m.milivojevic 2088 Napisano Ponedeljak u 13:18 Drug član, 1153 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan On 11/16/2025 at 9:44 PM, Darko Mihajlovic said: Nemoj da mislis da se nisam nasao u situaciji ... Ne vidi se na slici, ali s jedne strane bio @m.milivojevic, s druge @Nole Bg... Kakvo je to nagovaranje bilo...ju ju ju.. podseti me, gde je ovo bilo? kad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 9058 Napisano Ponedeljak u 14:31 Drug član, 3264 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan Podseti me što to beše ljubav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 8550 Napisano Ponedeljak u 16:36 Ne silazi, 2365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, m.milivojevic je napisao: podseti me, gde je ovo bilo? kad? Kad je Dusko postao tatko ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...