MaxiS 2593 Napisano Decembar 24, 2022 Drug član, 1511 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, prodajem iphone 11 64gb u bledo zelenoj boji. Telefon sam kupio cerki 12.12.2022 i platio ga 76.100 din sa originalnim punjacem. Gotovinski. Dete ima 13 godina i nije zasluzila da ga ima. S toga ga i prodajem. Telefon je star 10-tak dana i podvuko joj se ispod kreveta. Stoga ima i blage ogrebotine sa prednje i zadnje strane, kako sam ga izvlacio. Nije nista strasno, ali nije neogreban i ako je nov odnosno, star 10 dana. Sve se na slikama vidi. Ne ometano radi. Placen je 700e, a prodajem ga za 400e iz gore navedenih razloga. Meni to ne treba, Samsung sam fan, hteo da ispadnem dobar otac, ali, jednostavno nije zasluzila. Telefon nece biti na oglasima, jer mi je prosto zao da ga poklomim nekome. Ponudicu ga mozda jos na jednom forumu i najblizim prijateljima. Srce mi se cepa za bacene pare Telefon ide sa originalnim punjacem, koji sam platio 4.100 din. Originalnom kutijom i kopijom fiskalnog, jer je jelte, moj princeza i to izgubila. Garancija vazi 2 godine i vazi uz kopiju fiskalnog. Telefon sam resetovao na fabricko. Realno, telefon lepo izgleda, ali je red da napomenem sve. Mozda moze i nekim poliranjem da se sve ovo sveda na minimum. Ja jednostavno nemam volje Trudio sam se da slikama sve obuhvatim. Kako nisu to malo pare a verujem da smo daleko, mogu i viberom da prikazem telefon. 065/552 882 5 Mogu i poruke ovde na pp 1 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3256 Napisano Decembar 24, 2022 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Srce ti se cepa za bačene pare, ali ćeš svom detetu uzeti ono što si mu dao? Pokazaćeš mu da nije vredno toga? Bolje prodaj motor. Ne treba ti. 1 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7704 Napisano Decembar 24, 2022 -, 1747 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan A da stavis ti to u ormar neko vreme? 5 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Decembar 24, 2022 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan MaxiS totalno te podrzavam da i ako si na gubitku treba detetu objasniti da neke stvari treba zasluziti a i da ih lako moze izgubiti bahatoscu. Bilo kako bilo, treba danasnju decu malo spustiti na zemlju( ja ih imam dvoje i jedva se borim sa danasnjim, groznim ponasanjima roditelja i jos gorim ponasaljem njihove dece). Stoga podrska. Jupiter Druze voleo bih znati imas li decu i znas li da nije nas brat pogresio da bi prodao motor nego njegovo dete, stoga razmisli jos jednom ser Brate u pravu si. Neka ga odlozi na neko vreme. I za dve godine bice dobar i atraktivan telefon 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3256 Napisano Decembar 24, 2022 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 12 minutes ago, Baki Vrsac said: MaxiS totalno te podrzavam da i ako si na gubitku treba detetu objasniti da neke stvari treba zasluziti a i da ih lako moze izgubiti bahatoscu. Bilo kako bilo, treba danasnju decu malo spustiti na zemlju( ja ih imam dvoje i jedva se borim sa danasnjim, groznim ponasanjima roditelja i jos gorim ponasaljem njihove dece). Stoga podrska. Jupiter Druze voleo bih znati imas li decu i znas li da nije nas brat pogresio da bi prodao motor nego njegovo dete, stoga razmisli jos jednom ser Brate u pravu si. Neka ga odlozi na neko vreme. I za dve godine bice dobar i atraktivan telefon Imam, i vrlo je verovatno da o vaspitanju i zdravom roditeljstvu znam više od vas dvojice zajedno. No dobro, isto tako poštujem i individualnost, i ne mislim da mogu promeniti svet. Šteta što mi ne treba telefon, ovo je dobra prilika. