Bole37 4956 Napisano Decembar 12, 2022 (promenjeno) Drug član, 771 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Cera gradi polako instagram profil. Bavi se profesionalom sminkom. Fali joj 55 pratilaca do 5000, pa jes da ne volite sminku zapratite profil itsmania_ ne bilo vam tesko, i zamolite i supruge i cerke njima moz i zatrebati svakako. E ajd da vas vidim sad. https://www.instagram.com/itsmania_/ Promenio Decembar 12, 2022 član Bole37 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 13958 Napisano Decembar 12, 2022 moto merkat °°, 4873 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Zapratio ali ako pocnu tvoje slike iskakati otpraticu je 13 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 4956 Napisano Decembar 12, 2022 Drug član, 771 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, bdada je napisao: Zapratio ali ako pocnu tvoje slike iskakati otpraticu je Hvala bratee nece ne beri briguuu... ahahahaha 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7527 Napisano Decembar 12, 2022 Solo Rider, 3062 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ево......Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 4956 Napisano Decembar 12, 2022 Drug član, 771 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, BaneVuk58 je napisao: Ево...... Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Hvala Banini 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Decembar 12, 2022 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Zapratio...Samo da zena ne vidi da sam zapratio profil o sminkanju,pomislice svasta... 1 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 4956 Napisano Decembar 12, 2022 (promenjeno) Drug član, 771 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan 122 procitalo, troica zapratili... dokle dodjosmo... Kako biste mi tek leba dali ne daj boze da zatreba... Tamo u temi za decu Sremcice niko nece 100 dinara da ucestvuje i dobije jeftino dobar komad opreme i donira za one sirotane(Cast opet dvojici trojici izuzetaka)... Promenio Decembar 12, 2022 član Bole37 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 4956 Napisano Decembar 12, 2022 Drug član, 771 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Nebojsa... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2488 Napisano Decembar 12, 2022 ODUSTO OD DIJETE, 2611 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Zapratio 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9506 Napisano Decembar 12, 2022 Ne silazi, 2255 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Čitam temu od jutros. Osim fejsa, nemam (i trenutno ne želim) ništa više od društvenih mreža. A kako sam zaboravan (hehe ) tek sad sam podelio u par grupa od oko 40-50 ljudi, pa će valjda biti nešto... Upravo je i supruga zapratila 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 4956 Napisano Decembar 12, 2022 Drug član, 771 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Blaza je napisao: Čitam temu od jutros. Osim fejsa, nemam (i trenutno ne želim) ništa više od društvenih mreža. A kako sam zaboravan (hehe ) tek sad sam podelio u par grupa od oko 40-50 ljudi, pa će valjda biti nešto... Upravo je i supruga zapratila Hvala brate Blazo. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kadezi 1208 Napisano Decembar 12, 2022 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Zemun, Serbia, Yugoslavia Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja odoh na sminkanje. Prosledjeno i zenskom delu porodice. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 4956 Napisano Decembar 12, 2022 Drug član, 771 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Kadezi je napisao: Evo i ja odoh na sminkanje. Prosledjeno i zenskom delu porodice. Hvala brate. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7690 Napisano Decembar 12, 2022 Drug član, 801 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Bole37 je napisao: 122 procitalo, troica zapratili... dokle dodjosmo... Kako biste mi tek leba dali ne daj boze da zatreba... Tamo u temi za decu Sremcice niko nece 100 dinara da ucestvuje i dobije jeftino dobar komad opreme i donira za one sirotane(Cast opet dvojici trojici izuzetaka)... Evo, pokrećem se momentalno sa mrtve tačke. Inst. nemam. Ima žena. Dobila link. Zapratiće odmah. I odoh da licitiram opremu iz ovih stopa. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6296 Napisano Decembar 12, 2022 Enduraš, 6362 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan U čemu je fora sa brojem pratilaca, šta ona ima od toga ? Ne zezam, stvarno ne znam o čemu se tu radi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 4956 Napisano Decembar 12, 2022 Drug član, 771 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, aca-pn je napisao: U čemu je fora sa brojem pratilaca, šta ona ima od toga ? Ne zezam, stvarno ne znam o čemu se tu radi. Fora je u tome da porastom broja pratilaca dobija poslovne ponude za reklamiranje, koje se ogledaju u finansijskoj dobiti kako kroz direktno placanje tako kroz materijale za sminkanje. Njoj se povecava mreza samim tim i raste posao... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6296 Napisano Decembar 12, 2022 Enduraš, 6362 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan E kad je tako ima +1 pratioca 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5916 Napisano Decembar 12, 2022 Drug član, 2770 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Supruga ce da me razume i podrzi/zaprati, ali kuma ce me nagrdi, samo da zavrsi ujutru porodjaj i dodje k sebi, jer se bavi istim poslom. Pokusacu da objasnim kumu pre nego sto me ona dohvati! Srecno! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4754 Napisano Decembar 12, 2022 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Prosledicu zenskoi populaciji u neposrednoj blizini 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8166 Napisano Decembar 13, 2022 Drug član, 378 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Zapratio, puno srećne ćeri u poslu!!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 4956 Napisano Decembar 13, 2022 (promenjeno) Drug član, 771 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugarii...idemo jos malkoooo Promenio Decembar 13, 2022 član Bole37 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3048 Napisano Decembar 13, 2022 8-bit, 1873 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan A šta se dešava na 5000? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2961 Napisano Decembar 13, 2022 Drug član, 1169 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Gura se 10K Likeovao, shareovao i subscribeovao 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1213 Napisano Decembar 13, 2022 Zainteresovan, 506 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan +1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 4956 Napisano Decembar 13, 2022 Drug član, 771 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, mradomir je napisao: A šta se dešava na 5000? Dobije veci marketinski status, postane zanimljivija firmama... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...