa kozom u tom brendu. Brend kao brend nije los za te pare. Pre 6,7 godina mi je delovao povoljno, te jakne mi i dan danas traju. Imaju neki odvratan miris, ipak je to nisko budzetna proizvodnja, al nisu se godinama raspale, sluze ok. Sada vec u ponudi, pogotovo na akciji ima i drugih brendova slicnog cenovnog ranga. Pogledaj za kozu DD Moto Ruma. Furaju neke poljske moto brendove, bilo je oko nove godine dobrih popusta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7769 Napisano Januar 5, 2023 Drug član, 809 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @Pingvin37 Hvala na sugestiji, odmah bacam pogled na Rumljane Ovaj me brend, PGS, odbio u prvim redovima: duva kroz rajsfešlus, puštaju vodu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12561 Napisano Januar 5, 2023 Ne silazi, 7335 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Dobra kožna jakna teško da može ispod 400 eur. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7769 Napisano Januar 6, 2023 Drug član, 809 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @Alekre Pokušavam nešto da izbalansiram za manje para ako je izvodljivo, jer "zimske" vožnje su mi retke, s toga će se i redje nositi. Jesi li poznata iskustva sa Richom i Shimom, brendove koje drži DD? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 361 Napisano Januar 6, 2023 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam Oxford koznjak sredinom 2020. i i dalje je u dobrom stanju, a nosim ga od 10c do 20c, sa razlicitim slojevima. Vrlo sam zadovoljan. Tada je bio oko 200e u Barelu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4251 Napisano Januar 6, 2023 motoras, 2454 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Da se samo ubacim u temu,u vezi Shima opreme. Bio sam pre neki dan u DD, izbor je bas odličan. Ima svega. Nisam gledao kožne jakne, ali sam u oktobru dobio na poklon kožne rukavice Shima koje stvarno izgledaju odlično. Nisam ih još probao na motoru, ali materijal i šavovi su super. Prsti dobre dužine, protektori na mestu... Mi ćemo verovatno uzeti i neku jaknu, ali gospođa više preferira "goretex" materijale. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7184 Napisano Januar 6, 2023 Drug član, 2996 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan PGS kožne rukavice sam imao 6-7 godina, jedne od najboljih ikada. Obožavao ih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7769 Napisano Januar 9, 2023 Drug član, 809 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Pazarena Shima u DDu. Malo tanja koža nego što sam planirao, al svi protektori uključeni, lufteri, cena sasvim ok...pa ajde. Testiram pa javim 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Januar 9, 2023 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da javljas nego kupi litru čokoladnog mleka i zovi da častis. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka75 105 Napisano Januar 19, 2023 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: BMW R1200GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na sajmu pre par godina kupio IXS koznu jaknu i odusevljen sam. Ne znam gde sam bese kupio ali izguglaj i naci ces. Bila nova 400€ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...