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2593 Napisano Decembar 24, 2022 (promenjeno) Drug član, 1511 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Jupiter je napisao: Srce ti se cepa za bačene pare, ali ćeš svom detetu uzeti ono što si mu dao? Pokazaćeš mu da nije vredno toga? Bolje prodaj motor. Ne treba ti. Upravo. Svaka skola se placa. Platicu ja, ali ce platiti i ona. Ja novcem, a ona gubitkom materijalne stvari. Sve u zivotu mora da se zasluzi. Novac radom, postovanje, uzvracenim postovanjem. Nekom drugom prilikom, mozda dobije bolji, a mozda ne. Promenio Decembar 24, 2022 član MaxiS 3 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2593 Napisano Decembar 24, 2022 Drug član, 1511 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, ser je napisao: A da stavis ti to u ormar neko vreme? Mozda i ovo. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drelens 377 Napisano Decembar 24, 2022 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSR 600, APN 4 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj druze prodavati. Proci ce te. Ja sam imao slicnu situaciju. Nisam ga prodao nego sklonio na nedelju dve. Nakon toga kada sam i dao telefon bilo je par puta i oduzimanja na mesec dana, jednom cak i 3 meseca. Po zasluzi. U kazni sam im davao neku staru nokiju uz objasnjenje da treba da budu u kontaktu sa drugarima i sl. U mom slucaju bilo je itekakovog efekta. 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3053 Napisano Decembar 24, 2022 8-bit, 1880 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan U istoj sam situaciji, ćerka 13 godina. Kada sam video da ponašanje ne ide u dobrom pravcu telefon je prvo bio ograničen i na kraju oduzet. Društvene mreže takve kakve su - tik tok i viber grupe su zlo. Naša deca učestvuju u jednom velikom eksperimentu i niko ne zna u kakvu ličnost će da izraste dete koje je socijalnu inteligenciju razvilo na tik toku. Posle par meseci primetim poboljšanje i dobila je nov telefon, ali vremenski ograničeno u toku dana. Isto se pominjao IPhone kao želja, možda sam i u situaciji da ga kupim, ali mi ne pada na pamet, sve po zasluzi. @MaxiS samo smireno, na sitnije gluposti progledaj kroz prste, na veće reaguj. Moraš zadržati autoritet, a da bi to uspeo, po mojoj nekoj teoriji, potrebno je dozirati strogoću ekponencijalno. Na sitnice se praviti blesav, ali kad ponašanje pređe neku granicu biti veoma strog. Možda i lupam gluposti, ali nažalost prepušteni smo sami sebi i random likovima po forumu da nam dele savete 5 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 941 Napisano Decembar 24, 2022 Ol' dirty bastard, 608 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Jupiter said: Imam, i vrlo je verovatno da o vaspitanju i zdravom roditeljstvu znam više od vas dvojice zajedno. No dobro, isto tako poštujem i individualnost, i ne mislim da mogu promeniti svet. Šteta što mi ne treba telefon, ovo je dobra prilika. E jadna je ta sto ti dozvolila da joj napravis decu. 1 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1110 Napisano Decembar 24, 2022 (promenjeno) Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Pre kupovine si odlucio da ga je zasluzila a sada joj ne treba kazna vec neka koristi tako izgreban telefon. U celoj prici ne vidim kako je ona kriva sto si izgrebao telefon koji joj je ispao iza kreveta. Mom sinu stalno nesto ispada iza i nisam mu bacao te stvari vec pomerim krevet i vratim njemu Promenio Decembar 24, 2022 član zlatkojov Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5439 Napisano Decembar 24, 2022 Drug član, 2493 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan A za pocetak ne das 700e na telefon detetu od 13god. Sem ako nemas primanja tolika da ti 700e ne znaci nista, ako je tako onda ok... 1 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1704 Napisano Decembar 24, 2022 Drug član, 1209 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Ova tema ako ne ode pod kljuc, otići će pogrešnim pravcem. Otac sam takodje 2 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4769 Napisano Decembar 24, 2022 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa Tomicem da treba da se cak obrise ova tema. Kad se oglasava nesto, najbolje da se napise cena i to je to, jer svako ima nesto da kaze o nekoj sitiaciji. Ja se slazem sa Milanom, greska je sto si kupio skup telefon detetu (treba nesto sto ti je pristipacno, da ne razmisljas vise o tome). Ako nesto poklonis, taj neko ako moze to nesto i da baci, ne treba poklon da se uslovljava. Takodje, mora da zna da postuje neke vrednosti, pa bi najbolje bilo da nosi sad tako izgreban telefon, i da joj kazes sledeci dobijas za jedno 3 godine. A za roditeljstvo, svako ima pravo da vaspita svoje dete kako zeli, ne treba se tu mesati, i ne treba pokusavati vaspitavati tudju decu na svoj nacin. Mora svako kako zeli, a priroda ce da odradi ostalo. 