stojsicuros 2 Napisano Decembar 18, 2022 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Položio za A još sada daleke 2001.u Kraljevu u vojsci. Od tada vozao skutere do 50 kubika do pre nekih 3 godine . Jesenas kada sam ispod starih krpa video Keewy Hurican 49ccm javila mi se želja za nečim većim,da se može i na dalji put sa ženom i nešto prtljaga. Neki maxi skuter bi po mom nekom mišljenju završio posao,nadam se. Znam da sam na pravom mestu! Послато са Redmi 8 помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2612 Napisano Decembar 18, 2022 Zainteresovan, 411 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kawazzr500 222 Napisano Decembar 19, 2022 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav dobro dosao.... Koje godine si bio u KV? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10646 Napisano Decembar 19, 2022 Hronični Motociklopata, 7388 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao Ako misliš u dvoje, uzmi nešto bar 250ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drelens 377 Napisano Decembar 19, 2022 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSR 600, APN 4 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1600 Napisano Decembar 19, 2022 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Decembar 19, 2022 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8324 Napisano Decembar 20, 2022 Drug član, 561 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...