srbenda 513 Napisano Decembar 5, 2022 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Kupljene nove 2 para ,1PAR su XXL a druge XXXL. Kako sam dugo vremena, bas takve trazio i natrcao na njih u LOUIS preventivno sam kupio 2 velicinE i zadrzao XXL, tako da vece idu na oglas.Kupljene pre oko mesec dana ali mi ih je tek danas prijatelj doneo iz Austrije Prava koza tanko postavljene iz nutra za prolece ,leto dusu dale.Mekana srednje tanka koza pa je bas lep osecaj na komandama na guvernali,Braon mat boja (uzasavam se lakirane koze ) sa malim perforacijama na samim prstima ....koza je farbana tako kao da su vec nosene i na pola su puta...to sam i trazio cena 24e Kontakt telefon 0638129618 Zvonko Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 513 Napisano Decembar 5, 2022 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Naravno cena je za forumase na KP je veca Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
waterman 174 Napisano Decembar 6, 2022 Svrati ponekad, 181 postova Motocikl: Yamaha xj 900 S Prijavi odgovor kao problematičan bilo bi od pomoći da daš neke približne mere npr širina ,dužina lepe su . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarmi636 578 Napisano Decembar 6, 2022 Zainteresovan, 330 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Rekao bih da su to ove. Ima na samom sajtu size chart. Ako sam omasio, nek me kolega ispravi. https://www.louis.eu/en/highway-1-vintage-gloves-201525 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 513 Napisano Decembar 6, 2022 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Tarmi636 je napisao: Rekao bih da su to ove. Ima na samom sajtu size chart. Ako sam omasio, nek me kolega ispravi. https://www.louis.eu/en/highway-1-vintage-gloves-201525 Da...to su teal ne sijaju uzivo kao na slici ...vec dodju polu mat ako ne i mat . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 513 Napisano Decembar 7, 2022 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Rukavice prodate kolegi sa foruma DuleTs.....da ih slatko iznosi a Bogami i ja moj par 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...