2 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7704 Napisano Decembar 24, 2022 -, 1747 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, malitomic je napisao: Ova tema ako ne ode pod kljuc, otići će pogrešnim pravcem. Otac sam takodje Cek da padne mrak, da se zakuva jos malo 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3053 Napisano Decembar 24, 2022 8-bit, 1880 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Admini su na dedamrazijadi pa imamo još malo vremena Nego nisam baš dobro razumeo, da li je telefon oduzet zato što je izgreban? O tome pričamo? Deca u tim godinama se susreću sa daleko većim problemima - alkohol, cigare, droga, nasilje... lista je dugačka i ozbiljna. Polupan IPhone se tu rešava sa osmehom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11332 Napisano Decembar 24, 2022 Drug član, 1280 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Ma bre deca su nam razmazena katastrofa,ne znaju da cene nista i nece da se trude ni za sta jer sve padne s neba za dzabe,u vecini slucajeva smo svi mi krivi,ali i drustvo u celini i jebena globalizacija. Treba im jebati mater 4 1 1 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11332 Napisano Decembar 24, 2022 Drug član, 1280 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Jupiter je napisao: Imam, i vrlo je verovatno da o vaspitanju i zdravom roditeljstvu znam više od vas dvojice zajedno. No dobro, isto tako poštujem i individualnost, i ne mislim da mogu promeniti svet. Šteta što mi ne treba telefon, ovo je dobra prilika. Kolika su deca 3 i 6 godina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3053 Napisano Decembar 24, 2022 8-bit, 1880 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 57 minuta, piki je napisao: Treba im jebati mater Misliš bukvalno 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11332 Napisano Decembar 24, 2022 Drug član, 1280 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, mradomir je napisao: Misliš bukvalno Ti me znas pa znas i da mislim bukvalno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1680 Napisano Decembar 24, 2022 (promenjeno) Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan ...nista da kazem....kao nemi posmatrac ALI po vokaciji OTAC. Mi smo prekinuli seriju na vreme. Medjutim....velika mudrolija. Promenio Decembar 24, 2022 član Cvijanović Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3256 Napisano Decembar 24, 2022 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, piki said: Kolika su deca 3 i 6 godina Ja ne znam zašto ti sediš na toj kravi, u Mitrovici, kada ovde mačići na ruskom predu. Propuštaš. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4861 Napisano Decembar 24, 2022 Drug član, 1873 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bre morao da pitam ćaleta za dozvolu da kupim telefon od svojih para. Još sam ga slagao koliko je koštao. Nemoj ti dete moje ja ću fazon donosi ozbiljne probleme kasnije 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 383 Napisano Decembar 24, 2022 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, MaxiS said: ...nije zasluzila da ga ima. Mislim da kolega treba da odluči šta je za njegovo dijete prihvatljivo ili nije i da kao otac ima pravo da procijeni zašto i zbog čega njegovo dijete nešto (ne) zaslužuje. Svaka ostala i dalja rasprava je apsolutno nepotrebna. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 686 Napisano Decembar 24, 2022 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo je trebalo u opisu oglasa da pise: Prodajem iPhone 11 64gb. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...