redzone 6 Napisano Januar 7, 2009 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: smederevo Motocikl: Fz1 Prijavi odgovor kao problematičan cim se udje sa leve strane na novoj ili staroj pijaci ne mogu da se setim ali postoji tezga sa svakakvom opremom interesuje me da li je neko kupio nesto od njih primer rukavice, tank torbu, jaknu da li je to roba iz inostranstva ili je neki s kvalitet? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redzone 6 Napisano Januar 7, 2009 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: smederevo Motocikl: Fz1 Prijavi odgovor kao problematičan cim se udje sa leve strane na novoj ili staroj pijaci ne mogu da se setim ali postoji tezga sa svakakvom opremom interesuje me da li je neko kupio nesto od njih primer rukavice, tank torbu, jaknu da li je to roba iz inostranstva ili je neki s kvalitet? neznam kako da obrisem ovu temu saznao sam sta sam hteo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Januar 7, 2009 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan cim se udje sa leve strane na novoj ili staroj pijaci ne mogu da se setim ali postoji tezga sa svakakvom opremom interesuje me da li je neko kupio nesto od njih primer rukavice, tank torbu, jaknu da li je to roba iz inostranstva ili je neki s kvalitet? neznam kako da obrisem ovu temu saznao sam sta sam hteo A jel ostali netrebaju saznati? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redzone 6 Napisano Januar 8, 2009 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: smederevo Motocikl: Fz1 Prijavi odgovor kao problematičan cim se udje sa leve strane na novoj ili staroj pijaci ne mogu da se setim ali postoji tezga sa svakakvom opremom interesuje me da li je neko kupio nesto od njih primer rukavice, tank torbu, jaknu da li je to roba iz inostranstva ili je neki s kvalitet? neznam kako da obrisem ovu temu saznao sam sta sam hteo A jel ostali netrebaju saznati? u pravu si pa ko zna neka kaze nesto ja sam saznao da su to ljudi koji prodaju IXS motooprema imaju radnju u Borskoj ulici i prodaju na bubnju ali sam saznao i da Dejan Vlaovic poznatiji na forumu kao kawasaki zr500a ima dosta jeftiniju i isto kvalitetnu robu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Mart 2, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekoga zanima, ima tamo stvarno svachega! Torbe, tank-torbe, chizme, bajkerske patike, rukavice, kacige, jakne, pantalone, delovi za motore, gume... stvarno svega! Ja sam sve to nalazio u onom "drugom" delu (znachi ne onaj sa tezgama ), malo se proshetate i sigurno cete naleteti na neshto. OPREZ: Ima dosta likova koji hoce da vam uvale "original" stvari (meni dvojica htela da prodaju "original" Dainese jaknu od gorotexa )!! P.S.za one koji trenutno nemaju lovu za prave pantalone a vole da se voze zimi, ima i skijashke opreme tako da mogu da se nadju neke da prezime i na motoru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Mart 3, 2009 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Interesantna lokacija za nas iz ''Sirotinja-united'' ekipe. Zanimljivih stvarčica za videti po još zanimljivijim cenama. Videh za gospodju heavy-weight kožne lone s protektorima (polovne) za 40E, al bila u drugom stanju, pa ne uzesmo. Ko god kuburi sa budžetom za opremu i ne boluje od ''nuovo'' bolesti, obavezna lokacija za popunu liste opreme za malo para. Sve sem kaciga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Mart 3, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan Pa da, ja sam naleteo na polovnjak pantalone, skijashke, komada 1, cena 700din! :o Naravno propustio sam da ih uzmem zato shto sam hteo da pogledam shta josh ima i uzeo ih neko u roku od 20min. :-X Znachi ima zaista svega i svachega a roba se dosta chesto menja tako da treba i ubosti pravi timeing! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1769 Napisano Mart 4, 2009 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Jel to Subotom?Gde je bolji izbor,u Kuglasu ili Bubanj potoku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Mart 5, 2009 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Jel to Subotom?Gde je bolji izbor,u Kuglasu ili Bubanj potoku? Izbor je drugačiji, nezahvalno je reći gde je bolji. U kuglašu (barem dok sam posećiv'o) možeš naći i svačega novog, interesantnog, nekad uloviš momenat da kupiš stvarno dobar komad robe za male pare, ulje, filtere, svećice...a na B.Potoku je uglavnom polovna roba, ima falša, ponekad i kradena. Znači low budget pantalone, možda jakna, pojas, potkapa vreća za spavanje, šator, dvodelno kišno, plastika za crash-padove, punjač za akumulator, razni sprejevi, masti, mandže, šerafi, ovo ono, što se kaže sve za par evrića na B.Potok, a u Kuglašu možete naći i Shad kofere, firmiranu odeću, kacige da probate na licu mesta, i kontakte za neki polovan deo itd itd... Vredi otići na oba mesta, posle prvog puta se prepoznaš na jednom od njih (možda i na oba). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Mart 5, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Svratio sam jedne subote na Bubanj potok,u onaj drugi deo preko kanala.Sva roba na jednom mestu na kome sam zastao je bila polovna iz inostranstva,vecinom ocuvana i kvalitetna,bas dobre jakne su bile oko 70 eura a ovaj lik ih je imao oko 20-25 kom.Na zalost nisam bio pri parama jer sam neplanirano svratio inace bih uzeo jednu jaknu,ovako sam pazario vrecu za spavanje za 10 eura-nova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Mart 5, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je subtom prodaja u Kuglasu? Ili nekim drugim danom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6092 Napisano Mart 5, 2009 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Kuglaš - prva nedelja u mesecu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Mart 5, 2009 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Jel to Subotom?Gde je bolji izbor,u Kuglasu ili Bubanj potoku? Izbor je drugačiji, nezahvalno je reći gde je bolji. U kuglašu (barem dok sam posećiv'o) možeš naći i svačega novog, interesantnog, nekad uloviš momenat da kupiš stvarno dobar komad robe za male pare, ulje, filtere, svećice...a na B.Potoku je uglavnom polovna roba, ima falša, ponekad i kradena. Znači low budget pantalone, možda jakna, pojas, potkapa vreća za spavanje, šator, dvodelno kišno, plastika za crash-padove, punjač za akumulator, razni sprejevi, masti, mandže, šerafi, ovo ono, što se kaže sve za par evrića na B.Potok, a u Kuglašu možete naći i Shad kofere, firmiranu odeću, kacige da probate na licu mesta, i kontakte za neki polovan deo itd itd... Vredi otići na oba mesta, posle prvog puta se prepoznaš na jednom od njih (možda i na oba). ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Mart 5, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nesto sam nepoverljiv za robu sa buvljaka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2453 Napisano Mart 9, 2009 Andragog, 5021 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Bubanj potok znam gde je a Kulglas gde li je to?Please,pozdrav!!! ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Mart 9, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Iz Takovske skrenes levo u 27. marta i odmah u prvu levo. To je Djusina ulica, posle 30 m KUGLAS je na levoj strani! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...