Dušan PN 49 Napisano Petak u 23:37 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan pre 53 minuta, Eyen Shyu je napisao: Zdravo, Pročitala sam ovaj tvoj post, ali i one koji su usledili nakon ovog. Svi su bili od velike pomoći. Trenutno sam između poslova, sa jednim potencijalnim da se realizuje u narednih nekoliko dana, međutim pošto je taj potencijani posao nekako uleteo ni otkuda, svakako sam planirala da radim dostave, jedino što bih ih možda u nekoliko narednih meseci radila nekim danima kao dodatan izvor prihoda, sa nekim planom da na proleće-leto sledeće godine ostanem samo na dostavama. Plan mi je da ih radim petak popodne, subota, nedelja i poneki četvrtak, s obzirom da znam da su to jači dani i mislim da bi mi se uklopilo sa ovim drugim poslom. I redila bih sa još jednom osobom koja bi bila vozač, dok bih ja samo dostavljala do vrata i preuzimala porudžbine. Htela sam da pitam da li možda postoji opcija da stupim u kontak sa tvojim posrednikom? Kao i da li bi bio problem to što bih u početku radila honorarno? Hvala ti unapred na odgovorima. U Woltu bi trebala da radiš sama zato što nije dozvoljeno da rade više njih na jednom nalogu. U suštini može al bi trebala da paziš da te neko ne prijavi. Ja sam odradio jednu dostavu sa drugarom i već me je neko prijavio. Dobio sam opomenu od Wolta, sledeći put kad bi isto uradio dobio bi otkaz. Razlog zašto mora samostalno da se radi jer imaš broj telefona, adresu stanovanja itd.. Od svakog korisnika koji naručuje. Wolt je po tom pitanju jako rigorozan. Honoralno bi trebalo da možeš da radiš kod svakog posrednika. Broj od posrednika ne mogu da ti dam zato što ti je ovo prvi post i nisi stavila pravo ime. Broj dajem samo članovima foruma koji su duže vreme na isti. Ima puno oglasa na internetu gde traže Wolt dostavljače. Verujem da ćeš naći posrednika. Srećno. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...